Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

buna scumpelor
eu am lipsit...dar sa stiti k a fost motivat...s-a incheiat semestrul shi eu, k o eleva conshtiicioasa am tras din greu la medii mari...nah k sa ma laudatzi shi pe mine...nu doar pe Laura...oricum tre sa shtiti k sunt extrem de mandra de ea...k a stat degeaba shi hop...au venit beneficiile la ea
tin sa spun ca saptamana trecuta absolut toata lumea cu care am vorbit facea, manca sau mancase clatite[:))]...deci nu doar voi v-ati facut de cap pe aici...
Se pare k nu mai vin in piatra vacantza asta......pregatiri, invatzat shi alte treburi care nu se suprapun cu saniushul...

V-am lasat...ma uit la un filmuzletz shi dupa aia somn de voie...mi-am adus aminte...am vazut un film super..."awake"...cu jessica alba...e despre o treaba care se intampla in timpul anesteziei...cand eshti paralizat...dar totushi simti tot...oricum...cred k e un film care ar impresiona mai ales pe fetele care au facut cezariana...cu anestezie locala...
Pupici multi shi insanatoshire grabnica copilutzilor bolnaviori...shi mamicilor bolnavioare...

Felicitari sis!!!!...de acum poate sunt aprobate shi mesajele mele mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ianusca .Ai rezolvat totul la Bucuresti?
Frumoase poze!

Si apropo de poze, ia priviti mai atent la semnatura mea

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Haideti la cafea! Ce faceti? Dormiti??? Si la ora asta??? Eu sunt de la 7.30 la serviciu... TREZIREAAAA!!!!
CarmenE, Edi e un dulce! Foarte frumoase poze, ma bucur ca v-am vazut!
Ianusca, de Ian ce sa mai zic...iti vine sa-i mananci falcutele! Arata bine mobila, cat am putut zari.
Cristina e-n vacanta...ce-i pasa???!!! Pe unde o umbla ea acum??? Unde-si bea cafeaua oare??? O fi la Praga??? Ce bine...macar sa visez pot si eu, nu?!
Ana, ia ghici pe cine-am visat io asta noapte?? Pe Ecaterina!!! Stia sa spuna litera "R"...si raraia intruna si eu ma amuzam de numai... Asa ca am avut o noapte frumoasa!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

BUNA DIMINEATA!LORA-cred ca numai noi suntem asa de matinale,in fiecare dimineata.
I-au disparu petele lui Razvan,dar inca mai stam in casa...si el vrea afara"maciii,maciii" adica masina!Trebuie sa-i dau tot timpul ceva nou sa se joace...si sa ma joc cu el ,ei...acum bine ca i-a trecut asa repede

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata

adica io' nu-s matinala??sunt la cafea,ma uit mai trz la poze.Stiati ca azi e sarbatoare??noroc cu postarea lui Carmen de aseara,,pe la 19 si ceva eu dadeam cu aspiratorul si trebuia sa plecam si intr-o vizita....

Mergi la inceput

Fiica-mea a fost la biserica si mi-a zis la telefon ca i-a dat parintele sampanie cu lingurita si ca a fost taaare buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Si noi suntem pe aici - nu asa matinale insa
Lora, da pe tine cine te-a pedepsit sa fii si sambata la 7:30 la birou? Sau faci ore supplimentare ca sa ai mai multe zile de vacanta?

Dana, sunt singura la parinti - da nu mergem zilnic la mama, ci o data pe sapt. si mai nou o lasam pe Lara sambata seara la ai mei; vine mama la noi la noul apart. - aici e mai mult spatiu si sunt multe jucarii, din pacate nu sta asa aproape de noi ca in Piatra si cu traficul din Buc. uneori are nevoie chiar de-o ora sa ajunga

Ianusca, ce mare s-a facut Ian - e haoioasa poza cu calutul, si ce bine seamana cu tine - mereu cand vad poze cu copilasi si parintii lor si observ asemanarea, ma gandeasc ce minuni putem sa aducem pe lume, din niste gagalici la nastere se transforma asa repede in adevarati omuleti.
Dana si la poza Anei din concurs ma gandeam cat de mult seamana cu Edi

CarmenE, am vazut si pozele voastre - frumoase si ce baietel mare ai. E timp. pt. o surioara sau fratior.

un weekend frumos
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Sunt si eu pe aici. De asnoapte tusesc si le curge nasul la amandoi copii . Nu prea pot spune ca am dormit, ca m-am plimbat dintr-o camera in alta (l-am dus pe Rares in sufragerie pe la 1 ca tusea mai tare si se trezea Bianca plangand) si am tinut in brate cand pe unul, cand pe celalat, cand pe amandoi deodata. Ma rog, nu stiu cum reusesc de fiecare data sa inceapa sa 'boleasca' vinerea sau sambata! Se pare ca nu e grav, nu tusesc foarte tare si nici muci nu au exagerat de multi, dar stressul exista!

Mai Lora, dar tu ce cauti la 7:30 la servici? Ai vrut sa deschizi tu sediul azi, ca e portarul bolnav?

Azi gatesc, asa ca o sa cam stau prin bucatarie. Va pup si va doresc we placut!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna.
Mai si eu sunt matinala. Am facut deja o ciorbita si acum beau un capucino cu voi. Eram plina de elan la treaba dar noroc ca v-am citit ca nu stiam ca e sarbatoare.
Laura felicitari pentru avansare.
Dana botezul il vom face cel mai probabil pe 1 martie. Dar nu e nimic stabilit deocamdata. Pozele tre sa le descarc de pe aparat dar nu mai am cablu asa ca mai dureaza un pic.

Afara e tare frumos. O sa iesim si noi fetele la plimbare ceva mai tarziu.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Mey, omu' munceste si voi va luati de el...
Daca am treaba... nu se dau zile libere pentru ore suplimentare, ci, eventual, procent peste 100%.
Laura, imi pare rau pentru strumfi...multa sanatate!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput