Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Ralnied inca mai esti interesata de chirii sau ti-a ajuns raspunsul Lorei?Cam astea sunt preturile din ziare si de la tv.

Nu mai este nevoie, multumesc. Mi-am format o idee. Nu e cu mult mai iefin fata de Iasi.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!!!!!
mei mei dar ce ati mai scris pana acu??si distractie mare vad pe aici,chiar asa eu mai am loc????
laura,felicitari pt moderator,cum asa???dai de baut!!eu vin cu sarmalute!!eeeeeiiiii si a fost amuzant ce a facut rares,bravo lui!!si cum intru sa vad si eu pozele alea pt concurs ca eu nu reusesc ,is cam batuta in cap ma chinui de ceva timp.
eu ce facui azi??mica mea a fost la soacramea,eu la shoping pt un cadou ,avem o petrecere deseara,apoi acu dupa masa am facut borsulet de vitel,parjolute cu sos de rosii si ciupercute cu usturoi,iiiiiiiii cum e???adriana,imi cer scuze ca poate iti fac pofta dar ce pot sa fac doar ca te astept pe la mine,adica cand ajungi prin piatra ma anunti si mai fac.;asa ca miros toata si ma duc si la sala de la 18 si apoi ma fac bellaaaaa.
allexa ,sanatate multa puisorului tau!!!!!
bine ai venit laidyinred,sper ca am scris bine
carmen si stefi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Carment(asa iti zice fica-mea,nu te-a uitat ) da' ce harnicuta ai fost azi ,ai noroc ca sunt satula,tocmai am papat si eu,nu mai zic ce ca altfel salivam langa calc.
Distractie placuta diseara!!!

stai sa caut pagina si iti pun eu linkul unde treb sa intrii.

Uite Carmen poza cu mica ta:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

esti o draguta dana!!!dar daca eu sunt chioara!!!!1 ce mai,am vazut sus acolo ca scrie mare conncurs ,clipe de viata si am zaritoo si pe micuta mea,dar ce sa-i faci daca era altceva pus poate zaream.sau mai trb sa ma uit si in alta parte??
pupici la fete !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!
Bine ca am intrat, ca pierdeam fericitul eveniment.
Cine stie ce pile o avea Laura?! Acum sa te tii - o sa ne tina din scurt, noroc ca mai are sefi la servici.

Dana, bine ca ai pus linkul, ca vroiam sa vad si poza cu Stefi - poza cu Ana la serbare e f. frumoasa.
Care este premiul? sau premiile? aparatele alea Sony? Cine voteaza pozele?

Carmen, stai linistita, ca nu-mi faci pofta - numai dupa dulciuri sunt innebunita - si zisesem ca la bb2 nu mai mananc atata dulce, ca uite ce nazdravana a iesit Lara (de cata cioco am mancat)

un weekend frumos tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana mergi in fiecare zi la mama ta??Cred ca-i este si ei usor,ca e la ea acasa Tu esti singura la parinti?Nu mai stiu,cred ca te-am mai intrebat candva...

Du-te la Discutii generale si ai acolo un topic despre concurs.Nici eu nu stiu f multe,dar de ex,daca Laura e moderatoare ea ne poate lamuri da sa vezi ca iarasi cere ceva dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hei!Sunt tare suparata.De vre-o ora a inceput sa ma doara capul si sa ma simt ametita, apoi a inceput sa-mi curga nasul de parca-i robinet...si eu abia am terminat tratamentul si Edi e acasa si ma tem sa nu-l intoarca raceala...
Colac peste pupaza de ceva zile nu mai vrea sa mearga masina de spalatAm chemat un instalator si a luat cu el o piesa, dar ne-a spus ca daca nu reuseste sa ii dea de capat trebuie sa ia masina cu totul.Concluzie: am pus rufele intr-un sac si le duc la mama sa le spele luni, ca maine-i sarbatoare

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Am fost la Bucuresti , a fost relativ ine , dar m-am intors la ora 3 noaptea si la ora 8 trebuia sa fiu la job. Sunt rupta.

Mergi la inceput

Alexasanatate puiutului!Sa-ti povestesc s eu episodul lui Ian cu rubeola.Pe la 9 luni mi-a facut febra ,38.5,i-au aparut bubite pe corp, am fost la contagioase.Dr. mi-a zis ca dupa simptome e rubeola, a fost bine, ia trecut, Dar trebuia sa stiu daca sa-i fac vaccinul antirubeolic sau nu. Daca facuse boala de ca sa-i mai fac? Asa ca i-au luat sange , L-au chinuit vreo jumatate de ora ca nu-i gaseau venele, i-au invinetint manuta. a trimis analizele la Iasi si ........bomba nu a avut rubeola ci rozeola.. , alta boala contagioasa a copilariei.Asa ca am facut si vaccinul.

Mergi la inceput

In sfarst niste poze!

Se pot vedea acolo si ceva imagini cu mobia despre care v-am zis mai demult.
spaer sa mai stiu sa postez poze?
Mai are cineva albume pe flicr ?Nu mai e gratuit?sunt niste limitari acolo care nu erau
http://www.flickr.com/photos/11779911@N05/sets/72157601574578733/

Mergi la inceput