PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 18
acina spune:
Hello gagici,
m-am adunat si eu de pe drumuri.
Am fost la dir de munca sa-mi depun o cerere (inca una) sa-mi intre alocatia lui Andrei pe card, ca si pana acum.Apoi am fost la BRD ca sa-mi deschid un cont in eur ca expira cec-urile de la redoute si nu mai pot incasa banii.In final am terminat cica in 45 zile intra banii in cont , in 2 saptamani imi iau cardul de la banca.Nu pot sa cred ca am terminat in final cu cec-urile alea ca de anul trecut din iulie incerc sa le incasez.
M-am mai eliberat si cu treaba de la serviciu.
Dimineata m-a trezit Andrei ca de obicei pe la 7 cu "veau laptic mami".Dupa care a adormit la loc (intai ne-am iubit un pic).Zice mama ca a dormit pana la 10 fara un sfert .Chestia asta sa fiu sincera nu prea imi convine ca deseara cine stie cand va adormi -iar pe la 12 de bine ce ma bucuram ca adoarme inainte de 11.Vad eu.
Aseara am fost la nasi , dupa ce s-au bucurat picii de revedere si s-au jucat ei o vreme , au mancat snitele impreuna , s-au apucat de ceartaaaa.Pe bicicleta Mariei , se impingeau unul pe celalalt pana le-am luat-o si am ascuns-o buuun , numai ca au gasit sa se certe pe alta jucarie.Moment in care am zis ca mergem acasa.Si sa te tii frate plans pe ei.Andrei cu "veau a nasaaa" Maria cu "nu pleca Andrei" si tot intr-o muzicuta a tinut-o tot drumul.Dan incerca sa-l linisteasca dar nu a reusit sub nici o forma...
Ale are eruptie cutanata pe picioruse de la dinti , de bine ce-i spuneam Anei saptamana trecuta ca nu a mai avut nici un puseu dermic.
Asta e , ce sa-i fac ...a ii dau 4 dinti deodata, 2 deja au spart gingia.Deci mai are de tras mititica.
Anca
24 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
acina spune:
Mira La Multi Ani pt Selin!
Anca
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
monica70 spune:
Hello ,eu iar mananc (peste) si iar hop p-aci.Am terminat urgentele de pe ziua de azi.
ACINA ce nasol cu umblarile astea.Si eu trebuie sa merg sa cer sa imi puna pe card banii,ca n-am chef sa depind de postas.
Ce figuri trebuie sa fie Andrei si Maria
Se cearta,dar nici nu vor sa se desparta ![]()
ANA Clara e cam gen Diana ,dupa cum zici ce mai face si dupa cum le-am vazut insieme .Zburdalnica si cam capoasa,nu? ![]()
De bine de rau, Diana nu s-a certat/batut inca cu nici un musafir sau cand a fost ea musafira.Si avem cativa la activ
Ana cat despre carnavalul d-aci ce sa zic ,azi a plecat italianul,deci e liniste
Doar ca ma dispera varza administrativa
,par example suntem tot fara soldi, ieri au zis ca imi trimit 50000 euroi azi.Si azi cica o sa trimita,dar nu atat si nu se stie cand ... ati auzit de Radio Erevan? Aici eeeeeeeee
hielaaau
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
marchplayer spune:
Buna seara feteor.
Am incercat sa stau departe de forum dar cumeste sezonul cu serbari am tot intrat sa fac urari asa ca am mai citit cate ceva pe aici si pe la spiridusi.
Cu greu ma abtin sa nu vorbesc si eu despre prichindeii mei.
Ioana, a implinit si ea doi ani. Am avut o petrecere acasa. balamuc mare dar ea s-a distrat foarte bine si ar vrea in fiecare zi sa fie ziua ei. Sunt atatea lucruri pe care as vrea sa le spun dar am sa o iau usor. Noi n-am reusit sa scapam de pampers. In fiecare dimineata o pun la olita si face si kk si pisu. Uneori am lasat-o seara fara pampers si i-am explicat ca trebuie sa vina sa-mi spuna cand face pisu ca sa mergem la olita ca altfel uda chiloteii cei frumosi. Imi spune, dar in acelasi timp face pe ea. Nu stiu cum naiba sa fac. Poate pur si simplu inca nu-si poate controla sfinctrele si am sa fiu rabdatoare si intelegatoare.
Copii vostri va pocnesc?? Eu imi iau niste palme peste fata cateodata de vad stele verzi. Nici situatia asta nu prea stiu s-o gestionez. m-am suparat si incercam sa nu mai vb cu ea, nici o reactie, m-am prefacut ca plang, degeaba. Ea uita imediat si isi gaseste altceva de facut asa ca eu raman cu buza umflata sau ia totul in joaca. Eu am dedus ca ea nici nu prea stie ce face, sunt convinsa ca nu o face din rautate. Alta data tot suparata pe ea m-a facut "domnul cartita", din Degetica
.
Cu rares se poarta destul de frumos, vrea si ea tot ce are el sau tot ce ii dau si lui asa ca mancam fructe pasate dimineata, mai baga si niste legume pasate la pranz, macar sa vada ea ce este acolo. O perioada am pregatit cate doua castronele cu aceeasi mancare dar n-a tinut, tot din castronul lui rare vroia sa pape. Intra in cadita peste el....zapaceala mare la noi. Zic Doamne ajuta cand se face 23 si sunt amandoi la nani.
Acum cred ca ne pandeste o maca raceala ioana prezinta doar niste muci iar rare o mica ragusala. Sper sa nu evolueze in ceva mai rau.
va pupic pe toate si scuze ca am scris asa de mult.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:

Numai ce m-am trezit si profit ca mai e mami aci 10 minute,deci hop cu ochii pe net pana mai arhivez niste docomente .
DANIELO m-a bufnit rasul la scuzele tale ca ai scris prea mult 
Ma bucur ca ai reusit sa mai detaliezi aci ce-ti fac strumii.E altceva decat pe mess,nu de alta dar nu prea mai apucam sa ne intersectam asa des ca pe vremuri,toate suntem in criza de timp.Asa pe DC scri si cand omu' are timp intra si citeste si mai lasa si el cate un mesaj...
Cu pampersii esti fix la acelasi nivel cu noi.Si noi suntem in blocaj.Azi dimineata a facut pishu pe WC,a lasat-o in chilotzi si dupa cca 20 de minute a facut pe ea,in casutza fiind.Deci degeaba zici ca o pui din ora in ora ,daca ... ea face mai des
Si nici nu zice decat cand deja ii da drumul pe ea ...
Cu pocnitul iar n-ai ce face cred,decat sa astepti .Ca norocul ca Diana a uitat de asa ceva,ca o mai facuse si ea rar daca nu i se facea pe plac.Sper sa nu raceasca mai rau! Si daca nu mai ne auzim,distractie placuta la chef la Vladimir!!!
Fug sa bag si eu niste gris cu lapte,ca a facut mami mai mult 
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
dana_ene spune:
V-am gasit ...
Nu prea inteleg ce s-a intamplat. Oricum, mai are rost sa spun ca-mi pare rau?
Vreau sa scriu aici, atunci cand reusesc sa-mi fac putin timp. Stau foarte prosta la capitolul TIMP, dar suntem bine si atunci pot sa ma remontez cat de cat pentru fiecare zi si s-o iau de la capat.
Ma termina serviciul + fetele + examenele (cica sunt in sesiune... greu, foarte-foarte greu... fir-ar sa fie!).
Sambata avem petrecere. Va fi ceva modest, dar cu tort si copii la joaca. Promit poze pe saptamana viitoare. Parol!
De altfel, am reusit sa pun cateva poze facute in ultima vreme in drop. Adica, aici: http://www.dropshots.com/danae#
Va pup, ma bucur ca v-am gasit. Sunt nerabdatoare sa citesc ce-au mai facut puii vostri.
monica70 spune:
Hey s-a deschis sezonul la Daniele azi? ![]()
DANA mi-ai dat o idee ,cred ca mai potrivit ar fi sa ne intitulam "prietene fara timp" 
ma bucur ca ai pus poze noi,nu stiu daca apuc azi sa le vad,dar maine sigur.Distractie la chef si bafta la examene.Nu stiu cum faci fatza,zau 
Eu trebuie musai anul asta sa dau si examenul ala la experti contabili,da' ceea ce ma calca pe nervi e ca e pus in iunie-iulie
In iunie m-as duce vreo saptamana undeva,iar in iulie am bilanturile.Ca naiba pica.Plus mai am doua lucrari de predat si ar trebui sa si merg la ceva cursuri,ca sa nu mai zic de invatat.Cand sa le mai fac si pe alea???? Parca v-am zis ca si la examenul de acces la stagiu de expert, am invatat si am dat examen din 7 materii,dar am invatat nu asa ,ca nici la faculta n-am tras in asa hal 
Deci va imaginati la asta final cum e ... Dar atunci eram cu serviciu mai lejer si fara Diana,am putut sa invat ... si nici nu aveam SRL-ul alor mei pe cap,aveam AF,era mai putin de lucru si acasa.Mi-ar trebui o zi de 48 de ore ca sa fac fatza.Eu sunt rea si de somn (ca si de foame
),asa ca azi iar am dormit vreo doua ore
si sunt refacuta,gata de atacat conta' la ora asta.Doar ca abia am hashait husbandu' de la ... PC . Rasfoia in extaz revista presei omu'. Eu i-am facut baie Dianei,dar m-am smecherit,nu ma mai joc cu ea atat,o las sa se balaceasca singura si eu intre timp ma epilez (sau pensez,dupa caz),abia dupa aia trec sa o spal.Continua sa cam tzipe cand ii dau cu dusul pe cap
Si acum despre Diana
Azi ma ia mami tare sa nu ii mai zic Dianei povesti cu Baba Cloantza ca striga pe strada: Baba Cloantzaaa !!!! si mai rau .... striga si dupa ea asa 
Ce v-am zis eu ieri??? 
Pe urma alta formula noutate : ESTI BOLANDA LA CAP! i-a zis lui mami asa
Azi ne intrebam cu totii, pe cine a auzit si cu formula asta 
Azi mi-a aratat Ghitza cum zice Diana.El a zis MA-TA! Si Diana cu replica: II LUSINE ,IBESTE TZIGANII,NUMA' TZIGANII IBESTE ASA! (IBESTE zice il loc de VORBESTE) Adica deja cam stie ce are voie sa zica si ce nu,dar tot se mai prosteste ...
acina spune:
Buna dimineta,
Moni e mai comod mai sa intre banutii pe card, mai ales ca eu stau acum la mama si mi-e sila sa merg in fiecare luna, la oficiul postal de care apartin cu casa si sa mai suport si figurile de mare doamna in exil a functionarei de acolo.
March ma bucur ca ai mai aparut si tu.Am vazut poze cu prichindeii tai ce draguti sunt mai.HAi pupici doamna .
Dana buna, inteleg ce greu iti e cu copii si cu examene si cu serviciu, hai sa treci cu bine peste toate .
Ana, Denisa, Deea, Ingrid, Mira pupicei si voua.
Anca
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
marchplayer spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am reusit sa-mi schimb, hranesc, curat copii, Rares deja doarme si Ioana murdareste cratitile ei, ca acum imi cere diverse sa puna acolo, adica cereale, bucatele de fructe etc, va imaginati ca trebuie pazita ca altfel...
Am mancare pentru ioana, doar la rares trebuie sa-i fac supa. Denisa sa mai scrii si tu ce-i dai la Alex ca sa dea naiba daca n-am uitat ordinea. De unde la Ioana ma grabeam sa diversific la Rare cam bat pasul pe loc, pana acum i-am dat legume(diverse) cu piept de pui si o singura data i-am dat 1/4 galbenus. la ficatel si carne vita inca n-am trecut. II mai dau fructe(mar, para, caise, piersici, portocala si banana) si branza calcica. Oare biscuiti cand bagam? Cereale nu i-am dat nici Ioanei si nici la Rare nu-i dau ca nu-i slab deloc, apropo are 8,500 kg si 72 cm.
In alta ordine de idei Ioana are muci, sta la mine in brate si cand stranuta ii sar pe tastatura
, doar ser, vibrocil si aspirator ca temperatura nu are si sper sa nu faca. Rare este si el putin ragusit si ii dau Zirtek, nici el nu are temperatura si deocamdata nici muci dar presupun ca vor aparea si la el, este inevitabil ca nu-i pot tine separat.
Monica, razi tu de mine, dar am atatea de zis ca as completa imediat capitolul
si n-as termina. Bafta cu examenele. Imi dau seama ca-ti vine greu mai ales ca nu mai ai asa de mult timp sa-l petreci cu Diana. Din pacate nici eu care stau acasa nu am atat de mult timp cat ar fi necesar pentru ca trebuie impartit intre facut macare, curatenie si muuulte alte lucruri domestice.
Acina, tu ce faci madame? Muncesti? Burtica este bine? O poza cu burtica avem?
Deea cred ca este inca oripilata de propunerea primita
. Nu te mai stresa mami, da-i incolo, tu trebuie sa intelegi ca sunt si astfel de oameni.
Ingrid, sper ca Diana este mai bine acum cu otita si nu mai plange asa mult. Nu stiu ce sa zic de vise...si Ioana mai viseaza ca se trezeste si-mi cere cine stie ce. Apropo, de cate ori se trezeste din somn se maraie iar eu trebuie s-o pup, s-o imbratisez pana se acomodeaza.
v-am zis eu ca bat campii, trimiteti-ma la copii
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
acina spune:
Marchule Zirtek nu e antibiotic?
Burtica e bine, f miscatoare , am luat 12 kg deja m-am cantarit chiar aseara.Dar pana la 22 mai am ![]()
Gasesti poze cu mine la semnatura.hai pupici.
Anca
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii