PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 17
LunaNoua spune:

http://community.webshots.com/user/torturi
http://community.webshots.com/user/daria_ioana
Denisam spune:
Hello,
Noi ieri am fost la ctrl de 7luni si vaccin meningita-Alex nu a plins deloc dar in schimb are ceva muci ca si sora-sa,era imposibil sa scape,desi Emma e asa de vineri.Sta bine, are 8,2kgsi 69-70cm si ne-a dat liber la carnitza de vitel si vaca,deci o sa diversficam la greu.Azi am fost la dentist si am scos masea minte, desi nu s-a dus total anestezia am bagat niste paste usoare si acum vreau sa ma odihnesc 1h si pe seara bag ciorba ca am si ma joc cu EMma(aseara am neglijat-o un pic ca autrecut nasii lui alex) ca maine vreau sa fiu in stare de curatenie.
Ingrid-imi pare rau,eu sper sa fie maselele,desi poate avea dreptate si pediatra cu otita-atunci se urla asa de mult,sper sa nu fie.
Mira-vazut poze,super faine,cu oboseala te inteleg dar cresc,nu-i asa?
Moni-take it easy!
Va pup pe restul si sanatate.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Ingrid S spune:
Ceau si de la Timisoara!
Am fost la ORL-ist, are otita, dar in nici un caz asa grava incat sa urle 3 ore non-stop. Rosu in gat nu mai are, doar secretii si timpanele inflamate.
Fara antibiotic...doar cu spray-uri de nas si picaturi si din astea.
Inseamna ca are altceva...sa fie totusi pavor nocturn? Aflam in 8 martie, numai atunci am gasit programare.
Citesc din urma si revin dupa ce doarme fata la pranz (adik, sper ca va dormi).
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
pisoi3 spune:
Neata fetelor
,
Intru si eu repede, ca am o groaza de lucru.
Hai sa zic si eu de Mark, ca ma tot chinui de doua zile sa scriu.
Creste puiul meu, vorbeste si in romana si in franceza, vad ca progreseaza, cu olita din cand in cand, inca suntem pe pampers, la olita dimineata acasa, pe urma la cresa si dupa somnul de dupa-amiaza tot la cresa. Maine e carnaval la ei la cresa (aici e saptamana carnavalului), il facem Ninja, asa ca toata saptamana am alergat dupa costum de carnaval.
Gata, fug la munca.
fetele.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
LunaNoua spune:
Ingrid, imi pare rau. Sper sa fie cel mai usor scenariu posibil. 
Anda, Denisa, Moni 
Si eu sunt zombi. Am prestat 2 torturi azi noapte. Bineinteles ca Daria s-a trezit la 2 noaptea
ca sa guste cremele, si sa ma fatzaie pe mine
Noroc ca o iubesc 
http://community.webshots.com/user/torturi
http://community.webshots.com/user/daria_ioana
monica70 spune:
ANDA ninja????
Mor de ras.Daca nu-mi trimiti pozele (inculsiv alea restante) te spintec 
INGRID of bine ca nu-i otita nasoala,poate ca o fi ceva cosmar si cum e ea mai sensibila si cu imaginatiea bogata o fi afectat-o mai rau de a plans asa de tare.N-a mai facut asa de atunci, nu?
DENISA pusi sa le treaca mucisorii Emmei si lui Alex.
DEEA ce pe fuga fusesi aseara ![]()
Si eu sunt acum tot pe fuga,abia am venit din banca si ma apuc iar de probleme sa le rezolv
ANAM,ACINA si restul pupici 
Revin io,da' nu stiu caaaand 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ingrid S spune:
Gata, am adormit-o, sper sa stea vreo 2 ore la nani.
Acina, subscriu la ce a zis Moni, tare frumos vorbeste Andrei!
Diana nu zice te rog, nici s-o pici cu ceara! Sa stii ca a mea a inteles dupa lupte seculare
ca trebuie sa-si puna cumparaturile pe banda, sa le platim...dar a durat ceva procesul asta. Trebuie sa-i explici calm copilului si va intelege el pana la urma.
Deea, pai daca tu lucrezi asa de tarziu, normal ca se mai trezeste si micutza sa stea cu tine. Dar sigur doarme mai mult dimineatza...a mea la ora 7,30 face niste oki mari si se cere la wc...apoi ii zboara somnul. Si mie
.
AnaM, am vazut pozele de la carnaval. Faine! Si niste tipe pe acolo..
Ce sa zic de cucuiul Clarei
, din pacate stiu cum este, ce, Diana n-a luat o palma zdravana anul trecut de la o fetitza? Numai pt ca a pus mana pe jucariile ei...copii din astia sunt peste tot. Eu mereu incerc sa o fac sa priceapa ca trebuie sa-si imparta jucariile cu altii, ca nu are voie sa loveasca pe nimeni...oricum, ea e mai timida, deci prevad ca o va incasa mult si bine.
Anda, stai tu linistita cu pampersul, eu sunt acasa cu ea si inca n-am dezvatat-o. Va veni si vremea fara pampers. Sunt si eu curioasa sa-l vad pe Mark cu costumul de ninja
. Felicitari pt progrese, el invata 2 limbi, a mea nu vb bine si are doar una la activ...
Denisa, are greutate ok Alex si lungime la fel. Cu mucii ce sa zic...greu nene pana scapam de ei. Vine ea vara...
Ti-ai scos maseaua de minte? Ioi, ca mie la un dinte cand mi-a lucrat am fost nauca toata ziua de la anestezie, dar sa-mi si scoata o masea...
Moni, vaz ca esti foarte ocupata cu lucrul. Bine ca are cine sa stea cu fata. Nici acasa n-ai liniste cu conta asta...Ceva filme noi ai mai pus?
Eu deseara, cand o culc, o sa pun niste poze de la ziua ei, am tot asteptat sa adun de la familie, ca toti au facut poze, dar ca sa vezi, fratele meu a plecat la munte, sora-mea nu stie sa mi le trimita
, merg eu la ea sa le iau...si uite asa.
Nu a mai urlat Diana, nici aseara, nici azi. Sunt foarte ingrijorata. N-am chef de cosmare saptamanale...
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
Mira,
LA MULTI ANI PENTRU SELIN CEA FRUMOASA SI DULCE!!
LA MULTI SI PENTRU ROXANICA CU OCHII MARI SI FRUMOSI!
LA MULTI ANI SI PENTRU KYLE-ANDREW!!
Ingrid S si Diana
Ana_m spune:
Hola ,
Am scris acum 2 ore un mesaj dar a venit Clarita si l-a sters
, si nu am mai avut nervi sa scriu din nou . Acum e cu bunicu-su pe terasa si parca vad ca il abureste pe acolo ca nu mai coboara curand . Mai inainte a fost cu mine sa scot hainele din masina si a aruncat un clips pe terasa casei vecine
. NæBine , nu va fii foc pt un clips , dar sa nu prinda gustul .
Ingrid , imi pare tare rau ca iar sunteti cu otita . Saraca oare de la ce o fii asa de predispusa ? O fii primit sensibilitate mare de la atatea repetate 
Moni, mai la voi e circ (carnaval
). Mai costumele va lipsesc . Auzi da nu esti tu director economic ? ia inchide-i sonorul la domnisoara colega , ce naiba 
Deea,
, asa zic si eu uneori ,norocul ei ca o iubesc , ca altfel............. Of am citit si eu articolul scris de Bianca Brad , vai cat am plans aseara , si m-am gandit ca ce noroc ca o am pe Clara langa mine. Of doamne multa tristete in lumea asta ....
Acina pupici la vorbaret ![]()
Denisa, spor la treaba cu curatenia azi
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:

Ingrid da mai sunt tot cu munca,de-aia m-am ascutit iar ca si lupta de clasa
Parca am mai pus un pic de ordine in treburi.Tot mai am,dar pe azi am mai ramas doar cu doua treburi foaaarte urgente de rezolvat,le mai vin de hac astora si dupa aia iau restul pe rand ...
Asa ca am apucat sa intru chiar si pe la aniversare azi .Ii mai zic odata un la multi ani lui Selin
si aici!
Filme nici vorba,adica am facut ieri ceva dar le-am sters imediat,ca ba isi varase husbandu' cracii in peisaj,ba Diana numai tampenii facea.Stiti ce face mai nou? Isi ridica bluza ,se bate pe burta si zice UITE CE BULTA MALE AM! Si chiar m-a chemat ea sa o filmez,ca sa vada Alessia ... si cand sa o filmez n-a mai vrut,s-a apucat sa se catzere la birou ca cica ea face CITABITATE LA BUNI SI CHITI .... maaaai mi-au trebuit vreo cateva minute sa ma prind ce citabitatea naibii vrea sa faca,abia cand a zis de ei m-am prins ca vrea sa ma ajute la contabilitate la firma lu' buni si a lu' Cristi ![]()
Ca vorbeati de copii violenti.Pe Diana nu o prea pot incadra.Adica e darnica,lasa toti copiii cu jucariile ei,nu pot zice ca e batausa,daaar are totusi momente de agresivitate.
De exemplu cand am fost la un loc de joaca a fost o faza.Era la tablitza aia si desena ea pe o parte,un baiat mai mare pe cealalta parte.La un moment dat baiatul a venit si a inceput sa scrie pe partea unde era ea si a cam impins-o,fara sa vrea,adica efectiv o ignora.Si asta mica,s-a impins si ea ,iar cand a vazut ca asta tot nu-i cedeaza,numai o vad ca se enerveaza si ii pune efectiv mana in piept si il imbranceste ,dar si cu o mutra nervoasa si nici ca-i pasa ca ala e baiat si cu doua capete mai inalt decat ea!!!!! Noroc ca ala a ignorat-o in continuare,s-a uitat de sus la ea cu o moaca gen "ce mai vrea si prichindeaua asta" si s-a tras putin mai incolo,era genul mai blajin.Ma gandesc ce s-o intampla cand da Diana peste vreunul coleric ca si ea
O sa iasa
?????
Totusi pana acum n-a fost agresiva cu copiii ,decat in cazuri din astea (cand i se simte incalcat teritoriul
) sau daca nu ii dadea si ei vreo jucarie (de-a ei!) dar rar.
Of cat m-am intins.
Ingrid lasa ca doar n-o sa aiba asa des cosmare,se mai intampla,ce sa faci? Sunt tare curioasa ce iti va spune la psiholog.
Gata ma apuc de treaba iar!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )