PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 16
LunaNoua spune:
Mi-a trecut, ce era sa fac ?
Am fost la cumparaturi de paine .. si chiar am remarcat ca la un moment dat ma gandeam cati oameni de acolo din magazin or fi cititori de asa ceva ... Adevarul e ca e o lume nebuna
Astora li se parea atat de firesc, era ceva "mai picant", doar o chestie ... asa ... exotica care atrage cititorul. In astfel de momente imi vine sa fug in munti, de-adevaratelea vorbind. Nu vreau sa cred ca eu imi cresc copilul intr-o astfel de societate
Femeia asta e director de liceu, si avea ganduri sa isi deschida gradinita particulara, si eu aveam ganduri sa o dau pe Daria la ea la gradi
Scuzati-ma ... sunt chiar intoarsa pe dos... dar imi trece mie...
Va pupicez.
Tre sa ma apuc de copt 2 torturi ... ma duc la bucatarie ...
http://community.webshots.com/user/torturi
http://community.webshots.com/user/daria_ioana
monica70 spune:
OLE OLE si eu p-aci si presimt ca in curand ma pierdeti
.Am inceput niste cursuri de PC cu husbandu' si dupa ce l-am ametit cu word si excel, am trecut la net,evident ca a vrut la cinemagia si site-urile cu presa si nu-l mai dadeam dus
Pe astea a mai bantuit el si altadata,dar nu prea l-am incurajat eu.Acum daca prinde gustul,asta e,ne-om bate pe PC
INGRID sa mor eu daca mai retin,dar cred ca nu am apucat sa ii urez la multi ani lui Genu si din partea noastra
Si cu filmuletul stiu ca mi-ai trimis vreo 3 ,dar nu mai stiam daca si ala e printre ele.Si cred ca le-am sters
atunci cand m-ai atentionat ca n-am loc la ele.Da' acum tocmai o sa imi schimb hardul de net cu unul de 80 GB si o sa am loooc din belsug la toate alea 
Mi-ai amintit ca si noi avem o carte cu "cele 50 de pozitii" ,o cumparase Ghita prin '90 de pe o taraba,cand eram inca doar colegi si impreuna cu nasa-mea si ea fosta colega,ne distram de numa' de ce mai debitau chinezii in ea. Ce vremuri .... si daca retin eu bine erau si imagini,sa priceapa tot prostu'
Vad ca si Diana ta e cu povestile,a mea a capitulat fara ele azi ![]()
Ca ziceati de tamaie,pe mine parca am asfixiaza cand fumega
Imi place in schimb mirosul de pe copacii din padure 
Pe Diana a dus-o mami la un loc de joaca in spatele blocului la ei,dar a fost jale,era plin de copii mari care urlau si fugeau prin jurul lor,se catarau pe hinte ... si n-au stat.Mami a zis ca ce copii rai si atat i-a trebuit Dianei.Au stat in fatza blocului la ei pe banca si mi-a zis si ea si frate-meu ca a vorbit in nestire,tot povestea la vecini ce COPII LAI sunt la hinte si ca se dau FETE MALI cu hintele , plus toate alea,de cum a fost ea la BOGANU si erau MUTE MAMICII SI TATICII pe-acolo
Nu mute
ci multe ,dar pana zice ea corect multi si baga acordurile si i-urile cum trebuie,mai avem de lucrat.Da' nu se lasa fata,macar se face inteleasa ![]()
Mi-a zis Ghita si ca atunci cand au fost pe malul Muresului,si-a amintit ca asta vara a fost la strand,pe malul celalalt !!! Zicea FACUT BAIE DINCOLO A BAZIN!!! Dar de cate ori vede MULESHU' cum zice ea, nu uita sa aminteasca si de ... MALE ACOLO MAMAIA DABIN ![]()
Mai bag un ochi la revista presei si la nani cu mine .
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
DEEA aia vroia sa deschida gradinita particulara???? Nu pot sa cred
Chiar ca e o lume nebuna,tin minte ca luam intr-o vreme dupa revolutie Vand si Cumpar si ma mai distram ce anunturi puneau la matrimoniale,pana au inceput sa apara din ce in ce mai scandaloase si alea-s varza fata de ce gasesti acum pe net
Tot ma gandesc ce fel de obsedati se pot uita la asa ceva si sa mai si cumpere,cica benzi desenate cu asa imagini violente si scarboase!!!
Eu parca sper ca in Ro nu prea sunt d-astia,nu imi vine sa cred ,pe bune!!! Trebuie sa ai o hiba psihica serioasa sa apelezi la asa ceva!!!
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
acina spune:
Buna dimineata,
Am intrat si eu pe repede ca si azi am treaba la serviciu.
Deea stii ca desenele de genul asta sunt o adevarata industrie in Japonia.Imi dau seama ca ai fost socata, mai ales ca le-ai spus de la bun inceput ca nu desenezi genul.Dar mo rog probabil s-au gandit ca banii te vor face sa-ti schimbi parerea.
Anda ma bucur ca ne-ai gasit.
Moni daca se imbolnaveste si Ghita de microbul calculatorului , mai luati unul ...![]()
Denisa, Ingrid, Ana_m pupicei si voua.
Noi ne prezentam bine, ne-au mai trecut mucii si nici nu mai tuseste asa Andrei.Deci suntem spre bine.
Ieri fetele(mama si soramea ) au avut program de shopping asa ca au luat 2 bucati puradei si au plecat la ikea.Nebunele familiei au cumparat 2 sifonere, 2 comode si un pan pt casa de la tara supa care au realizat ca nu incap toate cele in epica asa ca l-au sunat pe saracul cumnatumeu sa vina sa le ia de acolo.L-au imbarcat bine si ele au mai tras o tura de cumparaturi pe la Carrefour, au ajuns cu puradeii morti de somn acasa.A si desigur au avut parte de showl de la casa pe care il face Andrei cand punem ce am cumparat pe banda.Plange si tipa , nu vrea s apunem produsele pe banda ca sunt ale lui.Noi deja ne-am obisnuit dar ele au fost surprinse , le-a luat pe nepregatite.
Dimineata Andrei s-a trezit la 7 si mi-a cerut laptic.E asa de dulce cum cere el laptic...
Imi zice"
-"mami veau laptic"
Eu tocmai ma imbracam sa plec si el
-"mami nu peca , baga pat a somnic"
Anca
23 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
monica70 spune:
Eu pap acum si am bagat si nasu' aci.
ACINA ce m-ai distrat,pai cum ele n-au luat masurile inainte de a cumpara mobila
??? Si Andrei cu banda e figura,ce posesiv mai e el ! Si ce frumos vorbeste
Diana baga doar un ADA LAPTE! Numai ziua cand vrea sa ne impresioneze,mai introduce un TI LOG MOS inainte ...
Am avut noroc ca a dormit bine azi noapte,s-a trezit doar cand am plecat dar numai asa pe jumatate si a baut lapticul.
O zi buna la toate
!
Acum sunt satula 
pot sa mai bag o gura de cafea si inainteeee cu munca 
Ana_m spune:
Buna dimineata ,
Noi am fost la locul de joaca ieri si Clara s-a ales cu un cucui
, de la o lovitura serioasa din cauza vecinului de sub noi . Moama ce nervi am avut i-am zis vreo 2 , na ca am avut prima altercatie cu un copil si s-a nimerit a fii roman
. Adevarul e ca a lovit-o foarte tare cu o tampenie de balansoar , putea sa se intample si mai rau 
. Da cred ca de urechi l-as fii dus pana la mama-sa. Mai si a fost o fractiune de secunda , ca tot timpul sunt langa ea
.
Moni , sa stii ca si Clara mai nou nu mai doarme la pranz. Avem 5 zile deja. Cu circ la pranz. Ieri a dormit dar mai putin de o ora
. Chestia e ca eu nu pot sa fac chiar nimic daca ea nu doarme . Nu vreti sa stiti cum si cat timp am facut curatenie cu ea
.
Acina , bine ca au putut lua mobila cu copii dupa ele . Eu si dupa paine ma duc fuga fuga cu ea , ca tot imi trage pe acolo
.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
acina spune:
Moni
asta cu masuratorile aiurea se poarta la noi, cand m-am dus cu Andreea tot la ikea pt patuturile copiilor eram convinse ca vor incapea pe bancheta din spate a masinii si cand colo cucu ,
, ei pe langa asta mai luasem si alte prostii care incapeau fara probleme in portbagaj.Asa ca l-am sunat pe Dan de data asta sa i-a masina de marfa de la cumnatu-meu , ca in nubira noastra nu ar fi incaput nici atat.
Desigur ca a facut comentarii d-alea de barbat : ne-a intrebat daca voiam sa luam tot magazinul, bla, bla...
bei acum ca mi-am adus aminte , pe bune am luat niste lenjerii din bumbac ,pt patul lui Andrei, suuuper misto, cu cersaful de pat pe dimensiune si cu elastic pe margine.
Bei aseara fimiu a fost asa dragut cand am venit acasa...el dormea cand am intrat noi si pana sa ma descalt, s-a trezit si m-am dus la el sa-l linistesc si e fost f fericit ca ma vede...s-a bagat el cu nasul prin hainele mele , ne-am iubit si la sfarsit zice:
-" place bluza a mami"eu ii zic "te iubesc" la ureche asa in soapta si el zice cu glas tare " ubesc mami"
imi vine sa-l mananc cand il aud ce zice.
Ti tog mos...ce draguut.
Andrei zice cand vrea apa mai ales : "pune apa a canuta mami te ioog"
Anca
23 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
monica70 spune:
Hole acum am intrat pe net ca incep sa bag salariile pe card
si hop si p-aci 
ACINA acum am vazut ca am scris eu gresit era TI LOG MOS nu TOG
ca Dia asa zice L in loc de R.
Si eu vreau asa lenjerie de pat pentru Diana,abia astept sa se deschida Ikea aci,dar vad ca se misca tango.Abia in martie deschide Bricostore,apoi Carrefour si dupa aia abia Ikea 
ANA imi pare rau de Clara saracutza.Si Diana a mai luat leagane in freza
Iar aseara s-a speriat mami rau,ca a aterizat de pe canapea la frate-meu,exact de ce se temea ea mai rau ... Si a plaaaans si vrut numai la mamiiiii , cred ca mai mult se speriase si cum era si miorlaita de la nesomn,de aia cred ca a reactinat asa... noroc cu lapticul,asa s-a calmat 
va las,ca ma apuc de plati online acum 
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu am avut o zi groaznica, in adevaratul inteles al cuvantului. Noaptea Diana s-a tot foit, n-a prea dormit, m-am gandit ca o sa doarma mai mult dimineatza. Si s-a trezit fata mea la ora 6 si a inceput sa urle si a urlat 3 ore non-stop! N-am putut s-o linistesc cu nimik, orice faceam, nu era bine. Apoi a adormit epuizata pana la 10, s-a trezit si iar a urlat o ora pana la 11. Iar a adormit. La 12 n-a mai plans, doar maraia. Nu a mancat nimic, nici macar apa nu a vrut sa bea. Am sunat-o pe pediatra, ea zicea ca e otita si de aceea are dureri, ii radiaza in ureche daca bea sau mananca.
Am luat copilul si fugi la ORL. Acolo, medicul a avut un accident de masina si nu mai vine decat maine. Si Diana continua foamea, doar ceai si 2 biscuiti a reusit pana acum.
Nu mai pot la gandul ca mai urmeaza o noapte la fel.
Pediatra o suspecteaza si de pavor nocturn (cosmare)...bine, bine, dar de ce ziua? Si iaca ne-am facut cu o trimitere si la psihoterapeut.
Offf, ca nu mai pot, acum tace, dar tot am senzatia ca imi urla cineva in urechi.
Intru maine sa va mai zic de ea.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID aoleu,acum am intrat si am vazut! Sper sa nu fie nici una nici alta
Daca o fi de la maselele sa zicem? Sa intri sa ne zici cum mai e,sper sa nu se repete faza la noapte!
Eu azi m-am 'nervat si la 16,30 mi-am luat catrafusele si-am venit acasa.Si daca mai stateam la ore,tot nu mai aveam nici un randament ,oricum
A fost de coma si azi,nu destul ca ma kk-ream cu salariile alea plus impartit fluturasi ,tichete,si alte aiureli ,dar mai croncanea intruna si italianu' sau la telefon sau cu colegii.Plus apareau tot felul de specii p-acolo, ca acum au dat anunt de angajari.Nu mai zic de telefoane pentru asta,colega-mea era inebunita ca ea raspundea,colega-miu dom' derector general la fel ca i-a pus naiba sa dea si celularul in ziar
Asta pe langa legaturile ce i le dadea colega-mea
.Io savuram faza asta
Nu de alta da' am mai lucrat eu mai acu' un an juma' undeva unde sunau in draci asa - si ei erau prabusiti inca din prima zi 
Vaai da' sa fi fost in locul meu si al fostei colege,cand acolo doi ani era incontinuu anunt de angajari in ziar plus un banner urias pe gard
(si acum e la fel,bine ca am evadat
) Acum au inteles si ei de ce erau zile cand pur si simplu inchideam telefoanele!!!!
Ca norocul ca anuntul respectiv apare doar doua zile in ziar ![]()
Na' si va dati seama ,ca pe langa toata larma asta,mai mergea muzica
la colega-mea la PC ,daaaar asezonata cu niste 
aratari lugubre mai ales sonor ,pe care i le tot trimitea intruna o prietena pe mess 

Mai ,asa ceva n-am mai vazut si auzit
Stiu aratarile de la mess,ca-s multe dar alea zau ca nu stiu de unde le-a scos.Nici nu stiam daca sa rad sau sa ma enervez.Eram intre ... cand ma concentram mai tare la munca,hop auzeai un buhuhuhu d-ala vaicarit ca in filmele de groaza cu fantome . Si astaaa radeaaaa ca nebuna,aia vorbeau in doua limbi 
,usa se deschidea si inchidea,intrau,ieseau,mai venise si fenmeia de serviciu cu mopul printre picioarele mele, cu ochii in PC meu doar doar o vedea ceva
(salarii secrete par example
) si dornica de stat la povesti.Efectiv ca la nebuni.Atmosfera de facut conta 
V-am ametzit
Nu mai mult cum am fost eu azi 
Diana e ok,a dormit azi ,a mancat,s-a plimbat doua ture si cu buni si cu taica-su.Acum merge Ghita sa o recupereze ca a dus-o mami un pic la ei.Eu am apucat sa o vad 5-10 minute azi,dupa care m-am trantit in pat si ei au iesit.Recuperez eu in seara asta,sper.
Pana se intoarce, trebuie sa fac urgent niste acte aditionale la contractele de munca - nici acasa nu scap de asa ceva ![]()