PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 19
marchplayer spune:
Zyrtek este un antialergic Anca. O sa ma bag la poze sa mai vad noutati cu voi ca nu v-am mai vazut de la craciun.
Rare inca doarme dar parca il aud si Ioana vrea numai in brate atunci cand nu gaseste de facut nefacute. Ma cauta prin toate sertarele, nici nu mai stiu unde sa ascund diverse lucruri interzise. Am zis ca-mi pun chei pe la dulapuri si sertare.
Am vb cu Pufu sa-i uram la multi ani lui vladimir ca doara ii gineru meu. Venea de la gradinita unde ii duse-se tort si acum umbla sa mai cumpere niste cadouri![]()
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Buna dimineata,eu inca-s la birou,desi programl era pana la 11,15 dar nu-mi vine sa plec acasa,cand mai am atatea de facut si inca e ziua... Am intrat p-aci drept premiu ca am terminat de facut 19 acte aditionale si 3 contracte de munca + toate alea la dosar si chemat pe rand pe fiecare la semnat
Si sa nu uitam actualizarea datelor din toate evidentele
Si numa' bine pe cand tot e ok,dupa o saptamana se iau si pleaca
Si dupa aia vin altii
Mori incet
.
DANIELA scrie mai,hai ca imi era dor de tine .Mai ziceti si de flacai.Eu fusai ieri si l-am vazut in premiera pe flacaul lu' dom' derector (colegu-meu) O frumusete: 7,5 kg la 3 luni si radeaaaa si "vorbeaaa" ,vai ce pofta de bebe mi-a facut!!! Am ajuns acolo ca l-am luat pe colegu-meu cu mine la banca pe post de sofer si cica sa il prezint ca fiind noul director.Da' a vrut sa se schimbe ca era incaltat in niste adidasi galbeni cu dungi negre (de firma
) era ca un albinoi,daca mai punem si puloverul galben.Albinoi ca are 1,90 si 100 si de kg
Cum ziceam nu era tinuta de mers la banca,asa ca a profitat sa vad bebelul si pe viu nu doar in poze
DANIELA apropo de faza cu tastatura
mi-am amintit ca trebuie sa o demontez ca sa o curatz.Nu de d-aia
ci de firmituri de la mancare 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
marchplayer spune:
Imi merge tare prost netul, ma chinui de ceva vreme sa bag un filmulet cu rare si nu reusesc.
sa va intreb ceva pana nu uit. Ce pasta de dinti mai folositi pentru copii? Eu pana acum la Ioana ii luam nenedent dar cum o puneam pe periuta cum o sugea ca pe o acadea, nici gand sa frece dintii cu ea, ce mai reuseam sa o spal eu cateodata ca nici asa nu vroia. Acum am gasit ceva de la Colgate, parca Smile si este putin mentolata si-mi zice ca-i kk si nu vrea deloc sa stea sa o spal. dar de cate ori reusesc nu mai inghite spuma, o scuipa la chiuveta asa ca m-am gandit sa-i dau bataie cu asta ca macar se invata sa scuipe.
Ioana mea deja doarme, sper sa doarma bine ca se cam infunda cu mucii, am reusit s-o fac sa pape putina ciorbita de pui. Ar fi preferat sa manance bomboane
. I-am dat si la rare supa si acum ma duc sa-i dau tzitzi. Mai incolo adoarme si el. inca face trei somnicuri pe zi. In fundulet inca nu sta, parca ioana statea in fundulet la varsta asta, mai are putin si face 7 luni. Fuuug
Monici spor la treaba sa mai bagi un premiu mai incolo! mai zi de Diana, ce mai studiati??
miraklucker spune:
Buna!!
Va multumesc mult de urari!!
Ieri nu am reusit sa itnru sa scriu cate ceva , calculatorul meu iarasi nu mai vrea.
Noi ne-am petrecut frumos, nimic deosebit, a venit doar o vecina cu baiatul la noi, copii au suflat in lumanari.....toti de n-ori. Chair si dupa ce l-am taiat Selin a mai pus lumanarile pe el si tot imi intindea bricheta si-mi zicea foc, foc!!!
Daniela ma bucur ca te vad..........pe tine si pe Dana,de asemenea!!
.........si ai mei sutn toti asa cu dulciurile. De multe ori o gasesc pe Selin agatata de dulapul din bucatarie strigand Cioco, cioco. E bataie de om pe o bucatica de ciocolata. Mancare nu manaca (al meu sot spune ca se ingrasa de la aer
) dar duciuri ar manca cu kg-mele.
........si de spalat pe dinti tot asa face, doar ca dupa ce suge cred ca inghite si apoi vrea sa scuipe................vede la cei mari si face si ea. Doar ca nu mai are ce scuipa![]()
Moni mult succes la acte, dosare si facturi![]()
.....incerc sa mai citesc
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica70 spune:
ACINA 22 de kg ai in plan? ![]()
MIRA spor la treaba
vad ca ai tai sun fani suflat in lumanari.De ziua Dianei a trebuit si noi sa ii aprindem de nu stiu cate ori lumanarea ca nu se mai satura nici ea de suflat!
DANIELA si noi avem pasta de dinti Smiles,dar dupa ce am bagat de seama ca scrie pe ea "peste 6 ani" am continuat sa o folosesc eu
,oricum doar de vreo 2-3 ori ii pusesem pe periuta.Acum am luat ceva Vademecum,asta scrie pe ea pentru un an ... eu n-am vazut nicaieri Nenedent de care ziceti voi,da' si la cat apuc eu sa ies la cumparaturi ...
Da' sa stii ca Diana nu stie sa scuipe,asa ca o las sa se frece mai mult doar cu periuta cu apa.Sa ne lase sa o spalam noi serios,nici poveste.Pai aseara abia m-a lasat sa ii tai unghiile,nu de alta,dar voia sa si le taie ea singura
Si pe urma pe ale mele 
Cu unghiera .
Am uitat sa va zic ca deja-s acasa
Am tras un mini-pui de somn,am pus o tura la spalat,acum a dormit si Diana si merg sa imi continui si eu somnicul imediat
Diana abia acum la 15,45 a adormit,ca a dus-o taica-su in partea cealalta a orasului,intr-un parc de joaca,pe urma printr-o piatza ... au umblat de nebuni.
Acum trebuie sa ma interesaz de mersul Dianei ca i-au zis mai multe babe pe strada ,independent una de alta,ca nu merge cum trebuie Diana,adica isi apropie varful picioarelor,spre interior
Mai de umblat pe la ortopedie am timp acum
Mai umbla vreunul asa??? Oare nu se corecteaza de la sine?
Merg in pat,mai apar eu diseara ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
acina spune:
Moni hahahaha!Nu am in plan sa ma ingras 22 kg , dar la Andrei atat am luat , am presupus ca voi lua si acum tot asa.As vrea eu sa iau mai putin ...
Daniela si noi avem aceeasi pasta de dinti , chiar acum 4 zile i-am luat-o si vad ca nu face figuri la ea.Pana acum l-am spalat cu nenedent , era la set cu degetar dar am zis ca nu mai iau si degetarul ala ca oricum am trecut demult la periuta normala.
Mira
Dimineata Andrei mi-a cerut laptic , ca de obicei , iar dupa ce l-a baut imi zice
"pun la cale"
eu socata " ce pui la cale iubitule?"
el "ceva-ghindeste"
eu "asa sa faci mami"
el "mergem afaia cu masina, a caifui"-(afara cu masina la carrefour)
eu "asa facem iubitule dar mai intai mai dormim un pic"
el "daaa , mami ubeste, bichi ubeste"
Anca
24 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
miraklucker spune:
Anca, haha total Andrei..........ii place sa mearga cu tine la cumparaturi??? mai putin si o sa inceapa pretentiile, sa vezi atunci!!!..........vezi cum te incurajez eu???
al meu zice " da vreau ceva, altfel nu merg" , ce vrei??
"ceva" si da din umeri "numai ceva mic.....o masina mica, tractor, avion......ceva ce-i trece prin cap, si daca nu-i trece nimic in momentul respectic ramane numai "ceva"
Selin e constanta de fiecare data vrea "ghipfeli" adica croisant.![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Azi Diana a plans in ture. Tot tinandu-se de urechi. Si a dormit doar o ora. Luni trebuie s-o duc la control si cred ca ii cer antibiotic. Ca medicul zicea sa-i dam..apoi nu, s-o mai lasam..si tot asa. Oricat as fi impotriva, dar odata trebuie s-o terminam cu boala asta. Deja Panadolul e apa de ploaie.
Ce sa mai zic, nu-i mai trebuie ceai decat "nou". Adica facut la minut. Cel de vreo 2 ore deja e "vechi" si se matzaie si plange si: nu-mi tebuie vechi, mami!
A invatat diferenta dintre tanar si batran. Eu sunt tanara dupa considerentele ei
.
Danielo, tu faci fatza cu brio la 2 copii. Bravos! Nu-i bai ca nu sta Rares in fundic, Diana abia la 7 luni a stat bine. Pana atunci se tot balanganea...
Eu ii dau Nenedent, dar il inghite..si ii place la maxim. Nu stiu cat reuseste sa se spele pe dinti corect. O mai spal eu, dar nu-i place, vrea singura. Se impune o noua periutza, ca asta arata naspa.
Mira, ma bucur ca a iesit bine cheful de ziua lui Selin. Diana a avut doar nepotii mei, unul de 4 ani si o fata de 7. In rest, embargo la copii, era bolnava. Si iaca s-a imbolnavit si nepotelul meu, desi i-am spus sorei mele ca e problema. Dar cica n-avea ce sa faca cu el. Si asta era adevarat.
Acina, si Diana ma "iubeste"..eu ma topesc cand o aud. Cred ca e tare nostim Andrei...mai ales ca ii place la cumparaturi, si Dianei ii place, dar cel mai mult la Mall. Daca nici maine nu papa, o trimit direct la KFC cu tata-su, ca acolo mananca pui cu paine. De parca eu nu l-as face bun.
DanaE, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata.
Am vazut cateva poze cu frumoasele tale
, dar Diana a tot plans si m-a strigat...n-am apucat sa aprofundez. Azi cand se culca sau maine mai uit, abia astept.
Moni, nu cred ca Diana are ceva la picioare. Pai n-ai fi vazut si tu daca era asa de evident? Stiam ca mersul se corecteaza singur, dar daca esti totusi in dubii, ia-o si mergi cu ea la un ortoped, macar asa te linistesti. ![]()
Pufu, sa-ti traiasca flacaul!! 
Ma bag la evenimente si apoi ma duc la Diana. Sta cu tata-su si il streseaza, maraie non-stop.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
marchplayer spune:
Eu i-am dat la rare branzica si ma pregatesc sa pun masa si pentru mine si Ioana, eu am paste si Ioana piure de cartofi cu pui. Precis o sa vrea ce mananc eu asa ca i-am pregatit si ei niste paste cu pui. Rare pleaca sa mai faca un somnic in grija lu mamaie ca eu trebuie sa raman cu Ioana, bine mi-ar mai fi prins si mie un somn.
Vremea este tare urata asa ca azi n-am scos copii afara, doar am mers putin cu Ioana sa mai cumparam ceva legume si fructe de aici din apropiere.
Ingrid si eu cred ca ar trebui ceva antibiotic pentru otita aia, mai ales ca plange mititica. Picaturi nu se pun in ureche? Poate aberez dar stiu ca trebuie tratata problema cu urechile foarte serios, cea mai mica sora a mea poarta aparat auditiv tocmai din cauza unei raceli.
Mira eu imi imaginez cam ce distractie este la tine in casa in fiecare zi. nu stiu cum de rezista sotul tau cu ei, daca retin bine el este cel care sta cu ei cat timp esti tu la munca. Ma bucur ca s-au distrat cu lumanarile si ca au papat tortul, dupa ei ar trebui sa fie cate o aniversare pe zi ca sa avem tort la desert.
Moni sa stii ca nu strica sa mergi la un ortoped cu Diana, mai bine rezolvi problema cat este mica decat sa nu o mai poti rezolva mai tarziu. Si macar sa fii sigura si sa stai linistita.
Moni, pe pasta noastra de dinti scrie intre 2-6 ani.
hai ca-mi ia 300 de ani sa scriu ceva, intre timp am mancat cu chiu cu vai. Ioana cum am prevazut n-a vrut piure dar nici paste n-a prea vrut, mi-a cerut suc in care a inceput sa scuipe ce ii bagam in gura...nebuneala, nu va mai spun ca-l aveam si pe rare in brate ca nu mai vroia in scaunel si mamaia nu mai venea odata sa stea cu el
la mine in bucatarie este acum dezastru
Anca tare dragut Andrei al tau si vb foarte frumos. Am vazut pozele cu noul pat. Foarte misto. Oare am sa reusesc si eu curand sa-i trec pe copii astia in patul lor? Mie are mi-e drag sa-i am langa mine.
Denisam spune:
Hello,
Pufu-Sa-tzi traiasca flacaul,sa avetzi fun la party si sa ii faci o surioara!
Daniela- nu prea am cu ce sa ma laud,oricum vad ca tu stai binisor cu Rares cel "greutz si lungutz"(el parca a avut ceva in jur de 3,6kglanastere-asa-i,ca al meun ici macar 3kgnu avu')-dc papa el brinza calcica, care e o uscaciune si o porcarie la gust(dup amine),al meu f.greu a aceptat-o cu fructe si am intrerupt-o,treb sa reiau,azi vreau saii dau in premiera iaurt cuf ructe ca e tare mofturossi cam marait de 2zile(or veni dintzii suprapusi peste muci, asta e)sii vreau sa ii dau beef cu legume ca pina acuma laprinzabagat legume cu curcan sau pui.Mai papa budinci-rar,de vanilie doar si facute incasa, fructe orice, cereale cu banane,mar sau mai nou incercam si cu zmeura si iaurt, sii-amfacut fructe cu1 biscuite si nu le-avrut,dar a fost ieri cand era deja mofturos si marait,maiincerc-stiu ca dela 7luni eo k-galbenus baga dar greu in combinatzie cu brinza frecata sau cartofi dulci piure.Amgasit o rettetza de brinzadulce,cica le place mult la copii, fara calciu doar cu iaurt si voi face sieu,sper duminica cand vine tati,ca sunt singura si am fost deja la mici cumparaturi,curat si acu urmeza domnu'la masasi sa gatesc pt noi apoi
Asi stam de2sapt in fund, si nu se taraste inca,dar da din maini si picoare nons-top,inclusivla masa
siavemdoar2somnuri-unul de 1h pe la9-9.15am, si la prinz intre 2,5-3h si seara de la 8.45 la7 dimineatza.
MAi revin, eventual sa ma si vait
-nu glumesc,rezisteroic ca doar de aia m-am legat la cap-oseara buna..
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)