Regasiri (2)
Raspunsuri - Pagina 19
desiree spune:
hai kokorina, unde sunt mesajele sa te vedem si pe tine la 2 stele? asta e boala frate cu punctele...
haida ! haida!deschide laptopu si baga!
angi, ce super ai intarcat tu...adica fata chiar daca a supt un an a lasat tz singurica..asta inteleg eu prin "se intarca singur copilul"..nu cum e la noi..iubire mareee..inca..nu doarme fara ea..noaptea i se face dor de ea...ziua i se face dor cateodata si dupa ce a papat bine la masa mai trage si se mai alinta cu cateva guri de tz.....eu cred ca il intzarc in clasa I..![]()
bey, ce ai cu ciocolata ca cica e buna la creieras! apoi nu l-oi tine departe de ele sa pape baietu pe ascuns dup-aia..o patritica doua acolo pe mancate, n-o fi foc!da mai tarziu.... ca tot se scapa ei la bombo si cioco mai tarziu! sau poate nu..ca unora nu le place cioco...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
kokorina spune:
ANGI....mersi de galerie!acu cand citeam ce scrii,am simtit o jena la sani,si mi-am dat seama ca nu mi-am dat sutienul jos si ma cam jeneaza....si e sutien.cum ai putut fata mea sa stai asa stransa?vai de mine,respect tie!mie imi vine sa arunc sutienul cat colo...aaaaaaaaaa,nu ca as avea sanii prea mari si sutienul mi-i strange...sani?ce-s aia?n-am avut decat cat am fost gravida si dupa nastere inca vreo 3 luni.ca inaínte de a ramane gravida,aveam niste tzatzuci de fata mare....iar acu am doua bube.m-am hotarat sa nu le dau cu crema si sa scap de ele,am zis ca daca ale mele sant,sa le port sanatoasa.![]()
desiree spune:
quote:
Originally posted by kokorina
ANGI....mersi de galerie!acu cand citeam ce scrii,am simtit o jena la sani,si mi-am dat seama ca nu mi-am dat sutienul jos si ma cam jeneaza....si e sutien.cum ai putut fata mea sa stai asa stransa?vai de mine,respect tie!mie imi vine sa arunc sutienul cat colo...aaaaaaaaaa,nu ca as avea sanii prea mari si sutienul mi-i strange...sani?ce-s aia?n-am avut decat cat am fost gravida si dupa nastere inca vreo 3 luni.ca inaínte de a ramane gravida,aveam niste tzatzuci de fata mare....iar acu am doua bube.m-am hotarat sa nu le dau cu crema si sa scap de ele,am zis ca daca ale mele sant,sa le port sanatoasa.
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

angi_m spune:
quote:
Originally posted by desiree
hai kokorina, unde sunt mesajele sa te vedem si pe tine la 2 stele? asta e boala frate cu punctele...
haida ! haida!deschide laptopu si baga!
angi, ce super ai intarcat tu...adica fata chiar daca a supt un an a lasat tz singurica..asta inteleg eu prin "se intarca singur copilul"..nu cum e la noi..iubire mareee..inca..nu doarme fara ea..noaptea i se face dor de ea...ziua i se face dor cateodata si dupa ce a papat bine la masa mai trage si se mai alinta cu cateva guri de tz.....eu cred ca il intzarc in clasa I..
bey, ce ai cu ciocolata ca cica e buna la creieras! apoi nu l-oi tine departe de ele sa pape baietu pe ascuns dup-aia..o patritica doua acolo pe mancate, n-o fi foc!da mai tarziu.... ca tot se scapa ei la bombo si cioco mai tarziu! sau poate nu..ca unora nu le place cioco...
Sunt copii si copii. Iulia nu s-a atashat asa de tare de tzitzi. Daca nevoile ei au fost satisfacute... n-a mai interesat-o. Asta-i omul interesului. Parca o vad, prima data cand o duc la gradinitza, daca acolo gaseste multi copii cu care sa se joace, o sa imi intoarca spatele si n-o s-o mai intereseze daca sunt pe-aproape sau nu.
Noi am testat-o pe Iulia cu ciocolata. Mmmmm, ce-i place.
Eu luam pana saptamana trecuta un corn umplut cu ciocolata de la o patiserie care se afla langa o scoala. Bune de mori cornurile alea si pline cu ciocolata, ce sa mai.
Si bineinteles ca Iulia cand il vedea pe Mircea ca mananca, se uita si ea ca miloaga. Si Mircea a lasat-o sa guste. Si acum de fiecare data cand primeste Mircea corn cu ciocolata, ea fuge repede la taica-sau sa bage si ea botul o data.
Norocul nostru ca ea musca putin, cat o vrabiutza.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
quote:
ANGI....mersi de galerie!acu cand citeam ce scrii,am simtit o jena la sani,si mi-am dat seama ca nu mi-am dat sutienul jos si ma cam jeneaza....si e sutien.cum ai putut fata mea sa stai asa stransa?vai de mine,respect tie!mie imi vine sa arunc sutienul cat colo...aaaaaaaaaa,nu ca as avea sanii prea mari si sutienul mi-i strange...sani?ce-s aia?n-am avut decat cat am fost gravida si dupa nastere inca vreo 3 luni.ca inaínte de a ramane gravida,aveam niste tzatzuci de fata mare....iar acu am doua bube.m-am hotarat sa nu le dau cu crema si sa scap de ele,am zis ca daca ale mele sant,sa le port sanatoasa.
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
Crede-ma ca mai bine stai strans legata decat sa te doara ca sunt plini cu lapte.
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
desiree spune:
quote:
Originally posted by angi_mquote:
Pascal si Sophia
Crede-ma ca mai bine stai strans legata decat sa te doara ca sunt plini cu lapte.Senzatia de strans legata e mai blanda.
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006
Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
exact, eu am experimentat senzatia
am fost la o nunta, octavian a ramas cu bunica-sa, nu a supt vreo 5 ore, facusem niste sani de simteam ca am lapte si la creier..a trebuit sa merg la wc sa ma mulg ca ieseau din rochie! cumplita senzatie!
saraca flore se chinuie cu pastile....sa intarce...si i-a fost rau tare!
alexandra_25 spune:
Gata...am adormit copilul...a adormit mult mai usor ca altadata...dar si s-a zbenguit azi..!
Korinutza...ce chestie...nu-mi vine sa cred...inseamna ca de aia vorbeste Mark toata ziua la telefon...primit pm...mersi...si hai baga mesajele alea...hai steluta...
P_onu...m-am gandit eu ca o sa va treaca prin cap faza cu bb2...inca nu...nu cred ca sunt pregatita inca...de fapt nici nu stiu daca e in proiect deocamdata!
Chestia era ca ma simt bine alaturi de voi.....
Desiree...cred ca asta e cel mai important lucru...sa-l tratezi si pe el ca si pe un om mare...oare de ce tu ai putut sa il stapanesti si familia lui nu?...din pacate exista multe cazuri din astea si cel mai rau e ca se recurge la bataie...si asta nu e o solutie!
Roana...sa stii ca si Mark e un mamos...nu vrea sa adoarma numai cu mine...cand e suparat numai la mine vrea...poate asta si din cauza ca e cu mine toata ziua...
Dbunny...deja au inceput problemele???lasa sa vezi ca iti trec toate cand o sa vezi fetita bruneta...si fara colici...
...mai poti sa tii secretul pana pe 6?
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kokorina spune:
ALEXUCA....stiam ca apari la ore tarzii.de aia nici nu m-am culcat,am zis ca te astept sa te citesc.daaa,deci ei vorbesc amandoi si noi abia acu aflam...dragoste cu nabadai!tu cum mai esti?zi sincer,cum iti sta parul?si stai asaaaaa, ca mi-am amintit.DE CE ESTI TU ASA BINE DISPUSA SI CU CHEF DE SCRIS?????
desiree spune:
alexandra 
imi pica ochii in gura, m-as duce sa ma culc da o asteptam pe kokorina sa bage la mesaje..alea 5-6..sa va tratez cu un capitol nou..da vad ca a luat pauza...s-o fi trezit iar sophia pentru bibe..sau poate pascal de data asta....asa ca va tratez maine dimineata cu capitolul!
ma duc langa flacau ca tati e putin racit si e exilat..noroc ca acu are unde sa doarma...ca doar avem canapea noua!
noapte buna, dragelor!
alexandra_25 spune:
Korinutza...
...
...am scris mai sus de ce sunt asa de bine dispusa...!Drept sa-ti spun parul imi sta groaznic...am fost iar la o sedinta de styling...
...dar daca lui ii place asa...!
Unde mergeti la culcare....acum cand am venit si eu...![]()
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia