Regasiri (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna seara, fetelor.
Am primit PM despre mailul comun. In sfarsit, acum o sa va vad pe toate

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

mai fetelor...eu am trimis pm-uri,zic eu la toata lumea,ca e mai greu cand nu exista lista...daca nu am trimis la cineva,va rog spuneti si scuzati-ma....fara intentie!!!!

trimit poze sigur,dar nu stiu cand,cel mai tarziu maine seara...acu iar ma trimite sotul la laptop si el vine la comp mare....si pe laptop nu am nici de unele,numai forum...e bun si asta ...numai sa nu-mi pierd iar mesajele ca mor....dar trimit si eu scurt-fulger cate unul si gata ma scot..of! tre s-o sterg,revin..

Mergi la inceput

ce ziceti?fac 500 de mesaje tonight???

Mergi la inceput

P_onu, a stiut sotul meu de ce ma roaga sa nu ii spun copilului ca unele lucruri sunt ka-ka. Cata dreptate a avut

quote:
Originally posted by desiree

booon, am mancat o punga de pufuleti ramasa de la fi-miu, juma de pachet de biscuiti (tot de-ale lu fi-miu) si m-am pus pe citit..ce imi place!

Vezi, cu ciocolata de o va primi Octavian cand va fii mai mare tot asa sa faci. Sa o mananci tu.
Am incercat de curand si incape Iulia in rucsac. Crezi ca o sa fie cu mult mai mare decat acum la vara? Eu nu cred.

Violeta, vacanta placuta. Chiar, acum se mai canta cantecul ala cu "A venit vacanta/ cu trenul din Franta..."?

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roana

scriu abia acum ca alex azi nu a dormit deloc de pranz. i-am cantat 2 ore si degeaba.

Poate ca de-aia nu a adormit copilul

Roana, eu am alaptat 1 an si 2 saptamani. Iulia atunci mai sugea doar noaptea, dar asa cu titlu informativ, tragea de doua ori si apoi se culca la loc. Si sanii mei incepusera sa produca foarte putin lapte. Atunci am zis ca este momentul sa o intzarc. Treaba e ca ea nu tragea de tricoul meu sa ii dau san, sau alte gesturi asemanatoare. Deja ii dadeam lapte praf si a parut ca ea nu a avut nici cea mai mica problema in a bea doar lapte praf. Ea s-a comportat de parca nu i-as fi dat vreodata sa suga la san. Noaptea isi bea biberonul cu lapte si este ok.
Pentru a nu-mi fi mie greu, mi-am legat strans sanii cu o fasha suficient de lunga. Aici m-a ajutat sotul, ca singura nu puteam. Se face asta ca sa nu mai fie loc unde sa se depoziteze laptele, si ca atare nu se mai produce (de fapt se produce dar mai putin).
La servici si oriunde mergeam purtam bluze largutze sa nu mi se vada forma sanilor ca aratau destul de ciudat asa turtitzi.
La doua-doua zile mai stateam cateva ore fara sa am sanii stransi, ca nu suportam sa stau atata cu ei legati.
Am mai citit pe alte forumuri, si unele fete au luat aspirina. Ca atare am luat si eu, una-doua pe zi. Acum nu stiu daca a ajutat, dar sigur n-a incurcat. Am evitat sa iau pastile pentru oprireea lactatiei ca auzisem ca iti e foarte rau de la ele.
Toata treaba a durat 2 saptamani. Si in afara de o jena (nu mare) a nivelul sanilor, nu am avut nici o problema. Totul a fost OK.

Daca Alex te trage de tricou sa ii dai san, poate ca ii trece cand vede ca sanii tai sunt legati si nu are acces la ei.
Bafta multa cand te hotarasti.

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Botez Iulia, Metamorfoza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Un pupic maaaaaare la toate mamicile.
Eu am avut toata ziua dureri de cap! sa fie din cauza ca am lasat cafeaua la o parte(am vrut sa vad daca rezist) sau... e un simptom al sarcinii? nu mai tin minte de la sarcina trecuta... poate am probleme cu tesiunea si-o sa-mi prescrie medicu cafea!! In schim am niste nervi in mine imi sare tzandara din orice! asta-mi aduc aminte la prima sarcina, dar nu din prima luna, ci prin a 6 -a si a 7-a...
Si ma dor bine de tot sanii, la prima sarcina nu s-au umflat asa din prima, nu erau asa sensibilosi decat in ultima luna...ce sa mai cred..

Inca n-am anuntat pe nime ca-s gravi...in 6 e ziua sotului si poate-i facem cadoul...eu si Dani, daca tot umbla Dani...
Koko am primit pm...
si totusi Marani...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kokorina

ce ziceti?fac 500 de mesaje tonight???

Hai, Kokorina, nu mai ai mult. Doar 6 mesaje. Scurt-fulger si gata

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Botez Iulia, Metamorfoza

Mergi la inceput

Iuliutza mea astazi nu a facut mai nimic nou.
Adica a facut: a iesit afara o jumatate de ora si s-a luat dupa un pechinez. Si a stat pechinezul sa fie studiat, l-a mangaiat tati, dar cand sa il mangaie si Iulia a plecat . Oricum, ea a fost tare incantata.

V-am zis ieri ca i-a placut ascunzatoarea mea in jocul cu "Unde e bila"? Eu sateam pe jos pe covor si bagam bila printre picioarele mele. Ei bine, astazi orice jucarie mica o gasea venea sa o bage intre picioarele mele sa o ascunda

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Botez Iulia, Metamorfoza

Mergi la inceput

quote:
Lasa-l mamaie ca-i bolnavior...poate se ia si la tine"

Doamne fereste dar ce prostie!noi am avut de curand de a face cu un copil ce avea ceva deficiente,era mai mare si pe pascal nu stiu ce anume,l-a atras sa mearga la el...i-am spus sa dea noroc cu baietelul mai mare si a dat.pascal i-a mai spus ceva in limba lui apoi s-a rusinat si si-a bagat capul in mine.eu nu sant reticenta la faze de astea,in primul rand ca toti santem inainte de toate oameni, si in aldoilea rand "nu se ia"...vorba mamicii sau bunicii care s-a exprimat asa...

DESIREE....dar chiar asa!ce fain ai putut sa legi un contact cu un copil strain si pe deasupra si nervos,caruia bunicsa cred ca-i repeta continuu cat de rau este el si cat de obraznic,in loc sa inventeze jocuri,chiar si folosindu-se de batul din mana baiatului...brava tie!i-ai dat o lectie de unde ar trebui sa invete...

AKA....voi unde santeti?cum e cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Un pupic maaaaaare la toate mamicile.
Eu am avut toata ziua dureri de cap! sa fie din cauza ca am lasat cafeaua la o parte(am vrut sa vad daca rezist) sau... e un simptom al sarcinii? nu mai tin minte de la sarcina trecuta... poate am probleme cu tesiunea si-o sa-mi prescrie medicu cafea!! In schim am niste nervi in mine imi sare tzandara din orice! asta-mi aduc aminte la prima sarcina, dar nu din prima luna, ci prin a 6 -a si a 7-a...
Si ma dor bine de tot sanii, la prima sarcina nu s-au umflat asa din prima, nu erau asa sensibilosi decat in ultima luna...ce sa mai cred..
Dbunny cu bb Daniel
(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

ca fiecare sarcina e unica..asa cum fiecare copil e unic..mama mea nici nu a simtit ca e gravi cu mine dar cu frate-meu nu a putut sa manance toata sarcina decat fructe si muraturi asa i-a fost de rau!

da, e clar, alea sunt simptome de gravida la tine..si migrenele, si sanii..eu asa i-am avut din a doua saptamana de sarcina..sani tari, sensibili si durerosi

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput