Regasiri (2)
Raspunsuri - Pagina 20
p_onu spune:
Buna seara, fetelor!
baietii mei au adormit...asa ca am intrat putin sa vad ce mai scrieti
Dodo, scuza-ma ca am fost asa ignoranta...n-am citit pana acum povestea de la semantura...nu stiam de boala lui bogdanel (apropo, multumesc dolores pt asta!). Itit urez mult succes in continuare si felicitari pentru toate progresele pe care le-ati facut...din pacate, stiu ce inseamna munca de recuperare...e un efort titanic!!!
Doamne, Doamne, prin ce incercari a mai trebuit sa treceti!
Mult succes in continuare! O sa citesc mai in detaliu topicul deschis de tine, sa vad cum pot ajuta....
kokorina spune:
haideti sa va povestesc ceva...
cand am fost la cosmetica,stand asezata pe scaunul din autobuz....fara sa ma fi gandit inainte ca voi parcurge acelasi traseu pe care l-am facut si in ziua....."...pe 2 noiembrie dimineata,inainte de a se trezi pascal la laptic(cu o zi inainte il adusesem acasa)...mi-am stors sanii de laptic,de tot lapticul care si asa nu era mult.....si ma gandisem sa il duc sophiei pe tot...imi ramasesera in minte ochii ei mari care ne urmareau in timp ce ne indreptam spre usa sa plecam.sa plecam acasa numai cu un copil....niciodata nu o lasam treaza cand plecam de la ea,o alaptam atat cat putea ea sa suga apoi o tineam strans in brate si o lasam dormind....in ziua de 1 noiembrie nu a mai fost asa.stia ca vom pleca,dar nu stia daca mai venim la ea....se facuse vremea sa plecam de la ea din salon,iar eu nu puteam sa ma uit in ochii ei.plangeam,inima mi se zdrobise in momentul in care eram deja de partea cealalta a usii....am plecat toti trei acasa,iar pascal nu a vrut nici sa doarma si nici sa manance...revin: a doua zi pe 2 noiembrie,dupa ce mi-am stors sanii,am pus cu grija laptele intr-o sticluta,am invelit-o bine intr-o foloe de aluminiu,sa-l tina cat e cat caldut si am fugit,pt ca eu chiar am fugit sa o gasesc treaza,la ora stabilita de personal.....si sa o hranesc cu lapticul meu,putin de altfel,dar macar nu-l mai imparteam in ziua aceea cu pascal.credeam ca va sti ca lapticul acela este numai al ei si astfel va sti ca o iubesc mut si imi doresc sa fie acasa cu noi,sa fie in patutul ei...am ajuns la ora stabilita,cu greu am ajuns pt ca inca din autobuz simteam cum curge din mine...mult sange.cand am intrta pe usa si m-am anuntat ca sant mama sophiei si am venit sa o hranesc,m-a busit hemoragia.noroc ca am gasit acolo la toaleta tot felul si dimensiuni de tampoane.eram deja patata pe pantaloni....dar nu conta,ajunsesem la timp.am luat-o in brate,am lipit-o de mine,am mirosit-o,i-am spus ca o iubesc,am schimbat-o,am lasat-o sa suga putin,apoi i-am dat laptele meu printr-o sonda cu seringa....apoi iar am lipit-o de mine si ma rugam la Dumnezeu sa o pot lua mai repede acasa.discutand cu o d-na doctor de acoo,i-am spus ca nu stiu ce sa fac cu pascal ca nu doarme si mananca,iar ea mi-a spus ca trebuie sa ma internez cu amandoi,ei sant gemeni si e firesc sa le fie dor unul de altul,de aceea aceasta stare a lui pascal nu se explica decat ca un fel de protest.am sunat acasa si l-a adus sotul pe pascal,apoi ne-am internat toti 3"....
am avut in ziua aceea numai imaginea sophiei si cu cele povestite acum....of!bine ca Dumnezeu a avut grija de noi toti!
p_onu spune:
buna, alexandra Te tii de shotii, ai?! erai sigura ca o sa ne gandim la bebe2, nu?!! Mai, da ma uimiti cu relatia dintre copiii vostrii
...
voi vorbiti despre ei, despre "promisiunea 2006", dar v-ati gandit ce-or vorbi oare ei, pe limba lor, despre voi?! ![]()
kokorina, am primit PM, mersi
Voi ziceti sa punem poze acolo, sau cum? ca eu una nu mai stiu sa-mi pun pozele la semnatura...nu dati cu pietre!!!
dbunny nu pot sa-mi imaginez cum de rezisti atata, pana sa-i dai vestea sotului... eu dau imediat pe gura in situatii de astea...de fapt ma manifest asa ciudat, daca incerc sa pastrez un secret fata de sotul meu, ca ma dau de gol imediat, la primele intrebari...succes si sa-ti iasa momentul asa cum vrei tu!
desiree felicitari pentru naturaletea cu care te-ai purtat in relatia cu baitelul din parc...
kokorina spune:
quote:
Chestia era ca ma simt bine alaturi de voi.....
hai ma ALEXUCA.....asta stiam si multumim ca te simti bine cu noi....eu asteptam ceva suspans....nu m-ai dezamagit,m-ai bucurat....dar zau de nu ma asteptam la macar ca mark a mai batut vreo gaina si te-ai hotarat sa o faci ciorba....
hai ca eu mai sant pe aici.poate deschidem noi cap nou,ca DESIREE se "hodineste" pew canapea noua...ii doresc somn usor!
DBUNNY....ai reusit?
p_onu spune:
koko esti pur si simplu minunata 

...
iar sophia si pascal cred ca sunt foarte norocosi sa te aiba ca mama!
kokorina spune:
P ONU....daca nu mai stii sa-ti pui pozele la semnatura,desi ma indoiesc ca fetele nu te vor ajuta,in cazul in care vrei.daca nu,atunci poti sa trimiti pe adresa de mai,asta e la alegerea ta.iar adrea de mail nu este numai pt poze,pt mai multe chestii interesante.DESIREE e cea care trimite mai mereu lucruri bine de stiut...DESIREEEEE!!!!!auzi????scuza-ma ca te-am trezit....baga maine ceva fain pe mail,ok?bine,hai noapte buna!!
alexandra_25 spune:
Febletea lui Mark e pisica noastra...pe care o bate toata ziua cu telul...si i-am tot explicat...fa-i draga draga la pisica nu o bate...si azi a mangaiat-o de cateva ori dupa care a ridicat telul si i-a tras vreo doua...asa ca a ascultat si de mine...dar in final a facut cum a vrut el!
P_onu....
...hai ca la asta nu m-am gandit...chiar oare ce-or vorbii ei de noi?
Korinutza...
...eu nu stiu sa deschid capitol nou...asa ca te las pe tine...uite asa vine steluta mai repede!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
alexandra_25 spune:
Gata am plecat la nani....sa vezi de dimineata ce instructie face Mark cu mine...
Noapte buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
alexandra_25 spune:
Yupiiiiiiiiiiiiiii.........Korinutza...ai vazut ce ai tu in partea stanga sub numele tau??????...
...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark