Regasiri (2)
Raspunsuri - Pagina 15
kokorina spune:
ROANA.....nu striga la LORYM,ca are de invatat....o mai lasam pana sambata si daca nu apare,facem o strigare in cor,bine?
ori faci tu o adresa,ori eu...nu-i bai care din noi doua,nu tin la chestii de astea si nici tu probabil.hai sa tragem al sorti...cu ce ne ocupam noi,ne facem jucarii singure.....dar poate fi funny.ai o idee cum tragem la sorti?acu parca nu mai e asa importanta adresa cat jocul cum tragem la sorti....eu nu am idee.tu?fetele?
roana spune:
OK. OK shhhh...liniste ca invata Lorym.bafta la examene..
Koko, esti mortala. chiar nu tin sa o fac io. dar daca vrei sa tragem la sorti, tragem asa de funny
. dar daca vrei si ai timp fa-o tu:)))))
ok. zi cum facem ....si hotareste-te repede.
Nici io nu am idee cum.maine dimineata cand apari si tu si io dam deodata cu banu :)))
si am incredere ca nu minti, nici io nu mint asa ca...vom vedea atunci.
te pup mult mult.
angi_m spune:
quote:
Originally posted by desiree
zau ca seamana cu pascal..hmmm, alexandra, ai fost cumva prin austria?
Dar eu nu-l stiu pe Pascal.
Stiu ca am vazut niste poze cu Pascal si Sofia cand erau ei mici-mici. Kokorinaaaa, vreau poze!!!Dbunny, o prietena de-a mea care are deja un baiat de 9 ani, a ramas gravida. Si in seara de Craciun, cand a venit Mos Craciun la copii (la ei acasa au organizat Mos Craciun pentru mai multe familii cu copii) a mai gasit Moshul un cadou pe fundul sacului: testul de sarcina pozitiv. Si asa a aflat tatal ca o sa mai fie inca o data tatic. Poate sarbatoriti si voi ceva acum de curand, sa se poata lasa cu cadou...

Marani nu mai apare nici pe messenger. Cred ca s-a refugiat in munti.
Desiree, felicitari pentru primul cuvant

quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by angi_m
Buna seara,
Iulia pierdu astazi un cercelus. Nu stiu daca afara la joaca sau prin casa. Cert este ca nu il mai gasim.
unde a fost fi-ta ieri? merg sa-l caut pe sub canapeaua cea nouapoate il gasim
Daca il gaseai ii rupeam moatzele Iuliei
N-am gasit cercelusul. Asta e, este primul, dar sigur nu ultimul de-l va pierde.
Astazi m-am jucat cu Iulia de-a "unde e bila". Adica ea ascundea bila si apoi ridica manutzele in semn de "unde e bila?" Eu ma uitam in jur si ma faceam ca nu o gasesc. Ea o lua si venea fericita cu bila la mine. Apoi era randul meu sa o ascund si tot asa. Daca ii placea mai mult ascunzatoarea mea, data viitoare venea sa ascunda bila in acelasi loc cu al meu.
Tot azi, dupa ce s-a trezit, a facut tati cortul cu Iulia. V-am mai povestit ca isi pun o patura in cap si se joaca acolo. Si azi, tati ii baga sub cort si pe Pluto, Martinel si Leul-Paraleul, dar Iulia i-a dat urgent afara din cort. Ei nu au voie sa se joace sub cort.
Gataaa, noapte bunaaaa, somn usor, vise placute

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
p_onu spune:
Va pup pe toate! azi nu prea am putut scrie, ca nu m-a lasat "Agerica" (asa-i zice uneori bunica-sa)![]()
hai sa va povestesc ceva haios: ma chinuie pe mine talentul, cica sa-mi invat baiatul despre locul unde fac kk copiii mari. Cand a facut kk dimineatza (in pampers, evident) am schimbat pampersul si din cel plin am pus continutul in olita si apoi am mers sa aruncam impreuna la WC "KK se arunca la WC, da?" ii zic eu plina de mine...."Da?"...si el zice "DA!". Peste ceva vreme, ma duc la baie sa ma spal pe dinti..."Agerica" vine dupa mine, evident, si incepe sa dea iama prin cosmeticele care erau pe o etajera mai joasa (pasionat fiind in perioda asta de insurubat/desurubat capace, dopuri etc). Tocmai il vad cu demachiantul in mana (reusise sa-l desfaca) si-i zic printre dinti, de teama sa nu bage repede in gura cat ma clatesc eu "Nu duce la gura, nu e Papa". el zice "KA-Ka", iar eu "Da, Tavi, Kaka!" fericita ca a inteles si acum ii pune capacul la loc...in cateva secunde, insa (nu stiu cand) era langa wc, a ridicat capacul si a aruncat demachiantul in wc...![]()
M-a privit apoi f mandru si mi-a aratat " Mami, KA-KA!"
Deci, cine e mai destept, parintele sau copchilul?
pentru copii nostrii!
Ajung uneori sa ma gandesc la ce spunea o prietena cu trei copii: ca degeaba incercam noi sa faca pe educatorii cu ai nostrii copii, ca de multe ori ne educa ei pe noi..
hai ca ma duc si eu la somn, ca la 6 se trezeste baiatul meu si ma striga sa vin sa-i dau tzitzi
somn usor, tuturor mamicilor si piticilor!
desiree spune:
booon, am mancat o punga de pufuleti ramasa de la fi-miu, juma de pachet de biscuiti (tot de-ale lu fi-miu) si m-am pus pe citit..ce imi place!
kokorina, chiar ma gandeam ca ai zis ca vii de paste acasa, poate il facem si noi cu ai mei la adjud nu ar fi o idee buna sa ne vedem? sunt doar 60 km intre noi..ce mica e lumea!
violeta, dodo, citesc ce scrieti voi de puiutii vostri si cate probleme pentru noi mamele sa ii invatam sa invete corect, si ma ingrozesc..oare o sa fac fata? eu cred ca acum cand sunt mici e o nimica toata situatiile in care ne pun copiii fata de ce asteptari vor avea de la noi cand vor incepe scoala!
...imi aduc aminte de mama mea care facea cu mine exercitii la matematica in clasa a doua, erau problemele alea nesuferite cu oile albe si negre, bilele rosii si albastre, puse intr-o urna, se scot atatea, raman atatea, cate sunt in total? ma ameteau de cap, nu le intelegeam si pace!mama imi rezolva si imi arata problema dupa problema si cand incercam sa fac eu singura nu imi ieseau
..si mama s-a enervat o data pe mine, ca imi explicase vreo 3 probleme si eu tot nu pricepeam si eram la bucatarie, ea facea mancare, eu scriam si de nervi mi-a aruncat cu ouale in cap si mi s-au spart in cap si m-am umplut de galbenush si eu si peretii si caietele!..nu a mai rezistat, ea nu sta prea bine cu nervii..ce episod mi-a ramas in minte, brrr! sau cand faceam bastonase si mie imi ieseau strambe, mama imi rupea pagina si ma punea sa le fac din nou si iar greseam..si cautam scuze sa nu ma certe ma faceam ca mi rau ca ma doar burta ma inchideam in wc si ii spuneam ca am febra, ca sa nu ma certe..ea imi rupea iar pagina si o luam de la capat...
..sper sa pot fi mai toleranta ca ea...si mai intelegatoare, mai rabdatoare...
angi, si noi ne jucam de-a v-ati ascunselea, dar nu cu bila ci cu tzatza..uite tzatza nu e tzatza..imi trage bluza peste si apoi o dezveleste...si se bucura cand o gaseste...auzi da crezi ca mai incape iulia la vara in rucsacu ala?
p_onu, i-ai ales bine nickname-ul lui Tavi: agerica, pai normal ca baiatu a inteles ca e kaka si daca e kk merge la wc, tot ce e kk merge la wc...baiat destept..buna ideea cu pus kk in olita si aruncata in wc, dar noi inca avem o problema: cand nu ne vede mama bagam mainile pana la coate in wc si ne balacim acolo, si ne place de nu mai putem..mai aruncam si diverse chestii in el si apoi le scoatem: ma rog, telefon, telecomanda, haine, o cana, un sul de hartie, etc..deci avem un partener de joaca deocamdata..dar stie ca acolo e CAH si se arunca CAH-ul acolo de aia imi si indeasa toate trasnaile in el!....nu stiu ce ar face daca as arunca kk lui acolo..nici nu vreau sa ma gandesc cat l-ar mai cauta dupa aia sa il scoata! mai asteptam!![]()
lorym,spor la invatat...chiar am vazut ca nu ai mai scris..sa ai bafta!
kokorina, spicy-ul era ocupat la tine in seara asta!![]()
cu mailul cu poze: da, faceti un mail si trimiteti acolo si puneti parola de la mailul comun al fulguletilor
..sa le poata vedea si cine doreste de acolo!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
aaaaaa si am uitat sa va zic apropo de du-teeee!...de fapt e :da-teeeee! m-am dumirit eu mai bine dupa ce in seara asta a tipat la mine sa ma dau de pe canapea jos ca sa stea el! si dupa ce m-a dat jos a venit sa ma dea jos si de pe fotoliu...da-teeee!...si uite asa am facut curse intre canapea si fotolii ca fi-miu nu ma lasa niciunde sa stau sa imi odihnesc oasele obosite dupa atata forumit si o ciorba de vacuta!![]()
dolores spune:
koko, stai linistita. nu face nimic
cat despre mail comun sa le poata vedea si altii..hm..sincer nu ma incanta din diverse motive. asta e punctul meu de vedere, dar vedem cum decide majoritatea si mai negociem :))
dimineatza ma duc cu sora mea la eco..e si ea gravidutza, saraca dupa o pierdere de sarcina si acum e fffffff stresata caci abia dupa 2 ani a reusit sa ramana...era gata gata sa faca inseminare. am pus piciorul in prag cand am vazut cat se chinuie, dar a avut noroc de data asta.
dupa care ma voi duce cu david la reexaminare la medlife
lory draga, bafta la examene.
bun venit noilor fete.
dbunny, daca nu te apuca greturile pana de sf. valentin..eu as zice sa pui testul intr-o cutiutza, il impachetezi si i-l dai cadou..cu mesajul de rigoare :)
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by p_onu
Va pup pe toate! azi nu prea am putut scrie, ca nu m-a lasat "Agerica" (asa-i zice uneori bunica-sa)
hai sa va povestesc ceva haios: ma chinuie pe mine talentul, cica sa-mi invat baiatul despre locul unde fac kk copiii mari. Cand a facut kk dimineatza (in pampers, evident) am schimbat pampersul si din cel plin am pus continutul in olita si apoi am mers sa aruncam impreuna la WC "KK se arunca la WC, da?" ii zic eu plina de mine...."Da?"...si el zice "DA!". Peste ceva vreme, ma duc la baie sa ma spal pe dinti..."Agerica" vine dupa mine, evident, si incepe sa dea iama prin cosmeticele care erau pe o etajera mai joasa (pasionat fiind in perioda asta de insurubat/desurubat capace, dopuri etc). Tocmai il vad cu demachiantul in mana (reusise sa-l desfaca) si-i zic printre dinti, de teama sa nu bage repede in gura cat ma clatesc eu "Nu duce la gura, nu e Papa". el zice "KA-Ka", iar eu "Da, Tavi, Kaka!" fericita ca a inteles si acum ii pune capacul la loc...in cateva secunde, insa (nu stiu cand) era langa wc, a ridicat capacul si a aruncat demachiantul in wc...
M-a privit apoi f mandru si mi-a aratat " Mami, KA-KA!"
Deci, cine e mai destept, parintele sau copchilul?pentru copii nostrii!
Ajung uneori sa ma gandesc la ce spunea o prietena cu trei copii: ca degeaba incercam noi sa faca pe educatorii cu ai nostrii copii, ca de multe ori ne educa ei pe noi..
hai ca ma duc si eu la somn, ca la 6 se trezeste baiatul meu si ma striga sa vin sa-i dau tzitzi
somn usor, tuturor mamicilor si piticilor!cu
Octavian (29.11.2006)

ce copil istet

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by kokorina
VIOLETA....eu citeam ce scrii de mihnea,si pe bune de nu eram lasata tare pe spatarul scaunului de la birou si mi-am cautat urgent evantaiul,ca de altfel nu ami terminam de citit....ce ne asteapta in clasa I....adevarul ca in romania se face scoala,nu ca aici unde astia fac ecuatii abia in clasa a x-a....aici nici nu este liceu.se face pana in clasa a x-a,apoi profesionala,si daca vrei sa dai mai departe atunci dai si mai departe,daca nu ramai cu profesionala si cu meseria ce ai invatat-o.la noi daca nu ai liceu cel putin...esti paduche.intr-un fel e bine ca invata multe inca din "frageda pruncie"....dar am mai auzit mamici total socate de ce teme le dau pt acasa si ce se preda.fruntea sus,succes la scoala si sa ne povestesti,cel putin mie care eu sant cu ochii in 4 la tot ce scrii despre scoala.....ce mai face mamica lui mihnea la scoala..
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
pai orarul e normal
lb romana
lb romana
mate cunoasterea mediului
sau in alta zi
abilitati prctice
religie
mate
romana
sau
engleza
muzica
romana
mate
ore au asa cum au fost mereu,insa fac asa
la romana
cartea(abecedarul)
caietul elevului care e o completare a abecedarului(asta ti-o da cu cartea dela stat-si numai in lcasa I-a,ca cica de la a II-a incolo le cumperi
daca am retinut eu bine)apoi "soricelul te invata sa nu stiu ce"
fise de lucru individuale(au un dosar si le da doamana in fiecare zi cate 2-3 din astea sa lucreze pe ele)
mai au si un ursulet pe care-l mai scoate din cand in cand doamna si-l da acasa sa mai scrie in el
asa...sa dezlegam tainele abecedarului,cu lectii,cuvinte....
decitit ,de scris,de descifrat....
in fine,nu vreau sa va inebunesc

sa va bucurati de copilarie....
eu l-am lasat pe Mihnea sa copilareasca ca stiam ce-l asteapta la scoala!
de fapt nu-mi imaginam ca e asa de greu!dar stiam de atunci cand incepi sa inveti o tii asa pana ....pana unde vrea fiecare
dar suficient ...si nu te mai intorci la copilarie!
noi seara mai facem cate o pictura....
fiecare cu picrtura lui
aseara am desenat cate o vrajitoare....el numai matura ca vrajitoare nu stie sa fac
pe urma m-a luat sa ma joc conga cu el

eu obosita moarta numai de conga nu aveam chef,dar a tb sa ne fatzaim pe hol vreo cateva ture
el dansa,eu in spatele lui sa fac miscarile lafel ca el

tot ieri am primit si notele in carnet....
avem 30 de FB si un B....
de maine,gata suntem in vacanta

Vio,mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by desiree
[
violeta, dodo, citesc ce scrieti voi de puiutii vostri si cate probleme pentru noi mamele sa ii invatam sa invete corect, si ma ingrozesc..oare o sa fac fata? eu cred ca acum cand sunt mici e o nimica toata situatiile in care ne pun copiii fata de ce asteptari vor avea de la noi cand vor incepe scoala!
...imi aduc aminte de mama mea care facea cu mine exercitii la matematica in clasa a doua, erau problemele alea nesuferite cu oile albe si negre, bilele rosii si albastre, puse intr-o urna, se scot atatea, raman atatea, cate sunt in total? ma ameteau de cap, nu le intelegeam si pace!mama imi rezolva si imi arata problema dupa problema si cand incercam sa fac eu singura nu imi ieseau..si mama s-a enervat o data pe mine, ca imi explicase vreo 3 probleme si eu tot nu pricepeam si eram la bucatarie, ea facea mancare, eu scriam si de nervi mi-a aruncat cu ouale in cap si mi s-au spart in cap si m-am umplut de galbenush si eu si peretii si caietele!..nu a mai rezistat, ea nu sta prea bine cu nervii..ce episod mi-a ramas in minte, brrr! sau cand faceam bastonase si mie imi ieseau strambe, mama imi rupea pagina si ma punea sa le fac din nou si iar greseam..si cautam scuze sa nu ma certe ma faceam ca mi rau ca ma doar burta ma inchideam in wc si ii spuneam ca am febra, ca sa nu ma certe..ea imi rupea iar pagina si o luam de la capat...
..sper sa pot fi mai toleranta ca ea...si mai intelegatoare, mai rabdatoare...
ai dreptate...si eu mai ma rastesc la fi-meu ...si de multe ori i-am rup foile

si din ce spui tu...n-as vrea sa-si aminteasca de mine ca doar ii rupeam foile
acum nu am mai facut asta (adica nu-i mai rup foile) l-am lasat sa scrie urat asa cumscrie el,macar sa scrie....
doamna mi-a zis ca scrie urat si i-am spus ca nu-l mai pot pune sa scrie caietele inca o data ca le-a scris de 3 ori pana acum(ceea cea alt copil nu cred ca a facut)....
bine ca le-a scris de 3 ori nu ca le-am rupt eu ci ca ori le-a pierdut,ori a bagat ghiozdanul intr-o balta din curtea scolii cand o fost sa se joaca si s-au udat toate

eu nu-mi amintesc ca mama mea sa ma fi invata vreodata ceva,adica sa stea dupa mine sa ma invete....poate o fi facut-o dar eu nu-mi amintesc si nici nu mai am cum s-o intreb!
pt ca era cu fratele meu mai mic care era mai mototol ....in mine avea incredere si ma lasa singura sa fac tot!
si eu am fost constiincioasa,dar am invatat in salturi ...cand era vb da nota sau doar ce-mi placea.....
ma mai lua ea de coditze cand eram obraznica si-i raspundeam

si mai zic cu cine seamana fi-meu!!!

pt toate fetele....Vio,mamica lui Mihnea

cu
Octavian (29.11.2006)