Regasiri (2)
Raspunsuri - Pagina 14
alexandra_25 spune:
Dbunny.....yupiiiii...
...felicitari mami...sa fie bruneta si fara colici...
...
..si mie mi-a placut ideea Roanei...
Desiree...cum sa ma supar...asa ma stii tu?...eu nu am fost in Austria dar poate Marius a fost la Bacau...
...noi am mai vorbit cu Korinutza ca seamana foarte tare Pascal cu Mark!
Felicitari pentru cuvintelul lui Octavian...!
Violeta69...esti primita cu drag la noi...uite asa o sa invatam si noi cum e cu clasa 1...ne pregatim de pe acum...
La noi ninge asa de fain...si eu nu am saniuta...nu am gasit una potrivita pentru Mark...si imi e asa de ciuda...stiti cumva pe net de unde pot lua?Azi am iesit afara si el a luat lopata sa curete zapada!De unde stie????Cred ca pana la urma Mark va fi obsedat de curatenie...are treaba numai cu matura,farasul,mopul si aspiratorul!
Korinutza...ai terminat papa?hai ca fug si eu la tine...
Ma bucur ca a fost bine la vaccin!
Mirona...te asteptam cu drag acasa...
Ma duc si eu sa mananca ceva....ca mi-ati facut pofta si cand ma gandesc ca eu nu am mancat nimic azi....
Va pupacesc pe toate!!!!!!!!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
dolores spune:
dbunny ti-am zis , ti-am zis, ti-am zis..iupiiiiiii, bravoo mai..sa fie intr-un ceas bun..sa ne spui cum le pregatesti surpriza alor tai...
roxana_c eu am cartea, am gasit-o la un chisc de ziare unde erau si alte carti...e ff buna
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
violeta69 spune:
fetelor,va multumesc...
sper sa va cunosc mai bine cu timpul si sa ma simt bine in gasca voastra!
roxana,deci sa nu ma relaxez prea tare?!![]()
din cate am auzit eu de la doamna de la semi,dupa clasa a 3-a e mai bine ![]()
oricum tu o iei de la inceput...asa ca nu te poti relaxa decat partial!
o seara buna va doresc,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokorina spune:
buna seara gagici,furnici,pisici...bebici si toate sinonimele!!!!
ma adun si eu de pe drumuri.azi am fost la cumparaturi cu copchii,aici jos la noi in supermarket si atata au mai tras de pe rafturi,din zbor le luau,toate fainepana cand am dat de standul cu flori...in ghivece.sandokanii erau cocotati in carutul de cumparaturi,de aia zic ca din zbor luau tot ce prindeau.fetelor nu stiu cu care mana am tinut 3 ghivece,ca cu una am tinut sa nu cada pascal si una imi era pe bara de la carut....mai peste vreo 2 minute ma uit la pascal,tocmai se pregatea sa testeze noul gust:flori de ghiveci.avea in pumn cateva floricele mici rosii si nevinovate saracele si i-am dat mai bine un biscuite care mai apoi s-a transformat in 4 biscuiti.copchii astia ai mei,in special pascal atata mai mananca piscoturile astea cu placere,sant bune dar nu stiu cat de bine este atat de multe sa manance.ca atunci cand iesim afara avem la noi mereu,plus acasa vreo 2...nu stiu sa dau o cifra.sa zic 6,cam asa...sophia a stat cuminte in carut,a papat piscotul si conversat cu tacsu cand nu avea nimic in gurita...ce mai,o lady!
VIOLETA....eu citeam ce scrii de mihnea,si pe bune de nu eram lasata tare pe spatarul scaunului de la birou si mi-am cautat urgent evantaiul,ca de altfel nu ami terminam de citit....ce ne asteapta in clasa I....adevarul ca in romania se face scoala,nu ca aici unde astia fac ecuatii abia in clasa a x-a....aici nici nu este liceu.se face pana in clasa a x-a,apoi profesionala,si daca vrei sa dai mai departe atunci dai si mai departe,daca nu ramai cu profesionala si cu meseria ce ai invatat-o.la noi daca nu ai liceu cel putin...esti paduche.intr-un fel e bine ca invata multe inca din "frageda pruncie"....dar am mai auzit mamici total socate de ce teme le dau pt acasa si ce se preda.fruntea sus,succes la scoala si sa ne povestesti,cel putin mie care eu sant cu ochii in 4 la tot ce scrii despre scoala.....ce mai face mamica lui mihnea la scoala..
ROXANA....eu stau pe langa sala sporturilor,mai exact pe alecu russo.daca al tau e bacauan,stie el zona.poate ne vedem,de ce nu,asta daca santem cumva in romania(in bacau),atunci cand veniti si voi.dar de aia avem forum,nu?daaaaa!!!un pepsi cu un gratarel merge....si o bere,de ce nu?ar fi super...iti dai seama ce gasca am fi?tu cu 3 iezi,eu cu 2 sandokani...moamaaaa!!!adevarul ca la cata scoala faci si tu cu fetele....auzi cica in clasa 4-a e jaleee!!!mersi de incurajari ca nu ma incurajase destul VIOLETA...
DODO...pupici si voua si mersi ca te-ai gandit al noi.voi ce mai faceti?cum e bogdan?
ALEXANDRA....dar ce s-a intamplat cu tine de-ai devenit asa funny?deci eu rad la fiecare rand scris de tine.scuza-ma ca rad dar i-am povestit chiar si lui andi...pozele astea cu gaina nu le-am vazut,probabil eram...oare unde eram?nu mai conteaza,important este ca eu sant mandra de mark in fiecare poza si la fiecare remarca adusa lui,si cand iti ravaseste parul si cand...,si cand....e si al meu nu?pupa ginerica ,manca-i-as stilistul din el...a fost tare faza cu:ai sa pelezi la stilistul de mark...eu rad si scriu..te pup alexuca.te intreb ceva.esti cumva suparata pe mine?
DBUNNY.....imi storc creerii si ma gandesc si eu la ceva romantic,sa vad ce iese...nu lavoi,la mine.samburel de samburel!!!!dar macar lui dani,i-ai spus?:):):)
ROANA....tu cum esti?
MARNIIIII......mai,unde umbla fata asta?
ANGI....sa fie ea sanatoasa,ca cerceeeeeeiiii o sa-si cumpere ea singura.e aiurea sa pierzi,stiu cum e,eu una tare ma oftic...numai ca eu nu pierd...eu gasesc la greu si mai ales lucruri pretioase...poate ii gasesc cercelul iuliei.promit ca il trimit inapoi.pupa papusa de portelan...
DOLORES...ai reusit sa instalezi "spicul"?cum ii zice DESIREE...david cum e azi?
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by kokorina
DODO...pupici si voua si mersi ca te-ai gandit al noi.voi ce mai faceti?cum e bogdan?
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
Bodoganici dupa ce a papat"ficatei"de mama s-a jucat cu noua lui tablita magnetica
Doamne ajuta!In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
violeta69 spune:
koko
esti tare haioasa ...
eiii,multe sunt de spus....scoala asta mi-a scos ceva peri albi!(ca nu aveam pana acu')![]()
nu se mai face scoala ca pe vrema noastra......acum au si religie si cunoasterea mediului si engleza...
si la fiecare materie are cel putin 4-5 (carti, caiete ajutataoare,culegeri,fise,soricelul care te invata sa citesi,nu mai stiu ce ursulet te invata sa scoltesti,sa dezlegam tainele abecedarului...etc)
asa ca saracii copii sunt deja ametiti....mie mi-a luat vreo 2 luni sa nu uit ce sa-i dau la el...si ma certa doamna mereu ca am uitat cartea cutare sau caietul cutare ![]()
acum am terminat primul trimestr si avem un B (la romana) si restul 30 de FB ![]()
deci ,se descurca!!!![]()
acum n-am mai lucrat nimic ca mai are doar 1 zi...as fi vrut ca in vacanta asta amarata de doar 1 saptamana sa nu mai faca nimic dar le-a dat deja vreo 30 de probleme la mate...asa ca 
el a fost istetz si a mai lucarat la semi din ele...asa ca o sa faca mai putin...
dodo,pupici lui Bogdanel...mi-a povestit monica ceva dar nu stiu prea multe.....
va
si noapte buna...
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
roana spune:
Buna fetelor,
Acum a adormit piticul de tot dupa ce de pe la 9 tot adormim
. dar seara e momentul nostru. ne jucam, ne giugiulim, ne iubim. mi-e drag de mor.
Vio, ce ma bucur ca scrii la noi. mama ce destept e Mihnea. 30 de FB. super mult imi place cum povestesti de el.
Koko, daca faci un mail trimit si io poze cu alex. am si eu un fix cu pozele pe public
. nu vreau si gata.si as vrea sa vad si sandokanii. hai fa un mail sau fac io numa zi...unde.
Dolores, cum e David?
Lorym?
Maranai?
Alexandra dar chiar draga ca esti mai haioasa. Mi-era drag de tine si la odisee si ma bucur ca scrii iar mai des.
Miro se distreaza...ce misto.
Angi, va mai pierde multe ea. si alex are si bratara si lant dar nu i le dau ca nu ii place cu ele. e cam mic zic io. si ma enervez sa le piarda. asa ca...pe cand mai creste.
Dodo pupi la bogdanel.
va pup si va doresc o noapte linistita
kokorina spune:
DOLORES.....am auzit ca ai sunat,dar nu era nici macar andreas liber sa-ti scrie ca nu pot raspunde(el mai scrie la fetele cu care conversez...tot in scris,si le scrie in romaneasca lui stricata ce fac eu in momentul respectiv de nu pot raspunde personal)....eram amandoi la sandokani.ii palise foamea pe amandoi o data,le dadeam bibe.scuze,fara intentie.numai ca sa stii la faza cu vorbitul e mai dificil,asta pt ca am biroul langa usa camerei sandokanilor si nu prea pot vorbi in voia mea.dar o sa gasim o zi,seara,dupa amiaza cand ne vom si putea auzi,promit.
VIOLETA....la fiecare materie cate 4-5 (carti,caiete,ursuletul care....,soricelul care....,)??????????dar ce-i face,doctori academicieni?abia acu pricep de ce imi spuneau ai mei :"pune mana si invata ca ai sa ai nevoie de carte!"....oare ma descurc cu doi copchii la scoala si poate si in aceeasi clasa?nu cred,daca nu am invatat carte....fetele de aici stiu,ca le-am mai zis ce faceam in loc sa invat...ma uitam dupa baieti
si cand ma gandesc ca in clasa I aveam numai abecedar,matematica,ortografia(era sa scriu coregrafia)....vezi,ce spuneam ca ma auitam dupa baieti,vaaaai inca de pe atunci.aveam un coleg care avea intr-o zi ochii verzi si intr-o zi ochii albastrii,ce indragostita am mai fost de el si dezamagita cand m-a mutat cu elin banca.....nu mai puteam sa ma uit la el cat vroiam....amintiri din copilarie.sa trecem al lucruri mai serioase.cate obiecte sant in clasa I acum?e greu daca te rog sa-mi scrii un orar....sant mai mult decat curioasa.dar numai daca ai chef,nu ma supar...stiu ce inseamna sa scrii orarul ...
angi_m spune:
Bine v-am regasit
Culcai copilul, spalai vasele, imi luai mancarea langa mine (acum mananc eu de seara) si ma asez la citit si povestit. Vad ca iar imi pregatirati multe pagini. Ok...
In primul rand, vreau sa te felicit, Dbunny, pentru cele doua liniute, chiar si asa micute cum sunt ele. Cel mai important este sa fie sanatos. Daca este fetitza, este cu atat mai bine ca vei avea pereche. Si daca zici ca a fost ziua 8-9, ai toate sansele sa fie fetitza (parerea mea). Acum sa ai grija de tine si de bb-samburel. Sarcina usoara. 
Dolores, covorasul tip puzzle l-am luat din Praktiker, din zona cu covorase de baie. Erau si cu cifre, dar noua ne-a placut asta. Acum ne dam seama ca era mai simplu daca luam cu cifre, ca pe asta trebuie sa il re-asambleze mircea de cateva ori pe zi. Ori la ala cu cifre erau piese mai putine ![]()
Alexandra, acum am vazut si eu pozele de asta vara. Ce-mi place cum a jumulit Mark gainile...
Iar in pozele recente am vazut ca si Mark este flacau vrednic, si el foloseste farasul si matura. Ce-mi place de barbatii din generatia asta noua. Noi n-am nimerit asa... 
Roana, imi pare rau de prietenul tau. Intr-adevar, tanar. Ce cruda e viata uneori...
Roxana, despre ce operatie vorbesti tu acolo ca eu nu stiu?
Dar nu poti sa vorbesti cu seful sa ii explici despre ce este vorba si ca tu chiar ai nevoie de zilele alea libere in alta perioada? Pana si seful este om, trebuie sa inteleaga. 
Am auzit ceva de Durau. Asa e? Se organizeaza o intalnire la Durau? Ca si eu vreau sa-mi fac concediul la vara acolo. Deja am vorbit cu Marani sa ne intalnim. E posibil sa ne intalnim mai multe? Uraaa, de-abia astept.
Noi am luat deja rucsac sa o caram pe Iulie in spinare pe munte. Uite aici.
Oops, Kokorina vine de Paste? Eu de-abia la vara merg la Durau... De data asta te-am ratat 
Aka, si Cristina e bolnavioara? Ooofff, pupam sa treaca
quote:
Originally posted by violeta69
numai fi-meu nu ma crede,zice ca nu stiu yo sa citesc ca el zice bine
Violeta, asta a fost tare. Bine ai venit pe la noi. Mai povesteste-ne ce ne asteapta ca-mi place

Dodo, ce mai face Bogdanel? Mai este racit?

Trimit mesajul asta si continui.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei