Regasiri (2)
Raspunsuri - Pagina 13
kokorina spune:
MESAJ DE LA MIRO....
are vreme super,se bucura din plin la skiat si ii place mult nocturna...ii e tare dor de kara si ii lipseste mult,si de voi toate ii e dor si va trimite pupiiiiiiiiiiiiiiiiiciii multi si dulci.ne va scrie in weekend.o asteptam cu drag si ne este si noua dor de ea,corect?
desiree spune:
kokorina, da si mi-e mie dor de ea...ce bine ca vine acasa cu tolba plina de poze....treci la mancare nu lasa copchiii nemancati..esti datoare cu o poza si cu sophia
violeta esti binevenita, mai povesteste-ne de baietel, imi place cum scrii, ..cati ani are? ce masura la pantofi?
poze, etc 

ati ghicit pentru cine sunt astea, nu?
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
roana spune:
CORECT, Koko. ne e dor de MIRO.
Ce mai fac puiutii? Dolores cum e David? De Marani mai stim ceva?
Dbuny sa fiu in locul tau as face asa:
As pune testul undeva unde stiu ca il vede si i-as scrie un biletel:
"iti multumim ca existi. Te iubim cel mai mult.
Sunt cea mai fericita....
Mami, Daniel si bb mic din burtik."
E doar o idee 
Dbunny spune:
Koko corect!
Roana awwwww mi-ai atins coarda sensibiloasa.... imi place...
Marani s-a pierdut ca magarusa-n ceata?? Maraniiiiiiiiiii!!! Totu-i ok la voi????? Da-ne de vesteeeee!!!
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
desiree spune:
quote:
Originally posted by roana
CORECT, Koko. ne e dor de MIRO.
Ce mai fac puiutii? Dolores cum e David? De Marani mai stim ceva?
Dbuny sa fiu in locul tau as face asa:
As pune testul undeva unde stiu ca il vede si i-as scrie un biletel:
"iti multumim ca existi. Te iubim cel mai mult.
Sunt cea mai fericita....
Mami, Daniel si bb mic din burtik."
E doar o idee
Ajutati-o pe Sonia
subscriu

kokorina spune:
DESIREE.....sant datoare cu mai multe poze,dar cum fac si unde fac sa fie pe privat.ce sa fac daca asta e fixul meu?sa fac o adresa de mail si sa va dau parola,nu?cred ca asta e cel mai indicat....ok,ma pun pe munca deseara
am un chef nebun de facut mancare,am pus niste carnita de pui la facut,alaturi cu legume....."gume" cum le zicea sotul la legume inainte si la prosopop,zicea "fratop" ...deci,ce spuneam?a da,de cheful meu nebun de a gati....
AKA....multa sanatate cristinutei!cum e cu infectia urinara?
desiree spune:
azi, octavian a spus primul cuvant romanesc: ne jucam in pat, eu ii aratam perna el intindea degetul si mi-o arata si el, ii spuneam :perna, punem capul pe ea si facem nani, etc...pun eu capul sa-i arat ca facem nani el se infige in parul meu si imi trage capul de pe perna si spune: du-teeeee! si pune el capu..am zis ca mi s-a parut, repet figura, la fel, ma trage de par: du-teee!!!

roana spune:
desire, pupa vorbitorul de Octavian.
Abea astept sa inceapa sa vorbeasca inteligibil ca numa mmmmmm si pe diverse intonatii zice. mai zice si el asa cand are chef mama, tata in rest doar limba lui un fel de chinezo-maghiaro-romana
.Da intelege tot tot.
Fetelor am plecat acasa de la servici. daca am timp intru mai tarziu de acasa, asta daca ma lasa piticu, daca nu vorbim maine.
va pup mult pe toate..
Koko, mi-e o foame de morrrr. Pui am si eu acasa. spor la gatit si apoi la mancat
desiree spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Buna seara,
Iulia pierdu astazi un cercelus. Nu stiu daca afara la joaca sau prin casa. Cert este ca nu il mai gasim.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006
Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
unde a fost fi-ta ieri? merg sa-l caut pe sub canapeaua cea noua
roxana c. spune:
Si eu mai am putin si plec acasa.
Kokorina, pe unde ai locuit in Bacau? Sotul meu e din Bacau, dar l-am facut ploiestean de 14 ani jumate
Poate ne intalnim in vara chiar in Bacau, ne ducem acolo cam de 2-3 ori pe an, la socru si la cumnat+cumnata+ nepoata.
Dbunny, va puteti duce undeva, numai voi 2 si acolo sa-i dai vestea.( ca tot spuneati de seri loka
)
Violeta, bine-ai venit aici si bine-ai venit in clubul" litere si betisoare"
Io=s ceva mai avansata, sunt clasa a 4-a, dar de la anul ma intorc iar in clasa 1 cu cea mica
Si sa-ti mai zic ceva? Sa-ti zic.....sa nu-ti zic.....hai ca-ti zic: bucura-te ca esti clasa 1, vine clasa a 2-a unde poti lua o pauza asa....mica-mititica
, si pregateste-te de clasa a 3-a, acolo-i jaleeeeee!
Gata, revin mai tarziu de acasa daca pot, daca nu....maine dupa amiaza iar de la servici
.
Pana atunci....
ptr fiecare
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

- 3 noiembrie 2006