Regasiri (2)
Raspunsuri - Pagina 12
aka spune:
va spuneam ca tuseste de doua zile. azi noapte a inceput sa si haraie/suiere asa ca m-am dus la dr. de dimineata. a ascultat-o si are bronsiolita acuta. a facut niste nebulizari cu ventolin parca si s-a linistit un pic. dar in toata perioada asta n-a facut temperatura deloc, nu i-a curs nasul, nimic. doar tuse de cateva ori pe zi la inceput, iar acum...o sa mai facem in continuare nebulizari cu fliscotube sau ce o fi scris dr pe reteta de 2 ori pe zi, eurespal si singulaire. acum doarme de vreo ora juma.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
violeta69 spune:
roana
pai daca e cu regasiri ...si te-am regasit pe tine aici!!!
ca,stii tu,in sufletul meu ai fost mereu...atunci regasiri sa fie!
ehhh,eu as fi bine daca n-as fi obosita!
ca la clasa I-a muncesti mai ceva ca la doctorat ![]()
am invatat sa scriu pe rand,sub rand si suprarand....fac niste litere ...perfecte
iar la socotit nu va mai spun!!!
sunt geniala!!!![]()
sigur iau premiul I 
numai fi-meu nu ma crede,zice ca nu stiu yo sa citesc ca el zice bine 
ca la mate e ok,dar la scris papa din litere ![]()
cica el nu e bun la roamana...asa ca a tb sa facem instructajul...
adica ce-i aia nu esti bun la romana,ce te-am pus sa scrii in chineza?!
i-a spune"mihnea e f bun la romana,numai nu a fost atent"
"Mihnea e un copil destept si data viitoare o sa faca f bine"
l-am pus sa repete dupa mine....
apoi l-am intrebat...cum e Mihnea?!
"Eu sunt f bun la romana dar nu am fost atent,data viitoare o sa fie mai bine" ![]()
eee,cam asa.....
acum abia astept vacanta ....sa imi relazex neuronii 
pacat ca e numai o saptamana.....
ziceam sa mai dau si yo pe la o cosmetica ceva,ca de cand cu cupilu' nu mai ajung nici sa ma tund ![]()
va
pe toate si daca am deranjat 

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokorina spune:
ROANA....Doamne dar ce nenorocire cumplita!si cat de tanar a murit...intr-adevar viata e scurta.Dumnezeu sa-l ierte si iti doresc tarie sa treci usor peste cumplita stare....
ROXANA....skype e cam ce ar fi si messengerul.insa eu nu am messenger,nu mi-l pot instala si folosesc skype care e mai nou,mai fain,plus ca folosesc linia telefonica,pt a suna acasa.nu mai pun ca pot vorbi "live" cu toate prietenele mele care au skype si daca mai au si camera video,ne si vedem.nu-i fain?plus ca nu costa nimic(in afara de conversatia telefonica de acasa...pt asta plates,dar nu e scump)
P ONU si ROXANA.....eu sant moldoveanca din bacau.de mers acasa,mergem iar acum de Paste.pe 21 sau 22 vom pleca,vom sta doua saptamani impreuna,dupa care probabil sotul va pleca si eu voi mai ramane ceva vreme.imi doresc sa mai raman,sa vad daca si reusesc sa infrunt starea care sigur ma va coplesi,vazand cum pleaca singur sotul si....ce sa fac?asa sant eu mai sentimentala si chiar daca voi fi cu familia mea,eu nu ma simt un TOT fara sot,iar el la fel fara mine....in 3 santem,cu totii!!
vazut poze cu mark....ALEXANDRA,scuza-ma dar uitandu-ma la poze mi-am adus aminte de mesajul tau de aseara ..asa e el,un sugubatz...eu sant mandra de el!tu?si e frumooooos foc!!
acu ma duc sa fac mancare.dar ce mancare?
kokorina spune:
VIOLETA....bine ai venit la noi,cu tot cu mihnea care e bun la romana,dar neatent.povestesti cu umor...si nu!nu ai deranjat...
p.s. frumos nume ai...
eu acu chiar ca plec....vedeti ce chef am de gatit nu?
ma bag pe "la bucatarie" poate gasesc vreo reteta usoara si rapida de facut...
violeta69 spune:
roana....am uitat sa scriu....condoleante!!
imi pare tare rau de ce s-a intamplat!
la mine numai ca mi-am pierdut motanelul,saracul...si l-am vazut cum s-a chinuit si am fost terminata.....
off,Doamne,ce tragedie!!!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
roana spune:
Multumesc tare fetelor.
Intr-adevar toti murim, dar parca conteaza putin si cum si cand, nu?
El era muuuuuult prea tanar.
Vio, m-ai facut sa zambesc cu Mihnea. e mortal. mi-era tare dor de povestile cu el.
Sigur ca nu deranjezi. Si mie una imi face placere sa discut cu mamici mai experimentate sa zic asa... sa vedem ce ne asteapta.
Sper ca si fetele sa fie in asentimentul meu.
Va pup mult de tot pe toate.
Dbunny spune:
Aka imi pare rau de bronsiolita voastra
ne-a fost si noua diagnostificata inainte de Craciun, am primit si noi ventolin, pulmicort, singulair si Klacid. Dupa 2 zile de ventolin si singulair nu i s-a mai auzit nici o tuse nici un suierat dar in schimb Dani a devenit super activ, nu mai adormea noaptea pana la 1! si in aceasi perioada i-au iesit si incisivii de sus, deci calvar mare.
Acum ii dau sirop de muguri de pin seara si dimineata si-i merge tare bine nu tuseste, dar i se infunda nasul seara la culcare si cam are muci. Luni avem programare la un homeopat renumit...om vedea.
Multumim tuturor de urari si gandurile bune!
Dati-mi vreo idee draguta si romantica cum sa-i spun sotului? as vrea sa fie ceva de neuitat, m-am gandit sa astept pana in 14- valentine's Day, dar poate pana atunci incep greturile si varsaturile
. Astept idei de ma voooooooi
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Roana condoleantze
Violeta bine ai venit impreuna cu puiutzul tau
Aka multa sanatate puiutzului 
Dbunny
sa dea DD sa ai o
si
sa fie sanatoas/a(indiferent de sex)
Dolores ce mai face Davidutzu
Kokorina am inteles bine azi faceti vaccinul?Atunci
pt rabdare si sa nu aiba reactii adverse;
Mirona ce bine de tine inca in vacantza dar astept sa vad cum v-ati distrat,
p_onu 
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
desiree spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25recente cu noi
Noapte buna!
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
zau ca seamana cu pascal..hmmm, alexandra, ai fost cumva prin austria?
sper ca tii la glume, mi asa frica sa nu explodeze vreo bomba in capul meu ca suflu si-n iaurt
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
quote:
Originally posted by p_onu
Oricum , cand vor fi mari o sa-si spuna ei cum vor dori...cu
Octavian (29.11.2006)
exact, de aia i-am mai pus un nume, daca il tachineaza cineva, sa isi spuna mihnea..sau cum vrea dumnealui..bunicii ii zic mihnea..noi octavian...mie imi plac amandoua
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

recente cu noi
de
Mark Andrei 23.11.2006
Octavian (29.11.2006)