Regasiri (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Salutare tuturor!

Sunt la servici( iar) si am niste nervi.....ne-a plecat unul din sefi, a ramas celalalt, dar e cam batut in cap, asta care-a ramas, face prostii cu caru, cred ca intr-o luna il zboara patronul, ca-l aduce-n sapa de lemn. Si degeaba-i spui ca greseste, el o tine pe-a lui, cum iti permiti sa-i spui ca nu-i bine, el e destept, domnle. Mor de oamenii in care bubuie prostia dar se cred desteptii lui peste.

Saptamana viitoare imi iau ultimele 4 zile de concediu din anul trecut. Ca sa nu mai zic ca si aici m-a scos din pepeni, vroiam sa le iau la sfarsitul lunii, cand cred ca voi ajunge cu Calin la operatie, dar a zis ca trebuia sa le luam pana la sf lui ianuarie, daca nu, le pierdem, ca nici bani pe ele nu da. Fapt ptr care toate colegele mele au intrat in concediu 2, 3, 5 zile care cum avea, am mai ramas eu si inca o colega, sa vedem cum ne intelegem sa luam.

Of, m-am descarcat.

Ieri am fost plecata toata ziua si nu prea am avut timp sa va citesc, am citit acum putin dar mare lucru n-am retinut. Azi-noapte m-am culcat la 1 ca am fost la o zi de nastere, iar la ora 2 a-nceput Calin sa tipe, nu stiu ce-o fi avut, si cu chiu, cu vai, l-am adormit pe la 3, iar la 7 am fost in picioare. Asa ca ma intelegeti ca-s ametita tare.

Mi-am adus aminte: Kokorina, spuneai sa ne intalnim la Durau in vara? Da, ne intalnim, o fripturica, un pepsi....bere....ce vrei tu. Vii in tara la vara? Scuze, nu mai stiu, tu parca spuneai ca esti moldoveanca de fel? De unde?

Revin mai tarziu, sa ma trezesc, ca inca dorm

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

V-am promis...l-am facut! E ciudat, slab pozitiv, ar trebui sa fie pozitiv clar, ca daca am ramas, am ramas acu 3 saptamani, mai precis cam acu 24-25 de zile....

Sunteti primele care stiti...nu stie nimeni, nici mama nici sotzu...si nici nu le spun pana peste vreo 2-3 zile...

Admirat Pascal frumusel foc si pozele lui Alexandra nu le pot vedea....

Ma duc sa dau de veste si la mamici...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Iarasi eu
Am vrut sa editez dar nu ma lasa. Ce-i aia Skipe?

Dbunny, hai ca-i aproape 11. Spune: e cu 1 sau 2 liniute? Nu ne mai tine pe jar.

Si inca ceva: are cineva cartea aceea a tipei de la Super Nanny? Nu stiu daca am scris corect, dar cred ca stiti la ce ma refer. Imi spunea cineva aseara ca-i foarte buna, si mi s-a pus pata s-o cumpar, tin minte ca am vazut-o acum cateva luni in Carrefur, oare o mai gasesc?

Si tot de-ale mele: aveti idee de unde sa cumpar o harta sau un atlas geografic? Ii trebuie Oanei la scoala, si singura harta a Romaniei pe care am gasit-o , a fost la Diverta, si costa vreo 60 ron. Las-o naibii de harta , daca o gaseste Calin o face zob in 2 minute, asa ca mai degraba as lua un atlas la banii aia, dar nici d-ala n-am gasit si vazusem pana sa-i trebuiasca ei, dar nu mai stiu unde.

Mergi la inceput

E cu ochisori!

Vine fetita!

Haideti ca mi-am revenit brusc si instantaneu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dbuny, e cu okisori!!!! Sigur sigur. nu conteaza ca e slab e clar pozitiv.
te bucuri?
sa dea dumnezeu sa fie bine...

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

'neatza
a adormit agitatul mic, asa ca profit si eu putin...

alexandra_25, nici eu n-am putut vedea pozele...
Kokorina si eu am rad cu lacrimi la faza cu "cruela"...E haioasa rau alexandra...auzi, chiar, cei doi pitici seamana foarte bine! Inca ceva, de unde esti? Am vazut ceva scris despre Durau...sotul meu e din piatra si noi ne petrecem concediile, sau o parte dintre ele, prin zona...durau, izvorul muntelui etc, e o zona foarte frumosa...cine stie, poate ne vedem cand vii in tara!
Dbunny si mie primul test mi-a iesit tot slab pozitiv, tot pe la 3 saptamani, deci e cu ochi!
roxana c. eu i-am cumparat nepoatei mele de curand un atlas de la librarie, d-aia veche, clasica, cu raioane de papetarie si cu carti...nu mai stiu cat am dat....
roana imi pare rau pentru prietenul tau, D-zeu sa-l ierte...
doloresmultumesc, si pupici pentru davidutu bolnavior..Insanatosire grabnica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

angi_m
aka mersi, nu vorbeam neaparat de intalnirea fizica, face-to-face, ci asa pe forum...cel putin nu acum, insa cand se va mai incalzi, cu placere...

desiree, si noi am auzit tot felul de povesti de genul" aveam un coleg, Tavi, care era foarte efeminat" sau "Tavi era numele sefului meu, o scarba de om", sau erau persoane care il alintau Tavitza de incepuse sa ne para rau ca i-am ales numele asta...dar asta era pe vremea cand iubitul nostru mic nu se prea manifesta decat plangand si dormind...acum lucrurile stau altfel, iar TAVI are pentru noi alta semnificatie
Oricum , cand vor fi mari o sa-si spuna ei cum vor dori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ma bucur, a venit pe nepusa masa, dar ma bucur, speram sa fie fetita...fara colici
(Cred ca colicii lui Dani pana la 6 luni m-au cam traumatizat)

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

repede repede!!!!

DBUNNY.....felicitari mami!!!!sarcina usoara si sa dea Domnul sa fie fetita.!!!!!supeeeeer!!!!iuhuhuuuuu!!!!

sant atat de mandra de sandokanii mei!!!!!am facut vaccinul,nu au schitat nici macar un gest.le-a dat in manuta o "limbuta" de lemn sa se joace,i-a intepat si asta a fost.nu-mi venea sa cred ca nici macar nu s-au uitat catre doctor,ii tineam in brate si ei erau atenti la jucaria din mana.ne-a spus ca pot face febra,dar nu imediat...intre a 6-a si a 10-a zi,sa stim sa nu ne speriem.si posibil sa le mai iasa niste bubite rosii,de care iar sa nu ne speriem.

acu ma duc sa le pregatesc ceva de papa,daca imi rmane timp si sandokanii inca dorm citesc din ura si cel mai probabil revin pe seara.

DOLORES....ai pm si mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Ma bucur, a venit pe nepusa masa, dar ma bucur, speram sa fie fetita...fara colici
(Cred ca colicii lui Dani pana la 6 luni m-au cam traumatizat)

felicitari. sa fie fetita asa cum vrei tu, iar primele luni fara greturi. pupici .

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput