Regasiri (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fete cucuiete,

am ajuns si eu la servici dupa o sedinta de cosmetica. M-am delectat putin azi.
Dolores, daca nu vrei mail cu parola comuna nu o sa fie. nu tb sa facem nimic din ce nu vrem. si daca chiar vei sa vada si altii pozele trimitem parola pe care o alegem la cine vrem. ce zici, e bine asa? Koko...pareri. vad ca suntem doar noi stresate de poze la comun, deci de aceea va intreb pe voi.
Si eu cred ca azi nu am timp de facut mail. o sa plec la 12, deci KOKO te rog sa nu te superi dar faci tu mailu?

P_onu, ce copil destept ai...vezi daca explicam noi ce si cum. ei pricep.

Vio sa ne mai zici de Mihnea ca asa drag mi-e cum zici de el.

Deocamdata va las si sper sa vb mai incolo.

pupici la tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor fara exceptii,
Koko sa stii ca mai repede prin vecinii decat pe nasa.Nu ca nu ar vrea dar are un program si 2 copii(gradi si cls 1)cu progam extrascolar(dans,inot...)si un sot(nasu')cu care mai trebuie sa se mai intalneasca .Este intr-o continua alergare.
Vio,Roana,P_onu,....
Angi lui Bogdan ia trecut destul de repede raceala.Dpdv al imunitatii sta destul de bine
Lory bafta la examene,
Mirona ;
Desiree in primul rand felicitari pt primul cuvant.Sunt convinsa ca toate mamele se descurca sa-si invete puiutzii sa vorbeasca.
intregul
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

'neatza

Multumesc de aprecierile despre "Agerica" al nostru...nu cred ca e mai destept decat alti copii de varsta lui (nu fac pe modesta, sincer!) ...cred doar a e mai destept decat mine sau ca il subapreciez eu...

Oricum, daca acu ma provoaca in felul asta, imi imaginez cum o sa fie cand va fi la scoala...ca tot povestea Violeta de istetul ei.
Apropo, pentru violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

p_onu..pai are drepate Tavi..daca-i kk atunci kk sa fie
Dolores mersi de idee..mai astept sa vad, ca nu mai pot tine-n mine...
Koko nici macar Dani nu stie:))))

Mi se pare ok idea cu mailu comun...cum vreti voi s-apoi mancam....

Fetelor, mi-a adus mami din ro Imunogrip junior...intrebarea e: sa incep sa il dau deja? el are muci, mai stranuta, mai tuseste, nu rau, dar nici sanatos 100% nu-i...plus ca peste 21 de zile facem vaccinul, si scrie pe prospect sa nu se administeze in perioada vaccinarii, dar tratamentul inceput dureaza mi se pare 4 saptamani, 4 zile da, 4 ba... ce sa fac?
Intre timp suntem pe sirop de muguri de pin, il accepta cu placere, si-l singurul medicament ce-i dau ...
Azi dimineata m-am trezit la 7.30 si n-am mai putut dormi, chit ca Dani sforaia... tot la bebe din burtica m-am gandit...
Aseara am facut tarta...caramel lichid, biscuite razalit, apoi mere coapte-n dupa, apoi dulceata de capsuni si-apoi peste turnat blat. totu-n duba 25 min. Dani nici n-a vrut sa guste...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mirona cand vine?
am uitat sa spui ca m-am spart de ras cand am vazut-o pe iulia cu `burta pe carte`

Pupici tuturor

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

stai asa..roana..eu vreau mail comun. ma refeream la altii de pe forum, mai putin la noi cele de la acest topic..aici faceam referire la ce a zis desiree ca sa vada si cele de la fulgulezti..(o parte din cele de acolo, nu toate)..insa eu nu am plecat degeaba de acolo...eu si cateva fete...intelegi??
insa facem un mail comun si parola o vom sti doar noi cele adunate aici.
pupam fetele si puiutzii

quote:
Originally posted by roana

Buna fete cucuiete,

am ajuns si eu la servici dupa o sedinta de cosmetica. M-am delectat putin azi.
Dolores, daca nu vrei mail cu parola comuna nu o sa fie. nu tb sa facem nimic din ce nu vrem. si daca chiar vei sa vada si altii pozele trimitem parola pe care o alegem la cine vrem. ce zici, e bine asa? Koko...pareri. vad ca suntem doar noi stresate de poze la comun, deci de aceea va intreb pe voi.
Si eu cred ca azi nu am timp de facut mail. o sa plec la 12, deci KOKO te rog sa nu te superi dar faci tu mailu?

P_onu, ce copil destept ai...vezi daca explicam noi ce si cum. ei pricep.

Vio sa ne mai zici de Mihnea ca asa drag mi-e cum zici de el.

Deocamdata va las si sper sa vb mai incolo.

pupici la tot

Ajutati-o pe Sonia

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

dodo, zi-mi rog..se pot pune bani de la orice banca?sau trebuie sa fie neaparat BT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

roanasa-l manance mama pe el de pui mic,pai spune si tu despre Alexutzu'
ca noi suntem mari de-acum...desi mie tot mic mi se pare

ce trece timpul

dodo unde aflu cum e cu banutii pt puiutz mic si scump?!
poate pot si eu sa ajut putin
off...nu stiu prea multe,am mai zis ...si-mi e teama sa mai aflu ca simt ca nu mai pot suporta
o sa vb cu monica in seara asta daca ne intalnim cu copii !
scuze,mii de scuze ca nu vreau sa te intristez...dar imi amintesc de toate cele

fetelor daca nu mai intru,va doresc un we linistit,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vio, dodo are la semnatura "si ingerii au nevoie de ajutor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dolores, mersi ca m-ai trezit din ignoranta...dodo, eu abia acum am citit topicul despre baietel..doamne prin cate trebuie sa fi trecut ..vreau si eu sa te ajut!

sunt convinsa ca pana la urma va fi bine pentru el cu ajutotul vostru si al bunului Dumnezeu!

o mie de pentr tine si baietel!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput