Durerea unei pierderi de sarcina (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

offf,Idaira, Michelle, sunt alaturi de voi cu gandul, imi pare asa de rau... dar nu trebuie sa va dati batute,mergem mai departe, pana se va indeplini visul.nu se poate altfel.
mav,ma bucur ca "e zi de munca"
brigita,povesteste-ne durerea ta,ca nu o stim.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Idaira,Michelle imi pare tare rau!Nu stiu ce sa va sun decat sa nu va pierdeti speranta si credinta ca minunea se va intampla!

va pup pe toate!

Mav merci de sfaturi,le aplic!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Stiti fetelor nu e vorba doar de o singura zi,prima zi de cm ci de o intreaga luna in care inconstient mi-am facut sperante in care poate mi-a trecut prin cap momentul cand as fi dat si eu vestea cea mare,sau sa imi vad si eu la semnatura numarul de saptamani si apoi amr si apoi poze cu copilasul meu scump dar sa fim serioase,e clar ca nu mai vrea sa apara asa ca de ce sa mai lupt atata in zadar?Multe dintre noi nu mai aveti cum sa intelegeti ce simt(multe dintre fete au spus ca nu ne vor lasa singure ca ne vom incuraja intotdeauna si pe noi astea mai "ghinioniste" dar nu a fost asa,multe ne-au uitat,asta este fiecare cum crede ca e mai bine)cata dezamagire este in sufletul meu...de atatea luni...cat timp mi-a luat sa ma decid sa incerc iar apoi sa vad ca incerc in zadar.Nu mai pot sincer nu mai am putere,astept acum sa treaca cm -ul asta si apoi nu stiu...Multe dintre voi ma vedeti ca pe o isterica si va ganditi ca nu am in cap decat ideea de a face un copil si ca altceva nu fac nimik,ca toata ziua am in cap ideea asta dar daca ati stii cat va inselati...nu este chiar deloc asa.Din acest moment vreau sa va spun ca NU MAI AM NICI O SPERANTA CA VREOADATA LA MINE VA FII BINE...se pare ca fac parte din categoria de oameni care nu a apucat sa ia parte atunci cand s-a impartit fericirea!Nu e deloc usor si lunile de cand mi-am pierdut fetita si lunile astea de incercare mi-au luat toata puterea,speranta...renunt ca nu mai pot,renunt inainte sa innebunesc!si nu incepeti iara sa imi spuneti sa merg la doctor ca eu stiu foarte bine ce analize am facut si ca le-am facut toate posibile pentru a fi sigura ca e tptul in ordine cu organismul meu.Poate e vorba de un blocaj psihic...nu stiu...dar stiu ca nu mai pot si nu mai am putere chiar deloc.Nu mai aveti cum sa intelegeti ce simt doar cine este in situatia mea poate stii ce este in sufletul meu acum,cata suparare cata dezamagire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle,scumpo,te rog nu gandi asa.macar asteapta sa iasa si analizele sotului, poate aveti raspunsul in ele, nu stiu ce sa zic. stiu ca ti-a fost tare greu sa te hotarasti sa incerci din nou si acum iti este si mai greu ca esti dezamagita rau in fiecare luna.cand ies analizele sotului? si nu mai gandi ca cineva ar putea crede ca esti isterica, esti trista,esti dezamagita. te imbratisez cu drag, scumpo

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Teo2rina-draga mesajul de mai sus nu a fost un mesaj spun la suparare ci un mesaj care reflecta realitatea pura din pacate.Pe 5 mergem sa ne explice rezultatele sotului.mersi pentru mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle mi se rupe sufletul sa te vad in starea asta! Te inteleg foarte bine chiar daca acum sunt gravi,nu am uitat prin ce ma trecut,cate zile am plans si eram sigura ca nu se va mai intampla niciodata sa am un copilas,ma gandeam ca in urma chiuretajului(eu mai avusesem deja o interventie pe uter,cezariana), am ramas cu anumite pb,dar uite ca Dumnezeu ne-a mai dat o sansa.Asa va fi si in cazul tau,sunt sigura!
Ajunsesem la multe certuri cu sotul meu,oricat ar fi incercat sa ma ajute nu reusea,simteam eu ca ceva e in neregula,simteam ca nu mai vreau sa merg mai departe,eram atat de obosita,simteam nevoia sa ma izolez de ceilalti,dar singura mi-am dat seama ca daca eu renunt la lupta,cum voi reusi sa imi implinesc visul?

Te rog mult sa nu renunti,incearca sa o iei de la capat oricat de greu iti este! Sunt sigura ca DD te va rasplati cat mai curand cu un copilas pentru toata asteptarea asta!
Nu uita ca Dumnezeu ne da intotdeauna atat cat putem duce,nimic mai mult sau mai putin!!!Cu siguranta pe noi ne-a considerat foarte puternice de ne-a supus la atatea incercari!Sterge-ti lacrimile si mergi mai departe!Ai dovedit ca esti o fata puternica!
Sunt alaturi de tine!

Mirela 11+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Michelle imi pare foarte rau ca nu m-am facut inteleasa, dar chiar nu am mai avut cand sa intru nici pe forum,nici pe mess sa mai vorbim.
asta nu inseamna ca nu m-am gandit la voi.
in fiecare marti duc listuta noastra la Sf. Maslu si ma rog pt. toate fetele.
sunt sigura ca iti vei reveni si vei fi iar optimista
regret enorm ca nu am mai putut sa intru sa vorbim si sa te incurajez, dar chiar am stat destul de mult in spital.
acum sunt bine si promit ca voi reveni pe capul tau sa te bat la cap si sa te sustin.........
nu uita ca te iubesc mult si sa nu crezi ca daca am ramas gravida am uitat macar o secunda ce inseamna sa suferi si sa plangi.
mi-ai promis in decembrie ca anul asta vei fi optimista, asa ca dupa ce iti va trece depresia te astept pe forum sa te pupacesc bine!!!!!!!!!!!

pup toate fetele fara nici o exceptie....

indraznesc sa va scriu si o veste buna:
suntem fericiti!!!!!!!!!!
am aflat aseara la echo ce este bebe.......
s-a vazut foarte clar pe ecran, pt. ca ne-a "tratat " cu fundul o buna parte..........
avem un baietel.......Stefan Alexandru ..........

ROXANA+12 de Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Roxana felicitari pentru baietel!
Nu am stiut ca ai fost in spital,imi pare rau.
Acum este totul bine,nu?Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!

Pupici pentru toate fetele!

Mirela 11+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Mirela pe burtica sa creasca mare si sa fie exact ce va doriti.
eu mi-am dorit fetita mereu.
dar la sarcina asta nu mi-am dorit decat sa fie sanatos si sunt fericita ca este.
acum sunt bine, nu mai vomit asa des si nu ma mai deshidratez.
am inceput sa pap bine si sper din tot sufletul sa fie bine.
imi e dor de voi toate, dar in aceasta perioada pur si simplu am avut de ales intre a sta pe net si a sta in pat sa fie bebe bine.
de acum in colo o sa intru mai des pt. ca ne simtim vizibil mai bine.

ROXANA+12 de Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor!

Mav, , ma da tu o data accept la add contact pe mess, ca io nu'sh ce facui, da' cred ca te-am sters din listaEdit: gata, te-am vazut, ce aiurita sunt!

Michelle, dupa ce am vorbit de dimineata ma gandeam cu speranta ca poate luna asta vei fi fericita. Intr-adevar e greu si ceea ce e in sufletul tau numai tu poti intelege pe deplin. Ai trecut prin niste incercari groaznice si nu mai apare soarele odata...Nimeni nu te crede isterica, nu mai spune asta...daca ar fi dupa criteriile pe care le-ai zis tu, am fi toate in grupul de isterice. Da' nu suntem! suntem alaturi de tine. Eu sunt convinsa ca avem fiecare un strop de noroc pus de-o parte, o sa apara el mai devreme sau mai tarziu si atunci sa vezi, cand il vom inhata! Capu' sus, draga noastra Michelle!

Idaira , imi pare tare rau...Te cred ca esti dezamagita si furioasa. Ceea ce i-am zis lui Michellica iti zic si tie, capu' sus, privirea-'nainte si mergem mai departe

Brigita, din cauza moderarii primelor 10 mesaje comunicam mai greu la inceput. Eu nu am vazut prima ta postare, imi pare rau daca ai crezut ca te ignoram, dar nu e asa. Poti sa vorbesti cu noi, ca de-asta ne "invartim" pe aici, incercam sa ne sprijinim reciproc.

Alinushule, uite chiar ma gandeam la tine azi. De ce? Pai ca io ma simt gravida mereu, si am tinut minte ca nu's singura care simte asa. Am facut si un test, acolo, sa fie, chipurile sa stiu daca ma vopsesc sau nu, sa nu dauneze cumvaIn concluzie, ma vopsesc!

Roxana, o sarcina usoara in continuare, felicitari pentru baietel, numele sunt foarte frumoase, amandoua sunt intre primele 5 pe lista mea de preferinte!

Slimatei, draga de tine, hai cu moralul sus!!!Cred ca ti-e greu, dar ceva imi spune ca esti o mamica extraordinara si ca vei reusi sa faci fata si acestei perioade.

Pepsi

Mirelus

Laumeli, Musette, Ninia, Consi

Teo, pe noi cine ne anunta ce mai faci tu, daca esti tot "kinder" sau nu?

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput