Durerea unei pierderi de sarcina (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pt cine ar vrea sa vada am pus foto noi la.. "avem o lunitza" dupa cum se vede ..in fiecare foto are cate o fata diversa...se schimba de la o zi la alta e fenomenala..

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Idaira imi pare tare rau, stiu ca iti punei mari sperante in procedura asta. de altfel si eu ma gandeam sa apelez la IA daca nu voi reusi sa raman. chiar nu pricep care e motivul. acum trebuie sa fi tare si sa iti faci planul de bataie pt luna viitoare. ce vrei sa faci mai departe? ai vorbit cu dr?
Michelle imi pare rau.
Flavia asa cum am zis eu deabia pe 28 februarie am programare la dr si deabia atunci vad daca tratamentl a avut vreun efect sau nu. motiv pt care sunt tare nervoasa pt ca mi se pare ca bat pasul pe loc. eu nici macar nu mai astept sa treaca luna sa fac testul. ii pup pe dintosi si sper ca ai terminat cu belelele si te simti mai bine.
alinushca.
referitor la articol nici la mine nu se mai deschide din cauza traficului prea mare.
pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Idaira, imi pare rau ca nu a mers din prima. Sper sa te linistesti saptamanile astea care urmeaza si sa o iei de la capat. Merita lupta din plin! Mai incerci un IA si luna viitoare, nu?

Michelle, imi pare foarte rau! Este asa obositor, luna de luna la fel.Of!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

slimatei e haioasa foc fetita sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii!
cristina eu tre sa caut palarie mov ca acu nu simt ca am vreuna la indemana .
yubi cred ca nu am apucat sa iti zic felicitari, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. o sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Sunt usor dezamagita.....Stiu ca mai toate aveti vechime pe forum, fiecare aveti o poveste trista, tocmai de aceea speram ca de la voi sa primesc raspuns la unele intrebari ce ma framinta de ani de zile...Daca nu aici atunci unde? Daca totusi careva dintre voi crede ca ma poate ajuta cu un sfat, doua, as fii bucuroasa sa va spun povestea mea, framantarile mele,cine stie poate voi afla si un raspuns....Nu pretind sa am talente scriitoricesti, dar ma straduiesc si eu cat pot! o zii placuta si fericita la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

in momentele astea nu pot sa gandesc rational...sint furioasa pe toata lumea,probabil ca as fi in stare sa primesc o mie de pumni in fatza fara sa cricnesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Idaira,Michelle imi pare tare rau...stiu cat este de greu...sunt alaturi de voi!

Mirela 11+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

brigita, de ce esti dezamagita? Primele 10 mesaje ale noilor membrii sunt moderate, adica nu apar in timp real, ci abia dupa ce sunt verificate de un moderator... Deci, tu postezi si noi nu vedem imediat, mesajele tale raman pe paginile din urma, vezi ca la noi se scrie mult... si se poate ca fetele sa nu observe primele tale mesaje...
Care este povestea ta? Noi suntem aici si pentru tine!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by brigita

Sunt usor dezamagita.....Stiu ca mai toate aveti vechime pe forum, fiecare aveti o poveste trista, tocmai de aceea speram ca de la voi sa primesc raspuns la unele intrebari ce ma framinta de ani de zile...Daca nu aici atunci unde? Daca totusi careva dintre voi crede ca ma poate ajuta cu un sfat, doua, as fii bucuroasa sa va spun povestea mea, framantarile mele,cine stie poate voi afla si un raspuns....Nu pretind sa am talente scriitoricesti, dar ma straduiesc si eu cat pot! o zii placuta si fericita la toate!

Nu te supara ptr ca nimeni nu te ocoleste,pur si simpu primele 10 mesaje le ai moderate si apar mai greu .Aici sunt niste fete minunate care ajuta pe toata lumea.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Stefania, e minunata printesica voastra, sa va traiasca! Ce se intampla cu tine? Ai depresia post-partum? De ce sa nu mai rezisti? Acum ai cel mai frumos scop in viata: s-o cresti pe junioara!!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput