Durerea unei pierderi de sarcina (59)
Raspunsuri - Pagina 15
Teo2rina spune:
Michelle, adica nimic pana acum? Doamne, ma rog din tot sufletul! te strang tare-tare in brate. 
Irene, palarie?ce-mi place! serviciu... mai usor cu seful ala
Ninia,iaca sunt aici,acum am vazut ca merge bine forumul ca dimineata am vrut sa arunc cu ceasca de cafea in monitor. si tot "kinder cu surprize"![]()
Idaira, tin pumnii cat se poate de strans!
Roxanico,ce ma bucur! sa fie sanatos!
revin, trebuie sa mai... incurc niste acte![]()
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Michelle81 spune:
Am pete din pacate,e clar,ca in fiecare luna...azi sigur voi fi ziua 1,am toate simptonele plus de 5 minute pete,imi vine sa plang,asa m-am saturat!!!!
Idaira-nu pot sa iti spun nimik decat sa te strang in brate tare!!!sincer nu imi gasesc cuvintele,imi pare extrem de rau!
Sufletel scump te asteptam
INGERASUL NOSTRU
mav spune:
Neatza!
Flavia, de ce sunt o mare figura, mama, ce-am facut?! 
Cristina26, foarte frumos ceea ce ne-ai scris, pentru mine este exact ceea ce aveam nevoie sa aud!
Imi pare rau ca cea mica e bolnavioara, dar ce sa faci, se mai intampla... pana isi formeaza copiii imunitatea... Sunt sigura ca se va face bine curand!
Idaira, ma rog pt tine!
Michelle
nu esti singura, iubita, dar ca sa poti merge mai departe trebuie sa vrei si tu!
Va pupacesc pe toate, fara sa nominalizez! Decretez ca s-a terminat ziua de plans, azi e zi de munca!![]()
Liana, unde esti cu butoaiele alea? N-ar fi mai buna o piscina?

Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Michelle81 spune:
Mav-daca nu as fi vrut sa merg mai departe cine stie unde as fi fost acum,VREAU dar e putin peste puterile mele toata situatia asta!nu mai are sfarsit,m-am saturat!
INGERASUL NOSTRU
Michelle81 spune:
Teo2rina-as fi vrut sa nu fie nimik,nici o pata azi...dar vezi tu asa e viata asta!sunt trista de numa...
Idaira-te inteleg perfect...Of nu pot sa iti mai spun nimik!!Raman alaturi de tine stii asta!
INGERASUL NOSTRU
Michelle81 spune:
Idaira-fii tare draguta,fii tare...of stiu cum te simti dar te rog incearca asa cum poti sa iti pastrezi speranta!
INGERASUL NOSTRU
mav spune:
Idaira, Michelle, steagul sus, fetelor! Ati trecut voi prin incercari mai grele! Azi e prima zi din noua noastra viata, mai buna, ok!?

Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alinushca spune:
Si eu vreau palarie violet!
Felicitari Roxanei! Sper ca exact baiet isi dorea ca si mie mi-ar placea la fel, ![]()
Michelle
, oana_oana26, IreneCAM, sigur vine si randul nostru chiar daca mai sunt alte femei care asteapta la coada inaintea noastra. Uitati, randul lui Yubi a venit deja! ![]()
La mine a trecut ovulatia.... nu de alta dar iar am inceput sa simt ca sunt insarcinata (ceea ce nu cred ca are vreo legatura cu realitatea). As vrea sa raman doar ca sa scap o data pentru totdeauna de acest PMS care imi consuma zilele!
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
slimatei spune:
flavia
multumesc ...sper sa treaca toate...intr-un final ca nu mai rezist...dar cateodata ma simt asa de jos si de moral ca nu-mi mai vine de nimic...imi vine sa-mi iau campii or fi si hormonii cine stie...cert e ca nu mai suport situatia..daca nu ar fi junioara care cand ma uit la ea sa ma ridice de moral si sa uit de toate durerile..cred ca mi-as lua campii....
va
pe toate si va urez o zi placuta ... 
avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

...