FIV in Ungaria 31
Raspunsuri - Pagina 13
internet spune:
Daria La multi ani!

, nu te necajii ca esti batrana, eu sunt m-ai batrana decat tine

Ioana, Cris la vara trebuie sa fiti si voi gravidute pt ca altfel nu va vedeti in poze( eu si Adela ocupam tot cadrul)

.
Leny 
Miha2004 Miha3 multa bafta 

Chiara ne bucuram ca esti bine 

Liana 

Borzasimo

Va pupam pe toate 

dariaioanaxx spune:
BUna seara fetelor si va multumesc pt. urari, chiar au fost binevenite si m au binedispus de ziua mea pt. ca in ultimul timp am cam avut necazuri, dar toate au trecut cu bine sper !
Luci - nu stiu mie mi a iesit stafilococ beta hemolitic, cred ca e acelasi lucru cu stafilococ B, am facut trat. dupa antibiograma si urmeaza sa repet analiza; dar noi ne cunoastem si de pe bebelusul tau,putem vorbi si acolo;
va pup pe toate si va iubesc
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
luck spune:
Andicu 
Sar’mana
Dariaioana]
La multi ani !!!!!! 
sa dea DD ca noul an sa-ti aduca cadoul mult visat.
ioana_p 76 , crisis86 

Mi-Ka spune:
Miha3, bafta maine la ET !!!
Sa stai apoi linistita in pat 2 saptamani sa se prinda puiutii,ca de nu luam bata la tine 
elmasi, nici un semn de viata?
daniela76 si tia, as mai pune pozici dar nu mai stiu cum 
dariaioanaxx, [red]LA MULTI ANI[/red] si din partea noastra ![]()
![]()
![]()
_
borzasimo spune:
Andicu cred ca ai dreptate ca e de la AC ca de atunci imi e cam rau, dar ca ieri inca nu mi-a fost, dar nu-i nimic suport ori ce numai sa iasa
sau doi cum o vrea DD 

Internet iti multumesc ca te
pt mine si nu numai 

![]()
![]()
Miha 3 multa bafta maine ET ne
pt tine 
Miha 2004 tu ce faci cum esti ?
Lenyyyy doamne ajuta maine sa ne dai vestea ce-a mare ma
pt tine 
![]()
![]()
Adaca, cris si celelalte fete 

![]()
![]()
Miha3 spune:
buna fetelor
ma simt foarte bine ca sunteti alaturi de mine
elmasi - chiar mi-ai purtat noroc, te pup
dariaioanaxx - La multi ani! Tot ce imi doresc mie sa stii ca iti doresc si tie.
tuculucu - e ceva cu ziua de joi de bun augur asa ca fii optimista. Eu sunt sigura ca o sa fie bine.
borzasimo - ma bucur ca incepi si iti doresc multa bafta
andicu - multumesc pentru incurajari. Stii cumva daca crioprezervarea se plateste si cat?
Daca stie cineva sa ma anunte si pe mine va rog.
sorinasz, crisis81, alina.bratu, luck, ioana_p76, internet - va multumesc pentru ca va ganditi la mine. E foarte important sa primesti atatea incurajari. Parca si timpul trece mai usor.
mi-ka - te pup si o sa incerc sa fiu cuminte. Raman la TM pana duminica dar o sa intru mereu pe forum
va pup pe toate!
popica_78 spune:
Salutare fetelor, si bine v-am regasit! Sper ca cu vesti bune de la cele care asteapta zilele astea!
Eu am fost marti la control sa vedem ce mai face bebita, ca e tare cuminte in burtica si nu-mi da semne de acolo! E foarte bine, se misca incontinu, manutele sunt tot timpul in miscare, la urechi, la nas, la gurita, bebe cred ca seamana pe mine si tot timpul e flamand ca pe filmuletele ce le-am primitse vede ca si cand ar papa / amusina din peretii uterului de langa el :D
Daca aveti chef si timp de filmulete, aveti aici o adresa de unde le puteti vedea:
http://web.info.uvt.ro/~danielpop/bebe/
Dr mi-a spus ca totul e foarte bine, o singra chestie m-a pus pe ganduri si vreau sa va intreb si pe voi daca ati mai auzit. Mi-a zis ceva de genul ca cu mine "nu se va risca niciun doctor sa ma lase sa nasc natural"! Din cauza ca am facut FIV trebuie cezariana!
Ce mai stiti de alte fete care au nascut bebei conceputi pron FIV? Nu ma refer la mandrele domnite cu cate 2 la purtator, ma refer la cele cu un singur bebe pe sarcina si cu o sarcina usoara si normala?
Pe de o parte si dr si dr de familie imi spun ca am sarcina normala, si ca de cand am ramas e ca si cand as fi ramas natural, pe de alta parte dr de familie ma sfatuieste sa merg la un ginecolog care [reia sarcini cu risc si celalalt imi spune ca va trebui cezariana!
Na, cam astea imi sunt noutatile, ieri am vorbit si cu Zadori ca sa-i dau raportul lunar si era in toane foarte bune, mult mai glumet si mai zambitor decat de obicei! Asta inseamna ca si vestile fetelor trebuie sa fie pe masura!
Va tin pumnii!
Crista
popica_78 spune:
Ah, am uitat ceva!
Cateva pagini mai devreme o fata intreba dac ain cazul nostru, al celor cu endomentrioza, se mai ia ceva tratament in plus. Eu nu am luat decat ce luau si altele: Utrogestan, Magne B6, Elevit, vit C, si la inceput mai aveam o pastiluta mica, naspeta si amara, nu-mi amintesc acum cum se numeste...era pentru neretinerea apei...Deci, nimic special!
Si daca ar trebui, in mod cert Zadori va va prescrie!
Bafta, sa aud de cat mai multe burticute!
Crista
crisis81 spune:
Popicaaaaaaa in sfarsit ne scri
! Am crezut ca ai uitat de noi. Ti-a zis doctorul si ce e bebe? Sa sti ca am mai auzit si eu asta cu copii facut cu FIV - neaparat cezariana, dar este spuza de doctorii care habar nu au ce e aia FIV. Singurul lucru diferit este modul in care ramai insarcinata, dar dupa aceea este o sarcina normala, cu un bebe la fel de normal si poti sa nasti natural daca vrei si organismul iti permite.
Miha3 ne 
pentru tine in continuare sa iasa cu ochisori!
borzasimo cat mai ai pana intri in focuri? 
Mi-Ka 
luck
viitoarea
optimista!
Tia daca te uiti la pozele mele ai sa vezi ca ocup tot cadru si fara sa fiu 

, asa ca da-ti seama ce
o sa fiu cand voi ramane !
Andicu
mamica de baietel grasunel si frumusel foc!
Ioana_76 vorbeste cu Marush ca si ea a trecut prin aceeasi problema si acum e super ok.
tuculucu sunt aici si ma gandesc la tine. Tin pumnii si ma
sa fie bine!
Marush curand ne vedem la Szeged. Abia astept!!!
Sandica abia astept sa ne revedem!!!
Leny indiferent care va fi rezultatul trebuie sa fi increzatoare, pentru ca Dumnezeu te va ajuta sa aduci pe lume
mult dorit! Hai scrie-ne ceva iubita ca noi suntem alaturi de tine si la bine si la rau!
Adela veselie si fericire! Pentru tine si mai ales pentru bebeii tai, DA??????
Miha2004 

Am vesti proaspete de la Kla_788! Are 4 luni jumate, e foarte bine si ea si bebe!

Poze, amintiri, etc...
raluna spune:
Salutare...in sfarsit am revenit si eu printre voi.fiind in lipsa de noutati nu am mai scris de mult si sincer nici timpul nu a fost prea ingaduitor cu mine.nici momentan nu am vesti deosebite, doar ca saptamana viitoare termin cu analizele si pe 13 februarie ma prezint la prima consultatie la szeged.
mult succes la toate fetele...tinem pumnii de la distanta