FIV in Ungaria 31
Raspunsuri - Pagina 12
tuculucu spune:
gagigci vesele pupici si de la mine!!!
pussi: ftele tale sunt minunate...doamne ce misto sunt cum dorm ele pe fotolii si cum rad.. tare dragute! sa fie sanatoase ca frumoase sunt!
eu sunt bine, mai am o zi si joi trecem la fapte. sunt increzatoare, dar nici prea prea... asteptam, cu optimism si vedem noi ce iese.
va pupacesc si mai vb maine seara...
papa
cami
luck spune:
Andicu
sa-ti traiasca bebe Filip este frumos foc.
Te rog din suflet spune-mi si mie daca iti mai aduci aminte tratamentul pe care l-ai facut – inhibare si stimulare.Sunt curioasa pt ca si eu am fsh cam mare si poate o sa semene un pic tratamentul.Multumesc mult.
Crisis81
eu zic sa nu-ti faci probleme cu CM , pana la urma nu a venit chiar asa de repede si clar e o mica dereglare dupa tratamentul fiv.
Cate zile de AC faci?
Ce zici ar trebui sa mai sun la Szeged pentru confirmarea programarii ???Crezi ca s-ar putea sa am o surpriza?
Pussi
Eu nu reusesc sa vad decat poza initiala facuta imediat dupa nastere si vreau sa le vad si pe celelalte......de ce nu le gasesc??? 
miha 2003
frumos rezultat , bafta multa in continuare , fii increzatoare si o sa vezi ca totul o sa fie bine.
pupici tuturor
andicu spune:
Helloo
Va astept pe toate cu drag la mare! abia astept sa ne cunoastem cu copii cu tot!
Luck, multumim! trat l-am inceput cu 18 zile de AC, apoi am facut inhibare 3 zile cu Suprefact, din a2a zi cu Gonal F si din a3a am adaugat si Merional. A durat trat. cam 9-10 zile, parca, si am avut rezultate mult mai bune decat la primul FIV! vreo 7 foliculi in loc de 4 si 5 embrioni in loc de 2 , din care mi-a pus 3 cei mai buni. Daca vrei cu doze exacte , trebuie sa caut si mai pe seara iti dau tot trat. exact. 
Leny , nu te lua mama, dupa testul de urina, ala iese in cel mai bun caz in ziua cu beta HCGul, la mine asa a fost! mai rau te pesimizeaza! fii optimista ca nu e cazul sa tragi concluzii inca! eu iti tin pumnii in continuare!

Tuculucu, bafta multa! ma bucur ca ai inceput!
Cris, sa fie cu noroc pana la capat de data asta! 
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

borzasimo spune:
Pussi sa dea dumnezeu sa fie bine, frumoase tustele tale sa va traeasca si sa fie sanatoase ![]()
![]()
![]()
Daniela iti multumesc din suflet, ai o printesa frumosa foc 

![]()
Andicu multumesc sa de-a DD ca totul sa fie ok si sa ramin din prima 

si asta e
pt Filip ca e adorabil ![]()
![]()
fetelor va 

pe toate ma duc la patut ca nu ma simnt bine de loc ieri am tot
nu stiu de la ce oare de la AC se pote ca numai de cind le-am lut nu ma simnt prea bine, dar pana ieri nu am varsat deloc, sau poate de la mancare? sa fi mancat ceva si sa nu imi fi picat bine nu stiu dar imi e tare rau,![]()
![]()
![]()
dariaioanaxx spune:
BUna fetelor ! azi e ziua mea, implinesc 34, sunt cam batrana dar sper, ce sa fac ! la 24 am ramas gravida cu Andutu sper sa fie ceva, ceva si acum ! trebuie sa mi repet cultura de col dupa trat.pt. stafilococ si daca e OK sper sa incep si eu odata !
Pussi - frumoase printese ai ! au ochii verzi nu ? vreau si eu fetite !!!!!
Andicu - te pup si eu
va pup pe toate nou venitele si pe colegele mele de "suferinta"mai vechi, Liana, Cris, Cornelia, Ioana, Magduta, Chiara, Gabitu si pe toate celelate
PS- Liana iti trimit un PM
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
daniela76 spune:
Sunt si eu de acord, si mai ales daca vine si Adela se echilibreaza cat de cat numarul fetelor fata de cel al baietilor, deci nu va mai fi bataie...
Lenny rezultatul bhgc poate fi diferit de cel de la betisor, cred ca Liana a patit asa ceva...anul trecut
La multi ani !! Daria(dariaioana) sa fii sanatoasa si sa de-a domnul anul asta sa vina si fetita mult asteptata, daca iese tot baiat, nu trebuie sa te superi, vor aduce fetele mai tarziu...
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> Alexandra la 4 luni
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
luci.eilm spune:
Dariaioana,
stii ce-i ala stafilococ de grup B, ce tratament se da etc.? Pupici, La multi ani!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by luck
Crisis81
eu zic sa nu-ti faci probleme cu CM , pana la urma nu a venit chiar asa de repede si clar e o mica dereglare dupa tratamentul fiv.
Cate zile de AC faci?
Ce zici ar trebui sa mai sun la Szeged pentru confirmarea programarii ???Crezi ca s-ar putea sa am o surpriza?
Iubita nu cred ca ai putea sa ai surprize, mai ales ca acum te duci la controlul initial. Asa ca stai linistita!

Daria LA MULTI ANI!!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Adela trebuie sa vorbesc urgent cu tine!

toate fetele!
Poze, amintiri, etc...
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! N-am mai scris, dar sunt cu ochii pe voi!
si astept sa vad numai vesti bune!
DARIA LA MULTI ANI! 
Sa fii fericita alaturi de ai sotul si baiatul tau! Iti doresc ca anul acest asa fie nu mult noroc si sa ajungi
ca si acum 10 ani!
PUSSI

printesele frumoase si pe mamica lor!
Fetelor, vorbiti de intalneala la mare
, nu ma uitati si pe mine, ca eu abia astept sa va cunosc!

Tin pumnii tuturor fetelor care au inceput tratamentul sau care sunt in asteptarea rezultatului!

Ioana
animalutele mele iubite
andicu spune:
Dariaioana, LA MULTI ANI! 

Sa fii sanatoasa, fericita si sa-i faci cat mai curand o surioara sau un fratior lui Andutzu! 
Simo, poate fi un efect secundar de la AC; asa am patit si eu prima data cand am luat! mi-era greata de la ele, dar a2a oara a fost ok si au fost aceleasi. Cred ca dureaza un pic la unele fete,pana se obisnuieste organismul.
IOana, esti in gasca, stai linistita, ca si Cornelia!!!
Sa dea Domnul sa fii burticoasa atunci, sa va leganati toate 3, cu Cris cu tot, pe langa carucioarele noastre! ![]()
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi