Timisoara, Impreuna! (78)
Raspunsuri - Pagina 16
gonghy spune:
Buna sara sau buna gimineatza?? Cum o fi mai bine sa zac?
Amu am aterizat home,am fost la ziua unui coleg de-al lui Clau dar am crezut ca tampesc acolo 

Beeeyyyy m-am ramolit eu sau ce fras am?
Numa muzica dinaia de ti se facea paru maciuca 
vorbeam....ce zic vorbeam....urlam cu nasa lui fii-mea una la alta de ne doare gatu' maine nu o sa am voce deloc....atata de tare era muzica intr-un baruletz.Nu mai sunt eu pentru asa ceva....mie imi trebuie muzica linistita nu tobe si basi de mi-or spart si ultimu' neuron prapadit si ala.
M-am spalat
ca puteam ca un sconcs de la fumaraia aia de acolo si ma ustura si ochii ca abia vad......abia am asteptat sa ajung acasa,sa ma bag in pat.
Mi-a ajuns nebuneala asta pentru 1000 de ani.
Am uitat sa va rasfatz de dimineata asa ca........pentru cand va ve-ti trezi aveti capuccino si cornuletze sau biscuitzei.
Noapte buna fetilii! 
usor!
Varsta Maya Maria
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
silvana75 spune:
Am recitit de n ori cele scrie de Maria pe blog si de fiecare data am plans. Va scriu 2 maxime (nu stiu daca asa sa le numesc) care mie imi plac foarte mult:
"Oamenii remarcabili nu se nasc remarcabili. Dumnezeu foloseste necazuri si incercari pentru a-i face remarcabili".
"Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel".
Va pupa
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
claudia74 spune:
Ce va apuca de dim cu maxime de tot felul,Silvano imi pisa si mie ochii deja, Laura a dat deja capucino si biscuitei,eu va dau un ceai de musetel
,eu aia beau ca sunt inca racita,nu glumesc va dau cafa 

,ce programe aveti azi,bataiala prin oras,prin mall sau relax,nasol e ca nu s-a facut inca un parc de distractie ptr copiii timisorii,eu anul trecut m-am dus cu Andi in Parcul Copiilor si am inlemnit ce era acolo,habtr nu am avut ca l-au desfintat,pacat ca inca nu s-au apucat sa renoveze cum au spus pe acolo,am inteles ca era sa se piarda proiectul de parc a cumparat cineva ce vroia sa faca ceva parcari pe acolo,cand eram in ro nu exista duminica sa nu mergem in parc cu Deni,apoi la cofe,sambata era program McDonalds,amintiri din copilarie.Anda si tu ti-ai incercat norocul prin Canada sau State sa inteleg? Nu se compara situatia,e de ajuns ca si-asa ne e greu prin tari straine,dar-mai si in familie sa suferi,e horor,dar precum am mai zis nu e asa usor sa vin acasa cu copiii,cand ai zis de lupta ma gandeam cum vb Gigi Dumbrava din Inima de tiganca ma mai uit din cand in cand si ma distrez cum vb tiganii,el tot timpul spune scoateti sabia si la lupta sau mai cunoastem unul Gigi Becali
periculosi oameni,daca asi avea ptr ce sa lupt si cu cine asi face-o dar am obosit de atata lupta fara sa castig ceva in schimb.
la toate,o duminica placuta va doresc.
gonghy spune:
'Neatza fetilii!
Anuntzara astia de ieri la
pentru astazi maaaaareeee vijelie in toata tzara da iaca ca la noi nu e nika.
Azi noapte am visat numa tzigani si cica tziganii in vis=lovele.....asa ca i-am spus la Clau sa bage mare cand se trezeste si sa puna bilete la lotto,poate ma pricopsesc si eu niscaiva craitzari mai multi 

Meeyy Aidoo mie de nu-mi dadusi pupicei,ca si io am dat cafea ![]()
![]()
Azi cred ca o sa stau sa trandavesc,la 11.30 bag pulpele la cuptor si cand sunt aproape gata frig neshte crumpi,am ciorbitza de gasca cu bors 

si crema de zahar ars + papanasii facuti pentru bubulina din care mai halim si noi ca facui multicei.
Va doresc o duminica frumoasa si linistita! 
Varsta Maya Maria
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
claudia74 spune:
Laurel hai ca-ti dau eu pupici ptr fursecuri
ca tare fain aratau,eu fac azi snitele si crumpi fripti,supa de vita e acusi gata ca am fost matinala rau azi (adica fiu-miu),zi-mi si mie cum faci crema de zahar ars,cu oua la cuptor sau ca o budinca,arunca si aici reteta,si de papanasi mi-e o pofta dar nu am facut niciodata de cand sunt aici ca nu ii place la nimeni,la adult ce-i fara carne nu-i place si sa fac numai ptr mine nu am chef.Mai da tu unde o tunzi de ne faci cu mana si stai cu valiza langa tine
.
deya spune:
neatza fetele
offff nici eu nu am mancat papanasi niciodata ..
eu imi astept pachetu de acas
si bag tare cu invatatu....v-am pupat o duminica placuta
danitin spune:
Duminica placuta va doresc si eu chiar daca a mea e cam kakacioza. Am asteptat o saptamana intreaga ziua mea de trandaveala si cand colo ... surpriza
. Trebuie sa pregatesc o lista reactualizata cu tot ce inseamna presa in oras, pentru unul dintre clientii nostrii, ba sa mai merg si cu niste oferte intr-un loc
. Asta-i razbunarea sortii pentru zilele alea in care ma plangeam eu ca am prea putzin de lucru si castig prea mult! Asadar, am reusit sa termin lista de presa si am trimis la aprobat, acu fac eforturi sa ma mobilizez sa duc ofertele asa incat pana la amiaza sa fiu gata.
Ma inscriu si eu pe lista cu bunatazi: am facut supa crema de ciuperci, piure si pulpe de pui inabusite.
Ioi, da trimiteti si la mine o tona de
ca nu ma pot desprinde de scaun de lene si nechef 
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
aidaciolac spune:
danitino uite aici tona de 
Auzi , zi si mie te rog cum faci supa crema de ciuperci. Ca eu incerc ceva nou in dieta si tare mult ma intereseaza. 
baLaurino ia si tu
, pai ce credeai ca scapi? ![]()
la toate si o zi excelenta. Eu mare lenesa azi ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
si eu mare lenesa azi. oarecum...
m-am trezit la 6 dimineata
cu stressul ca nu termin sarmele. le-am impachetat, pus la fiert si evident ca pe urma m-a lovit somnu...am lasat alea la fiert si am dormit dusa pana pe la 11...
acuma bag cafea la greu...
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life
Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

pt