Ortodoxi - stiati de acest miracol?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Adela, vorbeai cu cipicah, da? Sper ca este cat se poate de clar ca el a 'dat o alta turnura discutiei'.

Uite, ca sa fiu ontopic, se spune in articolul de mai sus ca, la botezul lui Isus, apele Iordanului au inceput sa curga inapoi.
In nici una dintre cele 4 Evanghelii nu exista aceasta informatie.
Imi poti tu spune, Adela, unde pot gasi lamuriri in legatura cu aceasta?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by adelamatei
Nu doresc sa supar pe nimeni dar de fiecare data cand s-a deschis un subiect aici cele mai multe mesaje se indeparteaza de la tema propusa.

Nu chiar. Dar atunci cand o particula intra in foarte mare tromba in atmosfera totul se ionizeaza in juru-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Nici eu nu stiu ca macar o evanghelie sa relateze acest eveniment cu totul neobisnuit. Ar fi meritat relatat, nu-i asa? Si totusi, in Biblie nu gasesti nimic cu privire la asta. Nu ma indoiesc insa ca Sf. Traditie mentioneaza acest fenomen cu lux de amanunte.

Dar iata cum este justificata situatia exceptionala, cand apele nu au mai inceput sa curga in amonte:
"Sigur, întîmplarea este rusinoasa, pentru noi, Crestinii Ortodocsi. Pentru dezbinarea dintre noi, pentru pupaturile cu liftele eretice, pentru apostazia declansata; începînd de astazi organizat în aproape toate Bisericile Ortodoxe, Dumnezeu si-a întors fata de la noi."

Acum am inteles de ce Larisa nu vrea sa discute cu ereticii.

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel
Uite, ca sa fiu ontopic, se spune in articolul de mai sus ca, la botezul lui Isus, apele Iordanului au inceput sa curga inapoi.

Apele Iordanului n-au curs inapoi ci "s-au despicat in doua" acum cca 3500 de ani.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilianasoare
Dar iata cum este justificata situatia exceptionala, cand apele nu au mai inceput sa curga in amonte:
"Sigur, întîmplarea este rusinoasa, pentru noi, Crestinii Ortodocsi. Pentru dezbinarea dintre noi, pentru pupaturile cu liftele eretice, pentru apostazia declansata; începînd de astazi organizat în aproape toate Bisericile Ortodoxe, Dumnezeu si-a întors fata de la noi."

Binecuvantata doamna , stiindu-va calificarea in ale lingvisticii, imi puteti spune de la ce vine cuvantu' 'lifte'? :-))
Lift, lifting, adicatelea capabil de a se ridica, ridicare, simplist analizand , ceva-de-undeva-de-pe-sus?
Tzin' sa fie mai jos de lifte? (ca mai sus decat 'sus' sau 'egal' nu se poate :-)) )
Ai' de pe jos, desigur!

ionu' Denizel

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:

Apele Iordanului n-au curs inapoi ci "s-au despicat in doua" acum cca 3500 de ani.

Ei, acuma! Te-ai ionizat si tu!
Pai da, ca s-au despicat in doua, gasim scris in Biblie, da' ca au curs inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Domnisoara Denizel
Termenul este de origine slava (litva); este un termen injurios dat de romanii ortodocsi popoarelor sau persoanelor de alta confesiune crestina decat cea ortodoxa.
Acestea fiind zise, sper ca puteti percepe acest mesaj in toata profunzimea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Credinciosii orto' care au ratat 'miracolul' de pe Iordan sint invitati sa'l experimenteze de doua ori pe zi in februarie si martie pe Amazon : www.youtube.com/watch?v=2VMI8EVdQBo" target="_blank">Pororoca

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

quote:
Pai da, ca s-au despicat in doua, gasim scris in Biblie, da' ca au curs inapoi...

Conform teoriei canine () ceea ce pentru unii curge inainte, pentru altii curge inapoi.

(Acu depinde si de care parte a despicaturii ne aflam, desi pana si Biblia nu sustine ca apele s-au dat inapoi ci ca mai degraba s-au oprit la trecerea coloanei oficiale.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Credinciosii orto' care au ratat 'miracolul' de pe Iordan sint invitati sa'l experimenteze de doua ori pe zi in februarie si martie pe Amazon : www.youtube.com/watch?v=2VMI8EVdQBo" target="_blank">Pororoca

Come to The Dark Side ... we have cookies!

acu' m-am prin de ce am primit avertisment!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput