Ortodoxi - stiati de acest miracol?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

deizel si lilianasoare, nu epuizati toate formele de batjocura pe acest subiect, voi mai deschide si altele!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

quote:
Originally posted by xenocid

Credinciosii orto' care au ratat 'miracolul' de pe Iordan sint invitati sa'l experimenteze de doua ori pe zi in februarie si martie pe Amazon : www.youtube.com/watch?v=2VMI8EVdQBo" target="_blank">Pororoca

Come to The Dark Side ... we have cookies!

acu' m-am prin de ce am primit avertisment!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

De ce? Eu abia acum am observat ca ai triunghi rosh, am dat click si ...ce sa vezi , scria (si cred ca era un citat) : "[...]Eu nu citesc ce abereaza musulmanii sau alte religii pe aici![...]"

apoi m-am intrebat ce legatura are cu pororoca ( btw, great!)...si cu "acu' m-am prins" si zau...nu inteleg nimic.
Pe urma mi-am reamintit ca ai vrut sa inchizi subiectul si am vazut ca nu s-a intimplat, m-am gindit ca te-ai razgindit si cind sa fiu si eu atenta ...ce sa vezi...puff! apare pororoca! si puff! apar si niste " ahaaaa, de aiaaaa, de aia am io avertisment...".
Pune-te si tu in locul meu, ce sa mai inteleg?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

1. Tot nu ma lamureste nimeni ce-i cu apele Iordanului care cica ar fi curs inapoi acum 2000 de ani.
Fiindca, daca ce s-a intamplat v Mascve nu e un fenomen explicabil stiintific, mi-e sa nu fie vreo "minune" din aia, despre care se zice ca ii va insela si pe cei alesi.

2. Referitor la clipul cu Pororoca...
am citit cateva comentarii si, culmeaaaa!!!, erau omenashi care n-au gasit altceva de comentat decat ca, ce faina voce are ala de povestea despre fenomen .
Ba inca, altu' intreba de unde-o fi muzica din clip .
Si, apropo de voci: niciodata nu am inteles de ce sunt la mare cautare vocile astora care zici ca mai au o luna si mor de cancer al cailor respiratorii :-)).

larisa_79, ce faci mey? Ai calcat greva tacerii?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cu precizarea ca nu simpatizez la momente de razboi cu nicio parte beligeranta si ca ma dezic de orisice exagerari,
sunt totusi nevoita sa ma simt nitel trista ca Denizel crede ca a invatat ortodoxie de pe net,

(netu e unu din vrajmasi, dragele mele....)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabinel, nu te supara ca iti spun, dar asta cu 'ortodoxia se invata numai traind in biserica' e ceva atat de subtirel...:-)
Biserica este formata din oamenii care au 'cladit-o' de-a lungul secolelor si din cei care o sustin (impreuna cu convingerile lor, fireste).
Daca incep sa vin zi de zi la biserica ortodoxa nu voi avea parte de nici o surpriza placuta.
Nu as intalni acolo pe cipicah, pe larissa_79 si pe celelalte fete traitoare si cunoscatoare ale ortodoxiei?
Faptul ca as participa la ceea ce ortodocsii numesc "Sfinte Taine", nu m-ar separa si nu m-ar protejeaza de ideile lor atat de straine de "iubiti-va unii pe altii" (care idei nici macar nu sunt ale lor, sunt ale celor pe care ei ii considera modele de traitori in Hristos).

Net-ul e unul din vrajmasi? Poate! Pentru unii!
Mie mi-a fost un bun prieten. A facut ataaaat de transparente zidurile groase ale "cumintei biserici ortodoxe" :-)

Edit: Nu vreau sa crezi, Sabina, ca fac pe victima care a plecat din biserica ortodoxa fiindca a zis nu'sh cine pe aici ca suntem lifturi sau fiindca zice Arsenie Boca ca Dumnezeu pedepseste parintii care fac dragoste in nu'sh ce zile.
Nu, nici vorba!
Exista diferente mari intre ceea ce cred eu despre inchinare (si altele) si ceea ce cred ortodocsii. Asta e motivul principal.
Insa, faptul ca am aflat atat de multe chestii in plus (chestii care, dupa parerea mea, ar trebui tinute sub cheie ), ma face sa nu-mi mai doresc sa am vreodata de-a face cu ortodoxia :-).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

hai ma, uite :
poa sa vina mama cipicailor pe forum, eu n-am intalnit inca preot sa ma sfatuiasca sa-mi bat copiii.
e doar un minuscul exemplu.

si chiar se invata doar traind in biserica, insa traind in biserica inseamna si sa citesti mult, si sa te comporti pe masura invataturii.
Cand zici despre cineva " e in biserica" ,asta inseamna ca-si conduce viata dupa principiile bisericii, si face asta mai ales pt ca merge la slujba duminica, dar nu simplul mers la biserica il face "traitor".

ultima afirmatie e prea dureroasa ca sa o mai comentez.
Nu. nu m-am suparat, dar e cam jignitoare pt mine (ca ortodoxa ca prima trasataura, printre alte minunate trasaturi pe care cred ca le posed, LOL).

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

a, uite, sa mai dau un exemplu
stii, sunt forumurile alea de foto.Unde vin unii si se lauda cu ce aparate au, cu obiective, da nu pun nene mana sa faca o poza! Sau cauta numai greselile de genu: orizontu e prea la jumate, se vad pixelii, e prea granulata, contrastu nu e destul de tare....pai aia sunt fotografi? nu , sunt doar tech freaks Nu iti pot spune nimic despre arta fotografica.
asa si cu anumite personaje care peroreaza pe forumuri despre religie. cum sa-i consideri "relevanti" ???

Mergi la inceput

A, Sabinel! De o mie de ori 'iarta-ma!' Nici prin gand nu mi-a trecut ca ai putea sa fii jignita. Afirmatia nu a avut nimic rautacios sau peiorativ.
A vrut sa insemne ca nu ma asteptam sa am asemenea surpriza.
Tu poate ca nu ai citit decat putin din ce s-a scris pe aici...:-)

Da' poate, na, cei care au tot promovat ortodoxia pe DC, nu sunt cei care au inteles-o cel mai bine .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

asa si cu anumite personaje care peroreaza pe forumuri despre religie. cum sa-i consideri "relevanti" ???

pai mai, chiar crezi ca nu sunt relevanti? Oamenii astia au vorbit numai in citate, surse, link-uri.
De unde sa stiu eu ce se preda la Fcaultatea de Teologie Ortodoxa, daca nu de la ei?

Mergi la inceput

crede-ma, sunt tot atat de relevanti cat sunt techno fricshii pt arta fotografica
Doooooldora de informatii...dar......

Mergi la inceput