Durerea unei pierderi de sarcina (58)
Raspunsuri - Pagina 19
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Carmina La Multi Ani!
Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Numai bine iti doresc!

Idaira si Michelle va tin pumnii stransi tare pentru saptamana viitoare,sa veniti cu testul cu II liniutze! Doamne ajuta!
Multi ![]()
pentru fetele mele dragi, va doresc un week-end placut!
Fug ca astazi sunt de serviciu la bucatarie!

Mirela
11+Our little Miracle!
Liana30 spune:
oauuuu acu afla si baba![]()

musetteeee,consi felicitariiii!!
!sa aveti o sarcina usoara..va pup
nu prea am timp sper sa ma intelegeti..butoaile sunt aci

pline ochi..
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
mariaanna spune:
Irene, alinuscha, mersi de raspuns...Inca nu mi-a venit, dar zic si eu, dupa dureri
Idaira, Lau, Mav, Michelle, ![]()

Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
andrutzac spune:
Buna fetelor!
Uite-ma si aici la "durerea unei pierderi de sarcina" postand, aici unde cred ca fiecare dintre noi a pierdut o sracina si stie ce inseamna.... Eu am pierdut-o in luna septembrie 2007, si medicul mi-a spus ca 6 luni sa am grija sa nu raman pentru ca e f posibil sa o pierd din nou...Pentru mine 6 luni inseamna muuuuuuuuuuuuuuult rau de tot. Ideea e ca nu stiu daca sa prestez sau sa ma feresc. Voua medicul va recomndat sa va feriti 6 luni sau chiar din potriva , sa incercati. La mine a fost sarcina opita in evolutie, idupa 3 ani de incercari, chiar si o laparoscopie facuta in luna februarie 2007. Eu am fost diagnosticata la laparoscopie cu endometrioza.
Analizele imunologice au fost ok la mine.
c.myry spune:

CARMINABULINA -
LA MULTI ANI! Multa sanatate, fericire,iubire si fie
ca anul acesta sa iti aduca numai impliniri si realizari!

Pupici tuturor!
myry
22+
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=myry&year=2008&month=5&day=26&babycount=1
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
alinushca spune:
quote:
Originally posted by andrutzac
Buna fetelor!
Uite-ma si aici la "durerea unei pierderi de sarcina" postand, aici unde cred ca fiecare dintre noi a pierdut o sracina si stie ce inseamna.... Eu am pierdut-o in luna septembrie 2007, si medicul mi-a spus ca 6 luni sa am grija sa nu raman pentru ca e f posibil sa o pierd din nou...Pentru mine 6 luni inseamna muuuuuuuuuuuuuuult rau de tot. Ideea e ca nu stiu daca sa prestez sau sa ma feresc. Voua medicul va recomndat sa va feriti 6 luni sau chiar din potriva , sa incercati. La mine a fost sarcina opita in evolutie, idupa 3 ani de incercari, chiar si o laparoscopie facuta in luna februarie 2007. Eu am fost diagnosticata la laparoscopie cu endometrioza.
Analizele imunologice au fost ok la mine.
Andrutzac, nu stiu daca doctorul tau are dreptate sau nu. Sunt multe cazuri de fete care au ramas la scurta vreme dupa chiuretaj. Chiar si imediat dupa el! Si au dus sarcina bine la termen. Avem si noi aici cateva printre noi. Sunt si altele cum am fost eu, care dupa 2 cicluri am ramas si am pierdut-o imediat. Doctorul asta la care am fost acum zice ca nu are rost sa imi fac procese de constiinta ca nu am gresit sa prestez... pe principiul ca "ai noroc, bine, nu ai noroc, asta e". Dar sti ce zic eu? Tu sa iti urmaresti organismul. Daca si-a revenit la un relativ normal dupa chiuretaj cred ca e deja safe. Daca simti ca inca e foarte diferit de cum era inainte de ciuretaj (ma refer la toata desfasurarea ciclului menstrual) mai bine mai astepti. La mine desi a trecut juma de an, tot nu mi-am revenit la un cat de cat normal... asa ca am ales sa fac niste analize hormonale de luna urmatoare. Tu ce crezi?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
Liana30 spune:
Carminabulina La multi ani!!!!
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
Laura Ioana spune:
Dragelor
am pus la semnatura povestea nasterii Theei, daca veti vrea sa o cititi...
Michelle
Idaira
si eu va tzin pumnii pe sapt viitoare! Doamne ajuta
asa tare imi doresc sa imi datzi vesti buneee!!!
Adela
multumesc mult, draguta pt urari! Ce bine-mi pare ca mai scrii si la noi! Cum te intelegi cu invatamantul? Esti multumita?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Pepsi spune:
carminabulina, un mare la multi ani si mult doritul bebe
liana, fugi tu de linga butoaiele alea pline ochi, ca vin eu si le sparg, capul sus si da mina la mine si inainte
michelle, sint mai bine fizic, ma odihnesc mult mai mult, azi am avut citeva familii de prieteni in vizita si ne-am simtit tare bine, vineri am fost la ceremonia sotului ca a depus juramintul ca si notar, deci e oficial, acuma este notar in toate drepturile. tin pumnii ptr tine si ma rog sa fi fost implantarea petele acelea
andrutzac, eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 12s, am facut chiuretaj si medicul mi-a zis sa astept 1-2 cicluri, am asteptat 2 si am ramas apoi gravida si rezultatul e puiul meu david
laura, am citit povestea, si bineinteles ca am bocit, sa va traiasca printesa si multa fericire sa aveti
va pup tare fetelor duminica placuta
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
L5845 spune:
pe aici, dar sa stiti ca desi nu am apucat sa scriu nimic, am citit tot-tot. Am avut o saptamana extrem de plina, am avut pe cineva in vizita care avea ceva treburi prin oras, asa ca programul meu a fost ceva de genul : trezit devreme-baut in fuga o cafea, fugi la metrou, apoi la autobuz, mergi in oras, asteapta, urca, coboara, iar asteapta, vino acasa, fa repede mancare, fugi la cumparaturi, iar in oras , iar acasa, pune masa, spala vase, pregateste pat musafir, in sfarsit putin citi pe forum, apoi somn si dimineata iar de la capat. Si asa am tinut-o de marti pana vineri seara, cand a plecat musafirul. Ce sa faci, se mai intampla si din astea, nu? Ieri am reusit si eu sa ma mai odihnesc, am apucat sa mai stau cu sotul la povesti, ca nu prea am apucat avand atatea pe cap si azi, profit de faptul ca domnul meu inca mai e in lumea lui Ene, ca sa mai scriu si eu cate ceva
.
Ma apuc sa ma re-pun la curent cu ce s-a scris.
toata lumea minunata de aici.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!