Durerea unei pierderi de sarcina (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

LA MULTI ANI ! IDAIRA
cu multa, multa sanatate, bucurii, viata frumoasa si asa cum ti-o doresti, iar cadoul cel mai frumos de anul asta iti doresc din suflet sa fie curand cele doua II !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Michelle vreau sa-ti zic doar atata, ca am citit ce ai scris de petele cu pricina: ! Mai departe stii tu . Abia astept sa ne spui cum a fost la bal, nah, uite ca nu mai e asa de mult pana atunci.
Flavia FELICITARI ! pentru sotul tau, in sfarsit s-a terminat cu asteptarea voastra din punctul asta de vedere si sper sa nu mai ai griji de acum in colo si sa fie bine. Cum te mai simti? Ti-au mai trecut toate cele? mamica de cocolici.
andreea16 pe burtica si de la mine, ce face jucausul, danseaza bine in burtica?
alinushca sper ca ti-au fost de folos informatiile, cum mai e cu TB?

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Se pare ca iar voi umple o pagina intreaga cu mesaje , dar ce sa fac daca am lipsit?

medamaya bine ai revenit si sa speram ca in curand, o sa vii cu vesti bune.
Ninia si mi-e imi lipsiti tare mult, dar mai sunt si perioade din astea, in care din cauza ca sunt tare ocupata, parca si mai tare abia astept sa citesc aici. Sper ca te-ai simtit foarte bine la munte si ti-a prins bine putina relaxare, asta asa, ca sa-ti mai treaca supararea ca s-a amanat putin nunta. Sa nu fii trista, ca important e ca sunteti impreuna, treceti voi peste toate si lasa, ca nu mai e asa mult pana la vara, sigur o sa aveti o nunta foarte reusita si o sa fie bine.
mav draga mea, ma bucur mult ca te-ai hotarat sa mai lasi toate gandurile triste deoparte, imi place sa te vad asa, vesela si plina de viata. Cum se mai simte Sebi?

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Teo am vazut si eu pozele de la cununie, foarte frumoase, mai ales ca si bebe a participat alaturi de voi, FELICITARI SI CASA DE PIATRA! inca o data. Curand, ne pregatim de galerie, nu?
consi CASA DE PIATRA! inca o data si pentru voi, am vazut si pozele, sunt tare frumoase, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos care sa completeze aceasta familie noua, a voastra.
Laura Tizo, am citit povestea si bineinteles ca am luat-o si eu pe urmele Flaviei si am , dar de emotie si bucurie, am vazut si pozele, care sunt minunate, ce sa mai zic? In sfarsit, soarele e in casa ta!
irlandeza ce mai face micuta Patricia? Cum e cu lapticul?

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Slimatei saracuta de tine prin ce a trebuit sa treci..., cum te mai simti acum, s-au mai rezolvat treburile? mamica de fetita mancacioasa.
oana_oana cum te mai simti, ai fost si joi la monitorizare, cum e cu endometrul? Tin pumnii sa fie bine si sa vina vesti bune.
Della bine ai revenit printre noi si chiar daca nu ai fost activa de mult, speram ca acum, in functie de timpul tau, sa ne scrii de tine.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Lau Michelle multumesc frumos de urari! Dar o unda de tristete tot exista,banuiesc ca stiti de ce...
Uneori ma intreb daca pretul de a fi fericita ( am un sot de milioane!) e sa sufar pt ca nu pot sa am copii...
Sint ganduri care ma urmaresc in anumite zile, cum sint ganduri si de optimism in alte zile...
Om vedea ce imi mai rezerva viitorul !

Mergi la inceput

Liana unguroaica, ce ne pregatesti? Vreo ? Tin pumnii pentru orice faci tu.
danangie ma bucur ca te-ai linistit si ca bebe e activ acum, pe burtica si sarcina usoara si in continuare.
blueeyes pe burtica si tie.
baby ai tot promis ca mai vii pe la noi, dar...noi inca asteptam vesti despre tine, asa ca....

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Mamicute, gravidute si aspirante dragi, va astept aici la un capitol nou. si va pe toate.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Ziua buna, fete dragi!

Idaira La multi ani sa fii iubita si fericita...sa dea DD sa vezi cele II liniute cat mai curand.

Carmina - La multi ani si tie si tot binele din lume ti-l doresc! Pe und eesti, mai da-ne vesti despre tine.

Nu am mai intrat...ca nu am avut vesti...si nu vroiam sa va mai tin si pe voi in suspans, deja eu sunt terminta.
Sunt tot asa...fara urati (Z35 astazi), dar nici gravida, ieri am mai facut un test. Nu m-am mai dus sa fac Bhcg....
In schimb starile de rau le am in permanenta. De joi am intrerupt si utrogestanul, ca mi-am mai aruncat ochii pe efecte secundare...si erau toate cele induse de o sarcina, asa ca mi-am zis ca de acolo mi se trage...dar nimic, ieri am avut un examen, si m-a adus un coleg acasa cu masina, si mi-a fost asa de rau ca mai aveam un pic si ii vomitam in masina...plus balonarea...de zici ca am 4 luni, intepaturi in zona de jos...

Maine seara am programare la medic...desi saracul l-am terminat cu telefoanele....si el tot zice ca poate am avut aceea ovulatie tarzie...dar cat de tarzie? I s-a mai intamplat cuiva asa ceva?

Michelle, Idaira....hai ca mai e un pic pana pe 31 ianuarie...si asteptam cu mare drag vesti bune.

Pup fetele fara exceptie, gravidutzelor aveti mare grija de voi, iar mamacilor - cu lapticul inainte

Miha

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pepsiiii muma butoailee sunt pline ochi cu optimism.ma stii tu pe mine altfel?io in alt fel de butoaie nu intru..
pupp pe toateee..
Lauricaaa am cetit si io da nu am apucat sa scriu...zisai sa stii sa nu fii ingrijorata ca nu te pup

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput