Durerea unei pierderi de sarcina (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Adina1975-imi pare atat de rau ca ai trecut prin atatea...nu pot sa iti mai spun nimik...e foarte tragic!

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Idaira-mai ai putin,sunt cu gandul la tine.Doamne ajuta sa ne dai vestea cea mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim de urari... trecem asa in graba un pic sa va salutam..si va spunem ca stam mult mai bine..si sa ne tie DD asa...junioara papa din ce in ce mai mult multumesc lui Dumnezeu ca nu ma mai doare asa tare si macar in timp ce alaptez nu simt acele dureri teribile..ca dupa mor de sani e partea a doua..dar sunt asa de fericita ca pot sa-i dau eu si nu artificial....

si sa va mai spunem un pic despre noi ...pana acum am luat in greutate ca 1,2kg ...papam dormim mai putin... vrem bagate in seama mai mult... incepe sa gangureasca..(sau ma rog sa scoata niste sunete acolo...)si multumim lui DD ca suntem bine si sanatoase...

abia astept sa va vie randul la fiecare si sa impartasiti aceste senzatii... am vb despre noi pt. ca mi-ati cerut-o ..dar sa stiti ca nu vreau sa creez nici un rau nimanui..daca sunt probleme .basta ca imi spuneti si eu ma retrag...nu ma voi supara...veti fi mereu in inima mea...si nu voi inceta niciodat sa ma rog pt. voi sa va aveti ceea de ce duceti lipsa cel mai tare...si va rog sa ma scuzati ca niciodata nu nomin aproape pe nimeni..dar nu vreau sa uit sau sa sar pe cineva si sa-mi para rau..eu am pt. toate voi aceleasi sentimente

va iubesc si va toresc tot binele! in caz ca ne mai primiti ..mai revenim...

Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

avem o lunita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Idaira-mai ai putin,sunt cu gandul la tine.Doamne ajuta sa ne dai vestea cea mare!!!

Mishulica merci frumos...sa dea D-zeu si poate mergem amandoua la odisee .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

'neata! Ce mai faceti?
Mariaana, da, e posibil sa apara menstruatia, "mica menstruatie" se numeste. Si la mine a aparut fix la 4 sapt de la nastere. Nu a fost foarte mare cantitativ, de la a doua s-au schimbat lucrurile, au fost vreo 3 CM f abundente.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pupicei si de la mine!
Eu sunt si azi la munca, pe baricade!
Sa stiti ca de cand am hotarat ca am terminat cu starea de rau, chiar Ma simt si imi merge bine!
As vrea sa va mearga bine si voua, sa citesc numai vesti bune... si bine-nteles... mai pe la odisee... daca se poate!

Tuturor, un weekend placut!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

pe aici, va si va pe toate dar vreau sa o felicit pe CARMINABULINA, pentru ca azi mai adauga un fulg de nea la mantia varstei, asa ca:

LA MULTI ANI !!! cu multa sanatate, bucurii, liniste sufleteasca, intelegere si tot ce-ti doresti!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

CarmianbulinaLa multi ani si numai fericire,noroc si multa sanatate iti doresc.Sa ai o zi minunata!la multiiiii ani!!!

Mergi la inceput

Idaira-scuze ca te felicit de azi dar maine nu sunt mai deloc acasa si sigur nu pot intra!iti doresc ca maine de ziua ta sa petreci asa cum iti doresti,iar bebika sa fie prins bine acolo la tine in burtika!la multi ani pentru maine si numai si numai bine!Sa iti dea Dumenzeu ceea ce iti doresti,un copilas sanatos,si multa sanatate si fericire!!La multi ani,la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CARMINA, la multi ani! Sa ai parte de multa fericire si sa fii sanatoasa!Un buchet marede la mine!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput