Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Va multumesc frumos! Cu Dumnezeu inainte pana nu mai e nimeni in listuta noastra si toate la mamici implinite!

Cleo, multumesc mult de sfaturi. Pe langa tot ce ai zis tu mai iau si Pregnyl si Aspenter deci facem tot ce se poate. Si eu cred ca o sa fie bine de data asta. Avem noi mai multe icoane cu sfintii in care ne punem increderea in casa si o icoana foarte frumoasa cu Maica Domnului pe care am luat-o din Bucovina si care este dintre acelea in care Maica Domnului este reprezentata cu chipul mai inchis la culoare care mie mi se par deosebite. Am fost si sunt foarte obosita. Pentru ca la munca sunt multe de facut si nu pot sa ma apuc sa le cer favoruri. Am sa incerc sa vad cum pot sa imi iau concediu cate putin.Am promis ca am sa merg in fiecare Vineri la Sf. Maslu, si asta am sa fac. Slujba aceea este foarte odihnitoare. Sanatate multa si tie ca vad ca te tot incearca diferite .... problemutze. Sotul meu este si el intelegator, dar imi este totusi mila de el si cred ca dupa 14 saptamni o sa il mai ingaduim, in functie de cum va zice parintele.

adela_achim, intr-adevar cea mai buna varianta posibila pentru oricine este rugaciunea pentru care trebuie sa ne luptam, ca sa ne tinem mintea atintita spre ea. e bine ca ne aducem aminte reciproc aici. Stefanitza cat are acum?

sandaa, pai tot ma uitam la lista si vedeam ca sta pe loc. Ma bucur mult ca am nimerit tocmai eu. Acum sa dea Dumnezeu sa fie pana la capat!

cami_antonia, fetele spun ca cel mai bun moment pentru a ramane insarcinata este dupa aceasta operatie asa ca Doamne ajuta!

anigriv, fac tratament de sustinere desi mi-a fost oarecum frica de el. Dar m-am gandit ca numai cu voia lui Dumnezeu se intampla toate. Cu cateva zile in urma eram total bulversata si nu stiam la ce medic sa merg. Si m-am rugat la Dumnezeu sa ma indrume spre medicul potrivit. Si apoi decizia a fost luata fara sa ma mai gandesc, asa ca merg cu incredere si fac tratament. Progesteron luam inca inainte sa aflu de sarcina. Multumesc mult!

Multumesc mult tuturor! Doamne ajuta!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Fetele am revenit!!!!

sa continui povestea......
chiar daca laparoscopia consta doar in cele 3 gaurici mici.....vreau sa va spun ca una dintre ele este chiar prin buric si pe langa acesta.....acest lucru este cel care incomodeaza cel mai mult....si cand se scot atele si dupa .....

da.....cam atat fetelor....nu cred ca ma pricep sa explic prea bine....dar daca cineva are neclaritati sa ma intrebe........

a fost o experienta care poate daca o realizam acum trei ani nu mai luam pastile,....nu ma mai ingrasam.....etc....si poate aveam si bebe....

dar bunul Dumnezeu stie El mai bine....

va pup....si mai vorbim...
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

ainigriv ce nume minunate pt micuta ta!!! tu cum te simti , cum merge sarcina ? sanatate multa si sa ai o sarcina usoara!!! multumesc pt cuvintele tale frumoase care in merg la suflet de fiecare data cind le citesc!!!!

deabea astept si eu sa vad 2 liniute , sa ai multumesc Donmului ca mi a ascultata rugile si sa vin repede sa va scriu si voua!!!!!!!!!

va pupik pe toate si DUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Syris spune:

Fetelor, buna! Iar n-am mai intrat sa va scriu dar cand am timp va mai citesc. Am scapat de acea gripa, vreo 2 saptamani m-a tinut, pana la urma. Pe bebe nu l-am mai vazut de multa vreme, saptamana viitoare, sambata, mergem sa il vedem si de-abia asteptam. Ne e dor de el!! Ne rugam sa fie totul bine acolo, la el, burtica se mareste putin cate putin si asta e semn bun. Greturile m-au mai lasat, am doar fobie de pasta de dinti, sapunuri, detergenti si parfumuri. Oboseala inca persista si as dormi tot timpul, si la laborator cateodata plec de la masa de lucru, ma duc la biroul meu si mai pun capul pe el Proful vede dar nu mai zice nimic, i-am spus, intr-un final, despre bebe. Durerile de cap sunt aproape la ordinea zilei, de ele nu cred sa scap pana in 4 august, ziua teoretica de nastere a lui bebe.
Cleo ma bucur ca ti-ai revenit! Maicuta Domnului ti-a ajutat si bebelusii tai sunt bine. Ma bucur enorm! A fost tare rea viroza asta, a umblat si aici aceeasi forma.
Cami, bun venit printre noi si refacere rapida! Ma rog sa ne dai vesti bune cat mai repede!!
Alinushcule, ce veste minutataaaa! Uraaaa!! Doamne ajuta sa fie bine cu bebe! Despre progesteron este minunat ca l-ai luat de la bun inceput, luat dupa ce sarcina se confirma, este doar placebo.

Bine ati venit printre noi daniela, lilica, sukisuki, gabi, strunf, alinata, anidaz, gadaleane, andreea, laura, dasalina si sedere cat mai scurta in lista de sus!! E frumos cum Dumnezeu ne strange sa ne rugam si incurajam una pe cealalta, aici, intr-un loc care desi virtual, e frumos si linistit, ca o biserica parca, ma linistesc mult cand trec pe aici.
Adela, nastere usoara, cand o fi sa fie, si te asteptam inapoi cu nerabdare sa ne trimiti poze cu baietelul si sa ne povestesti cum a fost experienta nasterii.
Bunul Dumnezeu mi-a dat ocazia sa trec o data prin asa ceva si cu ajutorul sotului si echipei japoneze de asistente in frunte cu doctorita mea draga, am avut o experienta superba! Sincer vorbind, intensitatea durerilor am uitat-o si dorinta de a mai da nastere la inca o viata, la mine, cel putin, a fost cea mai arzatoare dorinta de-am avut-o vreodata! Ce poate fi mai minunat pe lumea asta decat a-ti strange in brate si alapta bebelusul mult dorit? Din suflet va doresc la toate si ma rog sa traiti aceasta experienta! Este unica, o simtiti si voi de pe acum, sunt sigura!
Multa putere si credinta ca Dumnezeu, Maicuta Lui si toti sfintisorii ne vor ajuta sa ne indeplinim dorinta cea mai arzatoare! Pupici multi la voi si presar aici praf miraculos de bebe;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Sy, 15w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fete dragi si Domnul fie cu voi!

Scuzati-ma ca nu am mai intrat. Vad ca lista se mareste.
Am intrat sa va spun ca eu voi avea un baietel. Pana acum, cu ajutorul lui D-zeu si a lui Sf. Stelian gravidantza merge bine.

Va doresc si voua sa va vedeti visul implinit si sa aveti incredere ca veti fi gravidutze.

Va pup si numai bine!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Ce de vesti bune!!! Cat de minunat! (si tocmai in aceste zile internetul nu prea a fost de partea mea :-) dar nu-i nimic, am fost eu de partea lui, cand s-a putut...)

S-o luam cu inceputul, ... oare care o fi inceputul??? Se poate vorbi cu fiecare in parte si in acelasi timp cu toata lumea? :-)...? Hai sa incep asa:

Cleo, ma bucur din toata inima ca in sfarsit ai aparut, ca esti bine si Bebeii la fel, am sarit in sus de bucurie cand am vazut ca ne-ai scris! Dumnezeu sa va ocroteasca in continuare, sa ne auda in continuare rugaciunile si sa ne binecuvanteze pe toate, ca sa ne sustinem in continuare una pe cealalta, acest grup este MINUNAT!! Te asteptam sa ne scrii cand poti tu, Sanatate multa si pace in suflete va doresc. Sa dea Dumnezeu numai bine!!!!

FELICITARI din inima, Alinushca, am zis eu ca erai prea revoltata cu lista ceea, trebuia facut ceva! Ne rugam mult de tot pentru tine si pentru Pruncutul tau - am citit weekendul trecut mai mult intamplator ce ai scris despre medicul la care ai fost acum (pe o alta discutie de aici de pe forum), eu zic ca e o alegere buna, sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta si sa iti tii in brate Bebelusul mult dorit la capatul celor noua luni. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Virginia, ati ales niste nume atat de frumoase, este absolut superb numele Bebelusei!!! Sa o ocroteaza Dumnezeu - si pe Mamica ei si pe toti ai familiei - si sa "mosteneasca" de la Sfintii al caror nume il poarta dragostea de Dumnezeu, facerea de bine si frumusetea, sunt sigura ca asa va fi! Domnul sa va aiba in continuare in paza!

Danangie, FELICITARI, inca un baietel!!!! Ce frumos!!! Domamne ajuta in continuare, iti multumim din suflet pentru Vestea cea buna, sa fiti sanatosi si puternici in continuare si ocrotiti de Dumnezeu, sa ne aduceti numai Vesti bune si de acum incolo!

Syris, ce frumos ne-ai scris, multumim! De-abia astept sa mai vii cu vesti! Sanatate multa tie si lui Bebe si poate scapi si de durerile de cap inainte sa vina Bebe, cred ca ne putem ruga si pentru asta. Doamne ajuta, fiti binecuvantati si asteptam in continuare vestile minunate din Japonia! :-)

Voiam sa scriu tuturor, din pacate trebuie sa fug, am retinut ca avem muuulte fete noi, e o binecuvantare de fiecare data cand cineva ni se alatura, la doresc tuturor BUN VENIT si vorba lui Syris, sa petreaca cat mai putin timp in listuta de sus - si sa treaca repede-repede la cu Sarcini bune si binecuvantate de Dumnezeu!

Revin imediat ce pot, de-abia astept sa mai pot "comenta" ce ati scris, sunteti MINUNATE, e o mare fericire acest !!!

Va si va imbratisez din inima pe toate, Dumnezeu sa reverse binecuvantarile Lui peste noi!

tuturor!!!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

Laura,ma bucur ca o sa te rogi impreuna cu noi si te vei ruga pentru toate fetele din listuta,asa facem toate,ne rugam una pentru cealalata iar Dumnezeu ne ajuta pe fiecare ca vede iubirea noastra pentru El.
O sa vi se indeplineaca visul tuturor mai devreme sau mai tarziu,cand vine momentul potrivit pentru fiecare,Dumnezeu stie cel mai bine.
Iti doresc multa sanatate,credinta si rabdare,Dumnezeu sa te ajute sa fii graviduta cat mai repede cu un copilas binecuvantat!Dumnezeu sa fie cu tine zi de zi!
Adela,iti multumesc pentru vorbele tale frumoase!Ma bucur ca esti bine,sa dea Dumnezeu si Maicuta Domnului ca Stefanutu tau sa mai stea la tine in burtica si sa mai creasca mult pentru perioada sarcinii,cred ca ai aproape 38 de saptamani daca nu gresesc.
Sa ne dai de vestea cand va avea loc marea intalnire cu minunea ta de baietel,deabia astept sa nasti cu bine si sa ne povestesti cum a fost.
Va doresc in continuare sanatate,sa cresteti mari,si sa va protejeze Dumnezeu si Maicuta Domnului clipa de clipa.Sa ai o nastere usoara iar Maicuta Domnului sa va acopere cu sfantul ei acoperamant si sa aiba grija de voi in acele momente deosebite.Doamne ajuta!
M-ai intrebat la ce nume m-am gandit pentru gemenutii mei dragalasi,ma mai gandesc putin,cred ca v-am mai spus ,la nume ce deriva de la Maicuta Domnului ea m-a ajutat foarte mult si ma ajuta in continuare, este mangaierea sufletului meu si nadejdea mea impreuna cu Dumnezeu.Asteptam vesti de la tine in continuare,eu ma rog din toata inima pentru tine sa fie bine.
Alinushca,ce ma bucur ca esti bine,iti multumesc pentru vorbele tale frumoase.Ce bine ca ai iconite in casa ,te vor ajuta mult,e foarte bine ca mergi la Maslu e de mare ajutor aceasta slujba sfanta.Dumnezeu ti-a indreptat pasii spre un doctor cum ai zis bun,asa si eu m-am rugat pentru un doctor v-am mai zis l-am si visat noaptea chiar stiam si numele din vis m-a ajutat enorm,e mare minune ca ti l-a scos in cale pe acest doctor,sa te ajute in continuare cu bine.
Referitor la concediu ai putea sa-ti iei ca ai dreptul eu am luat non-stop concediu de la 7 saptamani pana in prezent,doctorul ginecolog are dreptul sa-ti dea 90 de zile,se prelungeste prin comisie inca 60 de zile si pe urma primesti concediu prenatal,eu asa am facut,nu ma afecteaza la vechime sau la concediu maternal de crestere a copiilor de 2 ani,pentru inceput poti sa iei concediu si de la medicul de familie cateva saptamani,faci cum crezi ca e mai bine pentru tine,eu avand sarcina gemelara au fost mai multe riscuri,dar acum sunt bine.
Multa sanatate sa-ti dea Dumnezeu in continuare,bucurii si protectie divina pana la termen!Doamne ajuta!Ma voi ruga in continuare pentru tine sa fie bine cu o sarcina usoara si frumoasa!
Syris,ce bine ca ne-ai scris ma bucur,ai scris foarte frumos,iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase !
Sa ne spui cum o sa fie la echo,ce mai face bebelusul tau drag,deabia astept sa ne scri cum a fost.
Dumnezeu sa va ajute in continuare sa fiti sanatosi,voiosi si sa va protejeze neincetat pana la termen!Dumnzeu sa fie cu voi!
Danangie,felicitari pentru baietelul tau iubit, ma bucur foarte mult pentru voi ca sunteti bine!
Dumnezeu si Sf.Stelian sa va dea in continuare multa sanatate,bucurii si sa va vegheze clipa de clipa!Doamne ajuta!Te mai asteptam cu vesti frumoase.
Livsy,frumos ne-ai scris ca de obicei,esti minunata.
Iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase,adresate!
Sa dea Dumnezeu sa urmezi pe listuta la si sa te ocroteasca cu sanatate,bucurii si impliniri spirituale,imi doresc asa de mult sa ne dai vestea cea mare parca as fi eu in locul tau,dar imi doresc nu numai pentru tine cat si pentru toate fetele sa va vad implinite si fericite.
Dumnezeu sa faca un miracol pentru tine si sa zamisleasca in pantecele tau un copils sau chiar 2 luna viitoare cu mare binecuvantare!Dumnezeu,Sf.Parinti Ioachim si Ana(protectie mare pentru tine si ajutor ca ii porti numele) cu Maicuta Domnului sa te ajute!
Va iubesc si va trimit multa lumina,liniste si bucurii!Dumnezeu sa ne ajute la toate fetele si sa ne protejeze neincetat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele!

cleo am si eu o mare rugaminte la tine....am o finuta graviduta si vreau sa imi explici si mie detaliat tot ce stii despre aceste zzile de concediu.....natal....prenatal....cele 90 de zile fac parte din prenatal....????? ca noi doua am citit ce ai scris mai devreme da nu ne-am lamurit exact.....

astept un raspuns de la tine cand mai poti scrie....

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karelina spune:

Fetelor va pup pe toate,
Dragele mele ma bucur cand scrieti mesaje de abia astept sa le citesc pe toate.
Draga Cleo ma bucur ca ne-ai scris si gemenii tai sunt bine.Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Draga Ainigriv ce nume frumos ai ales pentru fetita ta imi place foarte mult in special Nectaria.Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Draga Alinusca ma bucur mult pentru sarcina ta Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ai un bebe frumos si sanatos.
Draga Cami bine ca ne-ai scris am asteptat vesti de la tine in miercurea si joia trecuta m-am rugat pentru tine dis de dimineata cand m-am trezit.Doamne ajuta!
Va pup fetelor pe toate Livsy,Syris Danaangie,

lilica75,strunf,gadaleane[/b],alinata,laura[b]dasalinava urez bun venit in grupuletul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

va pup fetelor sinteti forte dragute!!! multumesc tuturor care m au primit cu multa caldura!!!!

livsy foarte frumos ne ai scris si nu ai uitat si de fetele noi .....hehehee cit ma bucur!!! sa ne ajute DUMNEZEU sa trecem si noi in listuta graviduteleor!!!!

danangie felicitariiiiiiii sa ai un baietel sa natos si frumos si o sarcina cit mai usoara!!!!

eu sint un pic supi ca am fost dezamagita si luna asta cind au venit uritii peste mine ...dar cu speranta si alturi de voi si de bunul DUMNEZEU ma simt mai bine si mai linsitita!!!!

DUMNEZU SA NE BINECUVINTEZE fetelor si cit mai multe vesti bune daaaaaa? cit mai multe

Mergi la inceput