Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)
Raspunsuri - Pagina 20
danangie spune:
Fetelor va multumesc pentru urari. De asemenea va doresc si voua sa fiti fericite si sa va ajute d-zeu sa ramaneti 
mult asteptat
ainigriv spune:
Fetelor,am venit cu un pupic pt fiecare,sa va multumim pentru urari,fie ca toti Sfintii si Maica Domnului sa ne ocroteasca,pe toate, nu numai pe noi si sa trimta fiecareia darul.Scrisesem inca de ieri,dar inteligenta cum sunt,am pierdut mesajul inainte de a-l trimite,asa ca incerc azi sa scriu ce voiam...
Cleo,ai trecut prin mari incercari cu credinta si Dumnezeu va rasplati rabdarea voastra,ca procedati exact cum spune parintele Arsenie Boca.Imi pare rau ca nu mai am cartea,dar poate o gasesti tu:"Copii nascuti in lanturi" sa vezi cat folos veti avea pentru faputl ca sunteti curati.Noi am prins postul Craciunului pina in 14 saptamani,iar acum nu este principala noastra prioritate,sotul este chiar mai grijului ca mine,iar in ultimele luni prindem postul Pastelui,asa ca incercam si noi sa fim curatei...pe cat se poate!!!
Alinushca,sunt fericita ca ai gasit medicul,ca prin ei lucreaza tot Dumnezeu,faci tratamentul prescris,dar ai gasit cea mai mare tamaduire prin Sf.Maslu!!!Ar trebui sa ma misc si eu puturoasa,ca se vindeca si trupul si sufletul.Doamne ajuta!!!
Adela,multumim pentru tot si ne rugam sa fie bine,sa mai creasca bebita cumintel acolo,iar la nastere Maica Domnului si toti Sfintii sa fie langa voi.Poate reusesti sa ne dai un semnal,sa ne rugam toate in timpul acela,dar sunt convinsa ca va fi bine.
Sandaa,Livsy ,Sukisuki si toate fetele noastre dragi,am ales numele inca inainte de a sti de sarcina,ca multumire celor doi Sfinti care v-am spus ca-mi sunt grabnic ajutatori,dar nu trebuie sa uitam ca toti Sfintii ne iubesc si ne ocrotesc cu rugaciunile lor.Ramane acum sa cerem binecuvantare de la parintele nostru duhovnic,sa vedem cum o sa ne cheme in final?!
Cami,Slava Domnului ca ai trecut cu bine prin aceasta incercare,ca orice interventie are riscuri,mai ales cu anestezie generala.Ai fost foarte curajoasa si de acum sa-ti pui toata increderea in Dumnezeu,ca El va trimite atunci cand va sti ca-i mai bine pruncul mult dorit.Noi anul trecut am avut ceva probleme de sanatate cu mama si chiar nu cred ca ne-am fi descurcat si cu un bebe,asa ca stie Dumnezeu cum e mai bine.
Danangie,sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si cumintel pana la nastere,iar apoi sa va bucure in fiecare zi cu surasul lui!!!Cred ca avem cam aceeasi "varsta" daca retin eu bine si daca esti la mamici de mai-iunie sau sunteti un pic mai marisori ca noi.Sa ne ajute Dumnezeu sa fim bine pana la capat si fetelor sa le trimita repede pruncul in pantece bunul Dumnezeu.
Noi suntem mai bine cu spatele,azi in schimb ma intepa colonul in dreapta sau or fi dureri de crestere,ca parca si burtica e un pic spre drepta,dar asta e,cu rabdarea si credinta in Dumnezeu vom trece peste toate.Va pupam,va iubim si nu uitati ca Dumnezeu ne iubeste pe toate!!!
cleopatra70 spune:
Dragele mele,
Cami,m-ai intrebat de concediu,nu stiu cate saptamani are finuta ta dar eu am luat concediu de la doctorul ginecolog in total 90 de zile adica din 2 in 2 saptamani merge si il prelungeste si toate aceste saptamani cumulate dau 90 de zile,tot acest concediu l-am primit ca am avut probleme,am fost internata in spital,dupa aceste zile eu am mai primit 2 luni de la o comisie dar am fost internata in spital si am facut cerclaj mi-a legat colul sa nu fac avort din cauza ca il aveam mai scurtdecat normal si la sarcina gemelara asa e,sunt mai multe riscuri.La aceasta comisie te duci cu un refarat facut de doctorul ginecolog si iti scrie evolutia sarcinii,internarile din spital,tratamentul si multe altele,la mine totul a fost adevarat,nu am intervenit cu nimic,asa am patit,acesta este concediu medical si se plateste cu 75%din salariu.
Concediul prenatal se da din saptamana 31 la toate gravidutele,dar se poate si cu 2 saptamani mai devreme daca e o sarcina cu probleme,eu am primit mai devreme concediul prenatal,saptamana viitoare am 30 de saptamani.Acest concediu prenatal se plateste cu 85% din salariu si se da pana naste graviduta.
Cred ca am fost de folos si ai inteles despre aceste concedii, daca sunt nelamuriri astept sa ma intrebi ca o sa te ajut cu mare placere.
Iti doresc multa sanatate,Dumnezeu sa-ti ajute ca luna viitoare sa ne dai vestea cea mare!Doamne ajuta!
Va scriu putin mai tarziu ca ma doare acum spatele si burtica daca stau mai mult pe scaun.
Va iubesc si va doresc multa sanatate,bucurii si impliniri spirituale!Dumnezeu sa ne ajute la toate si sa ne vegheze zi de zi!

cami_antonia spune:
DOAMNE AJUTA FETELE!
multumesc mult CLEO pentru lamuriri....ii voi transmite toate informatiile finutei mele....imi va spune ea daca are nelamuriri sau nu....
karelia iti mai multumesc o data pentru rugaciunile tale....e tare greu sa fii singur....asa in comunitate e foarte bine....
va pup pe toate fetele noi.....si sa de-a Dumnezeu sa duceti listuta noastra pe la cat mai multe biserici si manastiri ca sa fim pomenite cat mai mult....
apropo....saptamana asta e dezlegare si miercuri si vineri....e HARTI....nu se tine post.....
sa de-a Dumnezeu sa pot sa va dau luna viitoare o veste buna....
doar ca acum Dumnezeu ma pune iar la incercare....dupa ce saptamana trecuta cand m-am operat mi-a murit nasul de cununie...acum tatal meu a facut al doilea atac cerebral....si sunt cam varza ca e paralizat pe partea stanga.....
va pup si daca puteti sa-l amintiti printre rugaciunile voastre....il cheama ALEXANDRU....
sper sa nu v-am intristat dar ma simt mult mai bine cand va spun si voua....ma mai descarc.....
in rest....sa de-a Dumnezeu sa fim sanatosi ca vom face si bebicii mult asteptati!
DOAMNE AJUTA!
Laura2008 spune:
Fetelor aspirante, tocmai am aflat ca ajuta la procreere daca pe linga rugaciune, timp de 9 zile de luni (consecutive), dupa duminica pastelui, se tine post negru (nu se maninca nimic) pana la apusul soarelui, iar seara se maninca de post si fara
, aceasta pentru cele care mai raman pe lista aspirantelor pana atunci.
Cele 9 zile de luni insemnind cele 9 luni de sarcina!
Va 

pe toate si sa auzim de vesti bune.Nu va pierdeti speranta!
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Azi am fost si mi-am facut analizele,o sa iau rezultatul miercuri atunci o sa merg si la echo,azi am facut si vaccinul antitetanos.Deabia astept sa-mi vad copilasii mei iubiti miercuri,o sa va zic cum a fost.
Am reusit azi sa merg la biserica,am dat acatist cu listuta noastra pe 40 de zile,m-am rugat pentru noi toate,am aprins lumanari,dar m-am rugat si la racla cu moastele Sf.Iosif cel Nou de la Partos,v-am mai zis ca sunt la Catedrala aceste sf.moaste,care fac multe minuni.
Sa dea Dumnezeu sa-mi asculte rugaciunile care le-am facut la toate icoanele si sa ne ajute tuturor sa ni se indeplineasca frumoasele dorinte.
Trebuie sa ma spovedesc si impartasesc dar acum n-am reusit ca am facut analizele si mi-a fost putin lesin dupa ,a trebuit sa mananc ceva,cand de curand o sa merg sa ma spovedesc si impartasesc,deabia astept.
M-am simtit foarte bine la biserica,am primit multa liniste si lumina,e foarte bine sa mergem din cand in cand la biserica ca ne ajuta Dumnezeu si mai bine sa fim sanatoase si sa ne indeplinim misiunea noastra de a fii mamici pe acest pamant.
Va iubesc si va trimit multa lumina,liniste si Dumnzeu sa ne dea sanatate si cat mai multe gravidute fericite si mamici cu nasteri usoare cu prunci sanatosi si binecuvantati!
Dumnezeu si toti sfintii sa ne protejeze zi de zi!Doamne ajuta!

ainigriv spune:
Slava Domnului,Cleo,ai ajuns in saptamana 30,deci ce a fost mult a trecut,mai ai putin si vei tine in brate 2 minuni.Sa va ajute Dumnezeu sa va spovediti si sa primiti Sf.Impartasanie,ca sunt Sfinte taine si mare ajutor avem,inclusiv la nastere va fi bine.Sper sa fie bune toate analizele si de acum sa nu mai aveti nici o incercare,ca ati trecut prin destule.
Noi cu spatele stam mai rau,dar asta este,suportam durerea,nu avem ce face,ca bebelina sa creasca si sa aiba loc destul,cred ca incep oasele bazinului sa se modifice.
Mi-am luat si eu o saptamana de concediu medical si mai vedem pe urma cum ma simt.Pana una alta,asteptam sa ne spui ce fac gemanutii,cum se joaca ei,dragalasii.Va pupam si Maica Domnului sa va aiba in paza!!!
Laura,inteleg ca la sfarsitul postului ar trebui tinute cele 9 zile de post negru???Nu stiu daca nu este pacat in zilele sfinte ale Invierii Domnului sa se tina post,ca atunci trebuie sa ne bucuram.Oricum trebuie intrebat un preot,ca sa dea si binecuvantare,ca altfel nu prea e bine de tinut si nici usor,ca vin ispite mari.Te pupic si pe tine si mai vorbim,poate nu am inteles eu cum trebuie.
Tuturor fetelor cate un pupic dulce,rabdare,credinta si acoperamantul Maicii Domnului!!!
sukisuki spune:
VA PUPIK PE TOATE!!!
CLEO deabea astept sa ne zici dupa ce ai facut echo cum a fost. iti multumesc ca te gindesti mereu la noi si ca ne adresezi asa cuvinte frumoase care merg la suflet , si DUMNEZEU sa te rasplateasca pt bunatatea ta !! multumesc ca ai fost la biserica si te ai rugat pt noi si ai dat acatist!!! pupici multi!!!
ainigriv , cam greu cu burtica nu?
? DUMNEZEU te va ajuta ca si pina a cum sa treci cu bine si de perioada asta .....asa este cind esti gravidutaaaa!!! te pupik si iti doresc toata sanatatea din lume tie si micutei tale !!!!
CAMI imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea . sa dea bunul DUMNEZEU sa ai putere sa treci peste !!! ai doresc tatalui tau multa sa natate si am sa ma rog pt el!!!! te pupik si astept vesti mai bune !!!!
fetelor va salut pe toate si traiesc cu speranta sa va dau vesti bune luna care vine , si de la voi astept la fel!!!
cleopatra70 spune:
Dragele mele fete,
Capitolul nou este aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116467
Doamne ajuta!