Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

va pup fetelor , nu am avut net si deja nu mai suportam sa nu intru sa vb cu voi . parca imi lipsea ceva!!!

ALINUSCHA .FEILICTARIIIIIIIIIII... sa te ajute dumnezeu in continuare sa ai un bebe sanatos , si o sarcina usoara fara probleme!!!!

dasalina in primul rind iti urez bine ai venit .... si eu am fost ca si tine din dorinta de a avea un bebic!!!! te sfatuiesc sa incerci sa fii un pic mai calma, relaxata si ai sa vezi ca si bebe va venii!!! cu ajutorul rugaciunilor si cu voia lui dumnezeu totul o sa fie bine!!!

va multumesc fetelor pt cuvintele frumoase si cleopatrei tin sa ai urez multa sanatate in continuare ,,,, si sa aiba cei mai frumosi si sanatosi micuti!!!!

deja am inceput si eu ritualul rugaciunii si imi place sa va animtesc pe toate in rugaciunea mea si sper ca in curind si eu si toate fetele sa venim cu vesti bune!!! Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toate!!!

va pooooop fetelor , e minunat sa pot vb din nou cu voi, imi gasesc linistea ......... pupici multi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

laura2008 bine ai venit !!! cu ajutorul bunului dumnezeu totul o sa fie bine!!! bine faci ca nu iti pierzi speranta ...alturi de fete o sa fii mult mai linistita si ai sa vezi ca o sa fie bine si sa ne dai in curind vestea cea mare.... pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Ooooo,ce bucurie!!!Slava Domnului si Maicutei sale si tuturor puterilor ceresti pentru minunile lor!!!

In primul rand pt bebelasul pe care il asteptam:Bine ai venit, si Felicitaaari,Alinushca!!!Toate puterile ceresti sa va ocroteasca si cu credinta si rugaciune multa,de data asta va fi bine.Daaa,intr-adevar,ca un punct mic se vad aceste minuni in primele saptamani si sper ca deja aveti tratament de sustinere,insa Dumnezeu va fi cel care va ocroti!!!

Apoi,alta minune,ca mama Cleo,ai scapat cu bine de gripa.Stiam ca e forma foarte grea si imi faceam griji pentru tine si gemanutii tai iubiti,dar scumpa Maicuta nu ne lasa nici o clipa.Si noi ne-am blocat de spate,iar,am mai avut probleme,dar tot Maicuta Domnului ne va ajuta.Vom purta numele celor 2 Sfinti:Ioan Rusul si Nectarie,deci Ioana Nectaria,sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ajungem cu bine pana la capat!!!

Si alta minune,ca zilnic vin fete noi,ceea ce inseamna foarte mult!!!Credinta este totul si cu siguranta toate vom primi Darul,dar am mai spus de nenumarate ori,am primit deja Iubirea lui Dumnezeu,ne-am intors la El,am gasit linistea si puterea de a trece peste greutati,ca fara El nu putem face un pas.Asa ca le spun bun venit fetelor.Laura si Dasalina , fiti sigure ca Dumnezeu nu ne va lasa fara raspuns!!!

Va iubesc pe toate,ca simt multa liniste in sufletele voastre si nu va pierdeti speranta,ca stie Dumnezei ce face.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DOAMNE AJUTA FETELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

daca ati sti ce dor mi-a fost de voi si cat de nerabdatoare am fost sa va raspund.....
am crezut ca veti uita de mine si de operatia mea
dar am vazut ca nu s-a intamplat asa
abia in seara aceasta am ajuns acasa din bucuresti.....ma simt bine dupa operatia de laparoscopie.....si sunt si fericita ca domnul doctor mi-a zis ca sunt bine....ca trompele sunt ok si permeabile si ca ovarele mi le-a curatat bine.....acum tre sa trec la treaba....
va voi povesti despre operatie maine mai multe amanunte ca este destul de mult de scris si sunt cam opbosita....
multumesc tuturor celor care s-au rugat pt mine si mai ales kareliei care a zis ca s-a rugat de 2 ori pe zi.....
eu am luat o saptamana pauza....de la rugaciune ca nu mi-a stat capul da am pus listuta noastra la manastirea Pasarea de langa Bucuresti pana sa intru la spital....
ma bucur pt noua noastra mamica......sper sa ma alatur si eu listutei lor...
bine ati venit fetelor.....
ne bucuram ca suntem din ce in ce mai multe....
si sa stiti ca am mai dat lista noastra unui preot la o biserica de pe langa ploiesti....un prieten bun....
va pup pe toate ....ne reauzim maine....cand va voi povesti mai multe!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Alinushca FFELICITARI!
Deci mai avem o graviduta pe lista! Am stiut ca esti graviduta, cand ai spus de cele 2 linii. Sa va ocroteasca Maicuta Domnului si toti sfintii sa duci de data asta sarcina la bun sfarsit. O sa ne rugam impreuna cu tine si o sa fie bine.
Cleo ma bucur ca ti-a trecut raceala, asteptam sa ne scrii, multumesc pt cuvintele tale frumoase, Dumnezeu sa va aiba in paza lui.
Cami antonia ma bucur ca esti bine, sa dea Dumnezeu sa te refaci repede si sa ai copilasul mult visat. Multumim pentru ca ai dus listuta noastra la biserica.
Bun venit noilor fete AndreeeaNogy, Laura2008, Dasalina o sa ne rugam impreuna si Dumnezeu o sa ne daruiasca copilasul mult visat!
Ainigriv ce nume frumos ai ales pt fetita ta! Sa va ajute Dumnezeu si sfintii pe care i-ai ales ca ocrotitori pt fetita ta!
Marryan ma bucur ca ne-ai scris, imi pare rau ca nu te simti bine dar stiu ca fiecare dintre noi avem astfel de momente noi stim cel mai bine si de aceea ne intelegem unle pe altele.
Tuturor va doresc numai bine, va pup dragele mele pe toate si asteptam sa ne scrieti.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

Alinushca,draga mea ce mare bucurie ne-ai adus tuturor,plang de fericire ca ai primit din nou cel mai frumos dar.
Felicitari!Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va dea multa sanatate pana la termen,sa va ocroteasca neincetat, sa se samisleasca bebelasul tau drag cu mare binecuvantare si protectie divina sa aveti clipa de clipa!Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute!
Draga mea sa iei tratamentul prescris de doctor,progesteronul de sustinere,eu mi-am facut analiza de progesteron cand am aflat ca sunt insarcinata,mi-a iesit bine dar mi-a dat sa iau 2pastile/zi de utrogestan,acid folic 1/zi,magne b6 1/zi si la nevoie cand aveam dureri no-spa 1-2/zi,contact sexual exclus pana la 14 saptamani pana se fixeaza,dar eu cum am avut probleme nu am mai avut nici un contact sexual decand am ramas insarcinata,ma simt foarte bine,sotul a fost si este intelegator.
E bine sa faci o rugaciune de multumire Lui Dumnezeu acasa dar si la preot,sa te spovedesti si impartasesti,sa dai acatist pentru ati ajuta Dumnezeu sa fie bine,daca nu ai o icoana sa-ti iei dar numai sfintita,eu am cu Maicuta Domnului mult ajutatoare mi-a fost si imi este,sa te rogi zilnic la icoana cu o lumanare din ceara de albine,ceara e facuta de albine care sunt curate si virgine,eu ce ti-am scris asa am facut,tu faci cum crezi.Icoana sfintita purifica casa de toate energiile negative si este foarte ajutatoare familiei.Ma rog si ma voi ruga pentru tine zi de zi sa fie totul bine pana la 9 luni.
Asteptam sa ne mai scri ca mare bucurie ne faci.
Laura2008si Dasalina bine ati venit la noi in grupulet,v-am adaugat in listuta cu mare bucurie!
Dumnezeu sa va dea multa sanatate,sa aveti credinta si rabdare ca veti primi cat de curand darul vietii!Pantecele vostru sa rodeasca cu un copilas binecuvantat!Doamne ajuta!Va asteptam sa ne mai scrieti.Dasalina te rog,sa-mi scri numele de botez ca nu am stiut cum sa ti-l scriu.
mmc_nd,ai dreptate am fost incercata dar nu ma las,nu renunt la credinta mea si simt ca Dumnezeu cu Maicuta Domnului nu ma vor lasa si va fi bine pana la termen,rugaciunea si iubirea cea mare inving totdeauna.
Sa auzim cat de repede ca ne dai si tu vestea cea mare,Dumnezeu sa faca o mare minune pentru tine si sa-ti dezlege pantecele si ai un bebelas binecuvantat in burtica cat de repede.Asteptam sa ne dai vestea.Dumnezeu sa te protejeze tot timpul!Doamne ajuta!
maryb,draga mea o sa vina cat de curand timpul sa ne dai si tu vestea cea mare.Sa ai mare credinta in continuare,Dumnezeu sa te ajute sa faca un miracol si sa ai in pantece un copilas binecuvantat cand e momentul cel mai bun.Maicuta Domnului sa te aiba in grija si sa te acopere cu acoperamantul ei sfant neincetat.Doamne ajuta!
ainigriv,ce nume frumoase si deosebite o sa aiba zanuta ta,ma bucur,acesti sfinti sa o protejeze pe fetita ta toata viata ei.
Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate,sa-ti dispara durerile de spate ca prin minune si sa te bucuri in continuare de jocurile fetitei tale iubite din burtica.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de voi si sa va aduca numai bucurii si impliniri spirituale!Doamne ajuta!
cami_antonia,ma bucur ca esti bine dupa operatie,iti multumim ca ai dat listuta noastra la manastire si biserica!
Dumnezeu te va rasplati pentru acatistele si credinta ta mare.
Iti doresc ca Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-ti dea multa sanatate,pantecele tau sa zamisleasca luna viitoare un bebelas sanatos si binecuvantat!Dumnezeu sa te protejeze!Doamne ajuta!Asteptam sa ne mai scri.

Cine urmeaza in listuta la ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

sukisuki,ma bucur ca ne-ai scris si ca te simti bine cu noi!Ce bine ca ai inceput sa te rogi cu noi impreuna,credinta ta te va ajuta sa primesti darul vietii cat mai repede.
Iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase care mi le-ai adresat!
Iti doresc ca Dumnezeu sa-ti auda rugaciunile si pantecele tau sa rodeasca cu un copilas sanatos si binecuvantat!Dumnezeu sa te aiba in paza!Doamne ajuta!
Sandaa,ma bucur ca ne-ai scris si iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase!Sa dea Dumnezeu sa ne dai vestea cea mare cat de repede!Maicuta Domnului sa te ocroteasca si sa mijloceasca dezlegarea pantecelui tau cu un copilas binecuvantat!Dumnezeu sa te protejeze clipa de clipa!Doamne ajuta!
Imi doresc foarte mult ca toate fetele sa primeasca binecuvantarea unui copilas sanatos,sa oferiti si sa primiti multa iubire Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului ca veti fi raspaltite cu darul vietii cat mai repede!Doamne ajuta sa avem multe gravidute fericite si sanatoase!Gravidutelor sa avem protectie divina neincetat pana la termen cu mari bucurii!Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si ca m-ati adaugat si pe mine in listuta. Va doresc la toate sa fiti si apoi sa va tineti in brate. Prin rugaciuni vom primi binecuvantarea Maicii Domnului si vom primi fiecare ingerasii doriti. pe toate, si sa stiti ca voi mentiona ambele listute in rugaciunile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele mele dragi...mi-a fost tare dor de voi...v-am citit zilnic...

Alinuscha felicitari,sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si sa nasti un bebe sanatos si mincacios...Asculta toate sfaturile date de mama noastra Cleo,nu stiu ce as putea sa adaug in plus,poate sa te rogi mult,mult in continuare...

Cleo iti multumesc foarte mult pentru gindurile tale,mi-au mingiait sufletul...Imi pare rau ca atrebuit sa treci si prin raceala asta,dar Dumnezeu a avut grija de tine si de pruncii tai,ai grija de voi in continuare,mai ai un pic si totul va fi bine...Doamne ajuta!Dar tu la ce nume te-ai gindit pentru pruncii tai?

Virginia sa va traisca fetita,ce bine ii sade acolo pe listuta noastra...Dumnezeu sa va ocroteasca si sa aibe grija de voi...

Adititu ce mai faci?Sper ca esti bine tu si bebele tau...cand poti poate ne dai un semn...

Antonia ce veste buna,ne bucuram ca esti bine,Dumnezeu sa va binecuvinteze cu pruncul mult dorit...multumim pentru ca ai lasat listuta noastra la bisrici..

Eu sint bine,inca n-am nascut,si se pare ca nu sint inca semne...trebuie ca pruncul meu sa mai stea la caldurica pentru ca e mai mic fata de varsta sarcinii,dar in rest totul e bine.Ma rog sa ne apere Dumnezeu si Maicuta Lui,si sa trecem cu bine de nastere...

Le urez si eu bun venit noilor fete,multa rugaciune si incredere,Dumnezeu e Mare si face Minuni,trebuie doar sa credem in ele...
Va multumesc la toate fetele pentru gindurile bune,si pentru ca ati lasat listuta noastra la biserica...Dumnezeu sa va binecuvinteze cu prunci sanatosi... Va pe toate,pe toate...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DOAMNE AJUTA FETELE!

am revenit la voi pentru a va mai povesti despre marea aventura a mea la operatia de laparoscopie.....
in primul rand vreau sa va zic de la inceput ca este vorba despre spitalul giulesti.....bucuresti....si de echipa domnului profesor Marinescu.....despre care s-au spus multe....pe net....dar eu le datorez multe....s-au purtat frumos....daor ca sunt super super ocupati.....asa ca nu de fiecare data este adevarat ce se zice despre cineva pe net .....

as mai vrea sa spun ca operatia in sine este usoara....se vindeca usor....si frumos daca si medicul care se ocupa e priceput....caci am vazut si cazuri mai chinuite....in care operatia se vindeca putin mai greu.....ca sa nu zicem ca nu era cusuta cum trebuie si revarsa sange la greu....

cel mai greu este momentul in care te cheama la operatie....si pentru asta as vrea sa le multumesc celor doua prietene pe care mi le-am facut in salon cu mine....si care mi-au tinut moralul ridicat....si care m-au ajutat si psihic si fizic dupa operatie....numele lor sunt IULIANA SI MONICA-GEORGIANA.....Dumnezeu mi le-a scos in cale.....ca sa nu ma gandesc prea mult la operatie...si sa stiu dinante toate simptomele.....

un alt moment si mai greu este trezirea din anestezia totala....este senzatia cea mai ciudata pe care am simtit-o.....vreodata in viata mea.....zici ca esti mort....nu poti deschide ochii ....nu te poti misca decat ca in reluare....dar poti auzi si poti vorbi usor....in salonul de reanimare toata lumea dormea de obicei dupa trezirea din anestezie....eu mi-am dorit sa ma trezesc de adevarate-lea.....si mi-am facut non stop cruce cu limba ca inca nu puteam misca bine mana ....si ziceam rugaciuni.....non stop in gand.....

va pup fetele......
merg sa mananc.....
voi reveni....
sper ca nu v-am plictisit.....dar cred ca e bine sa povestesc prin ce am trecut ca pe mine m-a ajutat mult sa stiu dinainte reactii.....
pe curand!

Mergi la inceput