Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)
Raspunsuri - Pagina 17
karelina spune:
Psalmul 116
1.Iubesc pe Domnul caci El aude glasul meu cererile mele,
2.Da ,El si-a plecat urechea spre mine,
de aceea-L voi chema toata viata mea,
3.Ma infasurasera legaturile mortii,si m apucasera sudorile mormantului;
eram prada necazului si durerii.
4.Dar am chemat Numele Domnului si am zis:
"Doamne mantuieste-mi sufletul."
5.domnul este milostiv si drept si
Dumnezeul nostru este plin de indurare
6.Domnul pazeste pe cei fara rautate:
eram nenorocit de tot ,dar El m-a mantuit
7.Intoarce-te ,suflete ,l-a odihna ta,caci Domnul
ti-a facut bine.
8.Da Tu mi-ai izbavit sufletul de la moarte,
ochii din lacrami
si picioarele de cadere.
9.Voi umbla inaintea Domnului ,
pe pamantul celor vii.
10.Aveam dreptate cand ziceam :
"Sint foarte nenorocit!"
11.In nelinistea mea ,ziceam :
"Orice om este inselator"
12.Cum voi rasplati Domnului toate binefacerile Lui fata de mine?
13.Voi inalta paharul izbavirilor,
si voi chema Numele Domnului;
14.imi voi implini juruintele facute Domnului
in fata intregului Sau popor.
15.Scumpa este inaintea Domnului
moartea celor iubiti de El.
16.Asculta-ma ,Doamne ,caci sunt robul Tau:
robul Tau ,fiul roabei Tale,
si tu mi-ai desfacut legaturile.
17.Iti voi aduce o jertfa de multamire,
si voi chema Numele Domnului;
18.Imi voi implini juruintele facute Domnului
in fata intregului Sau popor,
19.in curtile Casei Domnului,
in mijlocul tau,Ierusalime!
Laudati pe Domnul!
karelina spune:
Psalmul 117
1.Laudati pe Domnul,toate neamurile,
laudati-L, toate popoarele!
2.Caci mare este bunatatea Lui fata de noi,
si credinciosia Lui tine in veci.
Laudati pe Domnul!
Mie imi place foarte mult sa citesc Psalmii sper sa va placa si voua.Fetelor toate cele care ati dat acatiste si pomelnice la diferite biserici si manastiri din tara va multumesc din suflet Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot binele care-l faceti.
Eu sper ca in continuare lista aspirantelor sa devina lista gravidutelor cu ajutorul lui Dumnezeu !!
ainigriv spune:
Andreea,bine ai venit la noi!!!Sa-ti auda Dumnezeu rugaciunile impreuna cu noi si sa se faca voia sa.Oricum mare minune este ca ne strangem din ce in ce mai multe fete,ne transmitem o stare de liniste si bucurie sufleteasca,chiar daca in sufletele exista un mare Dor,acela de a avea un copil.Pentru bucuria pe care o purtati la aflarea fiecarui bebelus,bunul Dumnezeu va trimite la fiecare in pantece acest Dar.
Alinushca,asteptam vestea cea mare,Maica Domnului sa va aiba in paza in fiecare secunda si sa-i multumim Domnului pentru inca un bebelas pe lista noastra!!!
Cami,speram ca te simti bine,vestile sunt bune dupa operatie si vei putea intra cat mai curand la noi,sa ne dai cate un pupic.
Cleo,tare ne e dor de voi,dar asteptam cu rabdare sa va refaceti,sa fiti voiosi ca de obicei si cu forte proaspete.Maica Domnului sa va acopere.
Tuturor fetelor pupici,poate bunul Dumnezeu ne si intalneste,ca minunate sunt lucrarile sale!!!Pana atunci,pace si bucurie sufleteasca,cu multa lumina si rugaciune.
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele fete!
Mi-a fost tare dor de voi,dar nu m-a lasat sa va scriu raceala asta puternica de care m-am scapat,m-a chinuit foarte mult.Am avut febra mare de 38-39,5 grade,ameteli,frisoane,varsaturi,dureri de gat,am tusit de ma durea burta parca mi se rupea in doua si multe altele,acum m-am refacut aproape complet cu ajutorul rugaciunilor mele si ale voastre,Dumnezeu si Maicuta Domnului ne-a auzit si am scapat de aceasta raceala cumplita,din copilarie nu am mai avut starile astea,aveam o imunitate foarte puternica,acum a mai scazut,hai sa nu va mai supar cu starile mele.
Mi-a crescut burtica mai mare si e greu la calculator pe scaun,dar cand scriu parca se bucura si gemenutii mei iubiti,se joaca asa de frumos,mai vorbesc cu ei,bine ca nu i-a afectat raceala,sunt copilasi puternici,ei sunt cea mai mare realizare din viata mea,sunt totul pentru mine,ii iubesc asa de mult ca nu am cuvinte sa ma exprim,deabia astept sa-i vad si sa-i tin in brate,mai e putin.
Ati scris foarte frumos dragele mele cu multa iubire si credinta,am plans de bucurie,mi-ati umplut sufletul de iubire,sunteti minunate ca de obicei si ii multumesc Lui Dumnezeu ca a facut posibil sa ne intalnim aici,nimic nu e intamplator asa cum v-am mai zis.
Va multumesc pentru rugaciuni,pentru acatistele date la manastiri si biserici,eu am vrut sa dau acatist la 3 biserici in 2 feb.dar din cauza racelii nu am mai putut sa mai merg,o sa ma duc cat de curand sa dau acatistele,sa ma mai refac putin,sunt foarte slabita.
Alinushca,draga mea sa dea Dumnezeu cu Maica Domnului sa fie bebelus sanatos la tine in burtica si sa-l duci cu multa sanatate si bucurie pana la capat,eu ma rog pentru tine de data asta sa fie bine,si cred ca va fi.Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa fii sanatosa si sa te protejeze neincetat!Doamne ajuta!Asteptam vesti de la tine.

Ainigriv,felicitari!Ce m-a bucurat vestea ta ca vei avea o printesa de fetita,ce frumos ii sta intre baietei,am simtit eu ca o sa ai fetita.Sa va dea Dumnezeu si Maicuta Domnului multa sanatate in continuare,sa aiba grija de voi pana la termen cu multe bucurii!
Ne scri asa de frumos,vorbele tale imi alina sufletul ca de obicei cu iubirea si credinta ta mare.La ce nume te-ai gandit sa-i pui fetitei tale dragi?

Livsy,ce ma bucur ca ai inceput sa ne scri zilnic si ne-ai scis asa de frumos ca vorbele tale m-au uns la suflet se simte credinta ta si lumina din suflet,esti pe drumul cel bun,Dumnezeu ti-a deschis calea sa reusesti, sa primesti darul vietii cel frumos.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa faca un miracol pentru tine si sa fii graviduta fericita si sanatoasa cat mai repede,deabia astept!Sa ai protectie divina in fieacare clipa!Doamne ajuta!

Marryan,nu vreau sa aud ca nu esti bine,sa lupti in continuare ca tu esti fata puternica,Dumnezeu iti mai pune si rabdarea la incercare,o sa te bucuri cat de curand de minunea care o sa vina in viata ta.Dumnezeu sa nu te paraseasca nici o clipa iar Maicuta Domnului sa te acopere cu acoperamantul ei sfant si sa faca sa dispara toata desnadejdea din sufletul tau.Roagate la Maicuta Domnului asa cum ti-am mai scris ca ea are mare protectie asupra ta ca ii porti numele,ea poate sa mijloceasca la Dumnezeu sa ti se indeplineasca toate dorintele cu mare bucurie,pe mine m-a ajuta si ma ajuta in continuare.Dumnezeu sa-ti dea sanatate,liniste si bucurii!Doamne ajuta sa fii protejata in fiecare zi!

karelina,iti multumim pentru psalmii postati sunt foarte ajutatori noua.Daca nu a fost sa fie luna asta bebelus o sa fie luna viitoare,sa dea Dumnezeu ca luna viitoare sa ne dai vestea cea mare.
Sa ai multa credinta si rabdare ca vei fii rasplatita cat de curand,Dumnezeu sa fie cu tine si sa te protejeze neincetat,pantecele tau sa rodeasca cu un bebelas binecuvantat!Doamne ajuta!

Cami,asteptam vesti de la tine cum a fost la operatia de laparoscopie.Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate,bucurii si sa ne dai vestea cea mare luna viitoare!Doamne ajuta sa ti se rodeasca pantecele cu un copilas sanatos si binecuvantat!Sa ai protectie divina zi de zi!

cleopatra70 spune:
Dragele mele,
Va zic bine ati venit fetelor cele noi,v-am trecut in listuta cu mare bucurie.Dumnezeu sa va asculte rugaciunile alaturi de noi si sa va rodeasca pantecele cu un copilas sanatos si binecuvantat,sa aveti mare credinta,rabdare si lumina!Dumnezeu sa va ajute!

Sandaa,ma bucur nespus de mult ca ai fost in pelerinaj 3 zile la manastiri,mare minune ca ai fost.Iti multumim pentru acatistele date la manastiri,credinta ta si bunatatea vor fi rasplatite curand de Bunul Dumnezeu.
Dumnezeu sa faca o minune pentru tine si sa-ti rodeasca pantecele cu un copilas sanatoas si binecuvantat!Deabia astept sa ne dai vestea cea mare!Dumnezeu sa te aiba sub protectia Lui neincetat,sa fii sanatoasa si voioasa!Doamne ajuta!

montytaiana,ma bucur ca esti bine,ne-ai scris foarte frumos!Iti multumesc ca ai dus listuta noastra la biserica,vei fii rasplatita cat de repede pentru bunatatea
si credinta ta.
Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate si in pantecele tau sa se zamisleasca cat de repede un copilas binecuvantat si sanatos!Sa ai protectie divina neincetat si sa ne dai vestea cea mare luna viitoare!Doamne ajuta!

maryb,ma bucur ca esti bine si ti-au iesit analizele bune!
Asteptam vestea cea mare cat de repede sa ne bucuram,sa dea Dumnezeu ca de data asta sa ai in burtica un copilas sanatos si binecuvantat cu multe bucurii!Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa te protejeze zi de zi!Doamne ajuta!

Adela,ce mai faci draga mea?Ai nascut?Daca nu ai nascut sa-ti dea Dumnezeu si Maicuta Domnului o nastere usoara cu multa sanatate si bucurii!Eu ma rog pentru tine zi de zi sa fie bine.
Dumnezeu sa va vegheze neincetat,iar Maicuta Domnului sa va acopere cu sfantul ei acoperamant tot timpul!Doamne ajuta!Asteptam vesti de la tine.

Aditi,ce mai faci draguta mea?Ai venit din spital?Cand poti te rog ,sa ne dai vesti despre voi.
M-am rugat zi de zi pentru voi sa fie bine pana la termen.
Dumnezeu si Macuta Domnului sa va dea multa sanatate,bucurii si sa va protejeze clipa de clipa!Doamne ajuta!

Va iubesc din toata inima si va doresc tuturor sanatate,bucurii si multe impliniri spirituale!Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne protejeze zi de zi si sa ne ajute!Multa lumina si miracole sa fie aici la noi de acum inainte!Va trimit la fiecare cate un
si o
si astept sa ne dati toate vesti,sa ne scrieti mai des,ca tare m-as bucura!

Laura2008 spune:
Bine v-am gasit fetelor. Sunt o noua aspiranta la
si as dori , daca se poate sa ma treceti si pe mine in lista de aspirante (Laura Cristina, e numele de botez), am trei ani de cand incerc sa raman insarcinata, dar nu mi-am pierdut speranta in Dumnezeu. Acum sunt sub stimulare cu clostilbegyt si pregnyl si cu ajutorul rugaciunilor voastre si al medicilor, sunt sigura ca vom reusi cu toatele sa ne tinem copilasii in brate. Rugaciunile noastre vor primi raspuns cu siguranta.
mmc_nd spune:
cleopatra70, ce incercata mai esti... inca o gripa iti mai lipsea. Dar uite ca tot Bunul Dumnezeu iti da putere si va ocroteste. Ma bucur ca te simiti mai bine si citesc cu mult drag cand povestesti despre copilasii tai.
Doamne, ajuta tuturor fetelor in rugaciune cu noi!
dasalina spune:
Salutare la toate mamicile( hmmmm cat va invidiez....) sau viitoarele mamici.
M-am inregistrat azi pe forum din dorinta sau nevoia de a vb cu cineva despre maternitate. Nu sunt insarcinata dar incerc sa raman.....deja de 2 luni....dupa ce am pierdut o sarcina acum 4 luni.
In ultimul timp am luat-o razna si am inceput sa caut site-uri depre copii, amenajari camere copii, .........samd..
Ma tot ascund de cunostinte pentru ca mi-e frica sa nu creada ca sunt disperata sa raman....de fapt nu ar fi prea departe de adevar. Sunt disperata pt ca-mi doresc foarte mult dar sunt si optimista si de aceea incerc sa ma documentez despre tot ce implica o sarcina inca de pe acum.
Va pup pe toate si sper sa ne imprietenim!
alinushca spune:
Fete dragi, si Cleo, m-am intors de la doctor care a confirmat sarcina. Mi-a aratat si un mic punct negru care zice el ca este sarcina. Mi se pare cam devreme la 4 saptamani dar stie el probabil ce stie. Asa ca avem o gravidutza noua pe lista si sa dea Dumnezeu ca de data asta sa dureze 9 luni!
O sa intru sa va mai scriu, acum ma doare capul.Doamne ajuta!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
maryb spune:
alinushca, 

ce veste buna.
Doamne ajuta sa fie bine de data asta si sa stea bebe la caldurica 9 luni. Iti doresc o sarcina usoara. 
maryb