Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Aaaa, super!!! Ce-as mai rade sa descoperim ca ne cunosteam, doar ca n-am stiut cine suntem (nu prea cred..., dar ar fi haios!) Pai atuncea, ne-apucam de organizat? (dupa cum vedeti eu am inca nevoie de incurajari. Daca e sa ne intanlim, oricum, contati si pe mine!)
TUTUROR!

Ana care de-abia asteapta un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Livsy, la cate biserici sunt in Bucuresti eu mi-am facut calculul ca nu prea sunt sanse sa ne cunoastem deja Dar surprize pot aparea desigur! Fug la doctor. Inca nu am vesti. Multumesc pentru rugaciuni si pentru incurajari. Asa este, numai de Dumnezeu depinde mai departe.

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadaleane spune:

Salutare fetelor!
Tuturor fetelor le multumesc pentru primirea calduroasa. ALINUSCA sa-ti ajute D-zeu si sa ne dai vesti f bune cand vii de la dr si Felicitari pt sarcina. Cata caldura si bunatate este pe acest topic . Multumesc pt acesta fetelor care au denumit topicul asa. Vreau ca bunul Dumnezeusa ne asculte tuturor rugaciunile si sa ne indeplineasca dorinta arzatoare cand crede el ca vine momentul. pacat ca eu nu sunt din Bucuresti ca mi-ar fi placut sa vin la intalnire.

Dumnezeu si Maica domnului sa ne calauzeasca pasii!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Sukisuki,multumesc de urari,imi doresc din tot sufletul ca in cel mai scurt timp,sa ne bucuram de vestea pe care o tot asteptam.
Ma bucura enorm faptul ca am gasit acest loc,nu m-as fi gandit ca o persoana necunoscuta sa fie cea care se roaga pentru mine.Imi place sa insir toate numele voastre in rugaciunile mele.Este pentru prima data ca nd adaug alte nume in afara familiei si sunt mandra ca pot ajuta prin rugaciuni si alte suflete.
la toate.

Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

alinushca, sa dea Domnul sa fie bebe bine prins la tine in burtica si sa stea cumintel 9 luni!!!
O sa ne rugam pentru tine si bebe!
Dragele mele ce frumos ca faceti intalnire mare la bucuresti, ce as vrea sa dau si eu o fuga, dar poate veniti voi la constanta la vara si atunci sigur nu scapti de o intalnire cu mine.
Cami asteptam vesti de la tine
pup pe toate fetele si numai bine.

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragele mele,
mia fost tare dor de voi, nu am mai intrat sa citesc de ceva timp si am avut de recuperat cam 4 pagini.
multumim sanda pentru pomelnic care lai dat la manastiri s biserici pentru 40 zile de pomenire, iti multumim de sfat sa stii ca si eu citesc de ceva timp Paraclisul Maicii Domnului si Sf parinti Ioachim si Ana, sper ca Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim visul.
Cleo ma bucur ca esti mai bine sper ca deja raceala ti a trecut, si sa ne mai vizitezi care tare bine ne face cuvintele tale de incurajare!
alinuska felicitari draga mea pentru cele 2 liniute, sper ca de data aceasta sa fie totul bine si Dumnezeu te va binecuvinta cu un bb sanatos si o sarcina usoara! Doamne Ajuta!
Vreau sa le urez fetelor bine ati veni gadaleane si ainidaz, sa dea Dumnezeu sa va indepliniti dorinta de a deveni mamici cit mai curind!
Prin credinta si speranta vom primi toate acest mare dar!
Georgia imi pare bine pentru tine ca te ai odihnit la munte sper ca aceasta odihna sa ti aduca un bun prilej de sarbatoare peste 2 saptamini!
Livsy ce mai faci iubita imi place optimismul tau, il transmiti tu cum stii mai bine si noua. Esti plina de sperante si asta te va ajuta ca fr curind sa ti vezi marele vis implinit. Doamne Ajuta!
Daca voi va intilniti in Bucuresti, luati un laptop iar eu imi instalezi o camera web ca sa va vad pe toate ca si eu vreau sa va cunosc, imi sunteti atit de dragi toate fara exceptie!
cami cum te simti asteptam vesti de la tine!
Eu nu ma simt bine delok, sunt atit de dezamagita dar ma ridic in scurt timp si va ajung din urma!
Va pupicesc pe toate si va doresc ca Dumnezeu sa va pazeasc si sa va calauzeasca in tot ceea ce faceti!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karelina spune:

Fetelor va pup
Va scriu cam tarziu deoarece am vrut sa va dau vesti bune dar n-a fost sa fie.Am avut o intarziere de ciclu de 7 zile cu greturi dimineata in fiecare zi apoi o cadere de tensiune ce mai credeam ca sunt insarcinata .Am facut doua teste care mi-au iesit negative dar eu ma incapatanam sa sper ca sigur imi va iesi pozitiv data viitoare.Numai a fost nici o data viitoare pentru ca au venit "musafiri nepoftiti" cu dureri de nesuportat si am si greturi in continuare oare de ce ?Sunt foarte confuza ,nedumerita si poate chiar m-am blocat ce-a fost asta?Nu mai stiu ce sa cred.
Fetelor sukisuki,anidaz,gadaleane va urez bun venit in grupul nostru fie ca Dumnezeu sa aiba grija de voi si in curand sa fiti mamici.
Draga Cleo ce faci cum te simti,cum se simt gemeni tai scrie-ne cat mai curand.
Draga cami antonia sa stii ca m-am rugat pentru tine cand ai fost plecata la Bucuresti si dimineata si seara Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Draga mea Alinusca :Felicitari! pentru bebe Dumnezeu sa aiba grija de tine si bebe

Mergi la inceput

Dragele mele va pup pe toate ma rog ca fiecare dintre noi sa ramana insarcinata cat de curand.Dumnezeu sa va binecuvanteze!Va pup pe toate
As dori sa postez si eu trei dintre Psalmii care eu cred ca ne-ar face bine sa ii citim .

Mergi la inceput

Psalmul 113
1.Laudati pe Domnul!
Robii Domnului laudati
laudati Numele Domnului!
2.Fie Numele Domnului binecuvantat,
deacum si pana in veac!
3.De la rasaritul soarelui pana la apusul lui
fie Numele Domnului laudat
4.Domnul este laudat mai pe sus de toate neamurile,
slava Lui este mai pesus de ceruri.
5.Cine este ca Domnul,Dumnezeul nostru,
care locuieste atat de sus?
6.El isi pleaca privirile sa vadace se face in ceruri si pe pamant.
7.El ridica pe sarac din tarana,inalta pe cel lipsit din gunoi,
8.ca sa-i faca sa sada impreuna cu cei mari:
cu mai mari poporului Sau
9.El da o casa celei era stearpa,face din ea o mama vesela in mijlocul copiilor ei.
Laudati pe Domnul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeeaNogy spune:

Buna, ma numesc Andreea si as dori sa ma inscriu si eu la Rugaciunea colectiva pentru a avea un copil...Deocamdata fac teste peste teste si analize medicale dar sper sa iasa bine cu ajutorul lui Dumnezeu si a Maicii Domnului..Sotul meu este viitor preot(anul acesta termina Facultatea de Teologie din Sibiu)iar noi ne rugam pentru a avea un bebe cat mai curand desi incercam acest lucru de peste un an si jumatate...Un citat biblic spune asa:"Credinta ta te mantuie"..aveti deci credinta viitoareor mamici...

Mergi la inceput