Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)
Raspunsuri - Pagina 15
sukisuki spune:
qadaleane bine ai venit in familia noastra !!! si eu sint noua dar deja ma simt ca in familie , fetele sint minunate
va puuup fetelor!!! si sa fie citi mai multi 

cit de curind
ainigriv spune:
Gadaleane,bine ai venit la noi!!!Bunul Dumnezeu sa auda rugaciunile noastre si sa indeplineasca visul cel frumos,alaturi de fete,cu multa lumina,pace si bucurie sufleteasca.Vei fi trecuta in listuta de Cleo,dupa ce vei da prenumele de botez si in rest te asteptam sa ne povestesti mai multe.Stii cum am gasit eu acest forum,pe fete si toata linistea sufleteasca de aici???Cautand informatii despre Sf.Spiridon si biserica Sf.Spiridon.Am gasit si informatiile,dar mai ales am gasit acest grup minunat,asa ca nu pot decat sa-i multumesc sfantului!!!Nu vreau sa laud pe nimeni,insa se simte rugaciunea,ca pe nici un topic daca va uitati nu este atata bunatate,intelegere,caldura si ajutor....tot apar mici rautati.La noi nu,pentru ca ne iubim si unde este iubire,este Dumnezeu!!!
Livsy,tare frumos scrii tu!!!Asa ca am mai luat o pauza,sa nu monopolizez topicul,glumeam bineinteles,ca daca ar fi dupa mine as sta non stop cu voi,dar mai este si bebelina care isi cere drepturile si nu ma lasa sa stau prea mult pe scaun.
Pupici de seara tuturor si rugaciune linistita!!!
sandaa spune:
Multumesc fetelor pt cuvintele frumoase pe care mi le-ati spus. Intr-adevar cum a spus Ainigriv la noi este iubire si unde este iubire este Dumnezeu. Sa fie Dumnezeu cu noi tot timpul si sa ne apere de toate relele si sa ne aduca numai bucurii!
Bine ai venit in grupul nostru Gadaleane! Aici suntem o familie mare si ne rugam impreuna in fiecare zi.
Marryan, suflet, hera ce mai faceti? ne este dor de voi. Asteptam sa ne scriti.
Cleo ne rugam pt tine sa te faci bine. Dumnezeu sa te ocroteasca.
Am luat o carte cu Viata, minunile si acatistul Sf Ioan Rusul de la o manastire si azi am citit minunile care le-a facut acest sfant si am ramas impresionata. Stiam de acest sfant de cand ne-a scris Ainigriv cand a fost in Grecia inca o data multumesc.
Va imbratisez pe toate dragele mele nu vreau sa dau nume ca sa nu uit pe cineva toate sunteti minunate si scrieti nemaipomenit de frumos.
Doamne ajuta!
alinushca spune:
Ma intreb eu, cand facem o intalnire cu fetele din Bucuresti ?
Va rugati va rog si pentru mine azi, si zilele astea. Am din nou doua teste slab pozitive si mi-e frica sa nu se intample ce s-a intamplat in Octombrie. 
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
gadaleane spune:
Doamne ajuta fetelor!
sa aveti o Duminica plina de liniste sufletesca si rugaciune. Multumesc pentru primirea calduroasa fetelor sukisuki,asigria,sandaa. Toate suntem pline de sperante si pentru acesta ne-am strans aici sa fim mai apropape de Dumnezeu si sufletele noastre.Ce sa spun despre mine pe scurt numele meu de botez este Elena cornelia am 36 ani, casatorita de 4 si nu am copi. Incercam de cava timp dar se lasa asteptat.Sutem o familie credincioasa care mergem la biserica in fiecare Duminica oriunde am fi,facem acatsitul sfintilor parintii Ioachim si Ana, mergem si la manstirii si poate cu credinta si rugaciune bunul Dumnezeu ne va adunce langa noi mult doritul copil care ne lipseste.
Spune o maica ca "Ceeace ceri de la maica Domnului si Isus Hristos se indeplineste prin credinta!"
Fie mie dupa cuvintul tau!
ainigriv spune:
Alinushca,Doamne ajuta sa fie bine si sa deschidem iar lista bebicilor!!!Sigur ca ne rugam Maicii Domnului si tuturor puterilor ceresti sa va apere si sa fie bine de data asta.Dar eu zic deja sa iei utrogestan,ovule,macar 2/zi,ca nu au ce rau sa-ti faca.Daca este sarcina se fixeaza,daca este o intarziere si o dereglare iti vine in cateva zile.Intre timp faci o dozare Hcg din sange,sa nu mai stai dupa toate testele si daca in 24 de ore creste valoarea,inseamna ca avem un nou bebic .Oricum eu zic deja,felicitaaaaaari,pentru ca vreau sa fie bine si Dumnezeu sa va aiba in paza!!!
sandaa spune:
Alinushca draga si eu iti spun Felicitari, eu cred ca va fi bine ne rugam pt tine. Daca ai deja 2 teste pozitive eu cred ca esti insarcinata eu nu am avut niciodata asa ceva ce mult mi-as dori aceasta! Eu zic sa mergi la medic cat mai repede ca sa-ti dea tratament de sustinere a sarcinii. Am retinut ce ai zis odata pe acest forum : noi facem ce putem restul il face Dumnezeu sau cam asa ceva. Este mult adevar in ceea ce ai spus si Dumnezeu sa faca pentru tine ca sa fie bine. Te pup si iti doresc ca Dumnezeu, Maicuta Domnului si toti sfintii sa te ajute.
georgia_c spune:
buna fetelor
multumesc f. mult pentru raspunsurile referitoare la visul meu (livsy, virginia
)
cleo , multa sanatate
bun venit fetelor noi , sa ne ajute DD sa devenim mamici dupa voia Lui
eu am fost la munte in we , cu niste prieteni , a fost fain , ne-am relaxat , si ne-am adus aminte de studentie , in rest, nimic nou
alinushca, si eu iti zic felicitari , si sa te ajute DD sa duci sarcina la capat cu bine , si sa ai un bb sanatos
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Livsy spune:
Buna tuturor!
Alinushca, ce vesti mai ai? Ca pana acuma fura bunicele, iar noi speram la unele superbune!!! Fii tu sigura ca ne rugam pentru tine! Sa stai linistita, caci Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi! De data asta speram sa fie bine!!!! Sa dea Dumnezeu!!
Despre intalnirea cu fetele din Bucuresti nu stiu ce sa-ti spun. Eu una mi-o doresc si am momente cand mi-o doresc enorm! As vrea sa-si mai dea cu parerea si alte fete din aceasta mare si frumoasa localitate... Ma gandesc ca asa, cunoscandu-ne numai pe forum, ne simtim foarte in largul nostru si suntem foarte deschise. Sigur, sa cunosti personal un om este mult mai mult. Chiar sunt curioasa ce vor zice celelalte fete... si sunt curioasa care este parerea ta... 
Bafta multa si asteptam VESTILE BUNEEEE!!!
Gadaleane, bine ai venit! Cleopatra te va trece pe listuta cand va putea! Speram sa te simti bine aici si eu cred ca asa va fi - si speram mai ales ca ti se va implini Visul cel Frumos cat mai curand! Asteptam Vesti Bune! 

Tuturor multi pupici, fetelor mai noi si mai vechi, fetelor care au scris mai de curand precum si celor care intra mai rar
va asteptam si sa dea Dumnezeu numai bine voua, familiilor voastre si, mai ales, un Bebelas sanatos si frumos (sau mai multi....) tuturor celor care ne dorim! 
Va imbratisez cu multa dragoste,
Ana care de-abia asteapta un 

georgia_c spune:
eu sunt deschisa la o intalneala
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein