Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)
Raspunsuri - Pagina 14
montytaiana spune:
buna seara
imi pare bine cleo ca ne-ai mai scris niste vesti despre tine
ai grija de tine si de puiuti, si sa scapi cat mai repede de raceala, este intradevar luna cea meai inselatoare in privinta vremii si putem raci usor
tin sa va spun ca imi era dor de voi iar maine voi trece si eu pe la biserica sf Ciprian sa las listuta noastra si sa ma rog, imi pare tare bine ca v-am descoperit, si ca Dumnezeu a vrut sa ne cunoastem si sa ne impartasim sperantele si credinta, eu sunt tare incantata de tot ce se scrie la acest subiect, si recunosc ca am aflat si invatat multe lucruri pe care nu le stiam, si invataturile Sfintilor Parinti. Ma bucur ca ne redescoperim credinta si ne intoarcem spre adevaratele valori, intradevar numai cu ajutorul Bunului Dumnezeu putem merge pe calea cea dreapta
as vrea sa invatam ca mai presus de dorinta noastra, nobila de altfel, de a avea un copil, sa invatam sa pretuim lucrurile marunte, faNILIA, PRIETENII SI SA NE PUTEM BUCURA de tot ce ne-a dat Dumnezeu si sa ii multumim ca este prezent in viata noastra
numai acceptand totul fara revolta si inversunare, Bunul Dumnezeu va putea lucra prin intermediul nostru si ne va arata rostul nostru, consider ca toate vor veni la timpul lor
alinata spune:
E minunat cand te simti bine primit. Cred ca e ceea ce conteaza cel mai mult: sa impartasesti toate cele rele si toate cele bune si sa stii ca tot timpul sunt persoane care sa te aline cu o vorba buna sau sa se bucure alaturi de tine cand e cazul. Sunteti minunate fetelor. Tineti-o tot asa. Sa dea Bunul Dumnezeu sa ni se implineasca tuturor dorinta cea mare ( ptr aspirante
) iar ptr celelalte fete tot ceea ce isi doresc.
Trebuie doar sa crezi.
alinushca spune:
Cleo, Sper sa te faci repede bine! Si cu multe lamai, ceaiuri, miere, sigur o sa iti treaca si sigur or sa le placa si gemanutilor! Ma duc azi la Sf. Maslu - e o slujba care imi place foarte mult - si am sa ma rog pentru tine. Si pentru noi sa mai creasca listutza. Ca eu la un singur lucru ma uit. Cand s-a inceput listutza s-a umplut destul de brusc cu gravidute iar acum stagneaza. De ce oare?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
maryb spune:
buna dragele mele,
nu v-am mai scris de mult, dar sa stiti ca sunt bine.
Am facut niste analize care au iesit bine.
Ieri am fost la dr. cu toate analizele facute in ultimile luni si toate sunt bune. A trecut si primul CM de dupa pierderea sarcinii, asa ca acum ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa raman din nou insarcinata cu un bebelus sanatos.
ainigriv, am inteles ca o sa aveti o fetita, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va umple casa de bucurii micuta voastra printesa.
cleopatra, imi pare rau ca esti bolnavioara, ma rog pentru tine si gemanutii tai sa fiti bine.
Cami Antonia, iti doresc multa sanatate, sa fie bine dupa laparoscopie si cat mai curand sa ai un bebelus sanatos.
sandaa, multumim ca ai lasat listuta noastra la manastirile la care ai fost si ma bucur ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine sufleteste, chiar daca a fost obositor.
urez bun venit tuturor fetelor si sa le ajute Bunul Dumnezeu sa-si indeplineasca visul de a deveni mamici cat mai curand.
criss_2081, marryan, baby_r7, montytaiana, alinushca, livsy, leny si toate celelalte fete va pup si va doresc numai bine.
maryb
ainigriv spune:
Slava Domnului,mi-a venit inima la loc fetelor,ca ati aparut!!!
Cleo,ma gandeam eu ca esti bolnavioara,ca nu lipseai tu asa mult nemotivat.Sper sa nu fie pacatoasa aia de gripa,de tot spun astia la televizor,oricum ne rugam sa treaca mai repede si sa nu aiba de suferit gemanutii tai iubiti,Maicuta Domnului sa va aiba in paza!!!
Sandaa,sarut mana pentru tot,mai ales pentru binecuvantarea adusa de la parintele Arsenie Boca!!!Dumnezeu sa rasplateasca tot efortul tau cu o minune in pantece,sa vina dupa acest pelerinaj,asa cum a venit si la noi.Minunate locuri sfinte avem si multa liniste primim cand le vizitam.
Criss,multumim mult,sper ca si la voi vine repejor un Dar de la Dumnezeu,dar pana atunci sa aveti credinta ca Dumnezeu nu va lasa,stie exact cand sa trimita un cocut.
Alinata,ai dreptate,Dumnezeu ne-a ajutat sa gasim fetele,ne simtim aici ca intr-o familie,desi nu ne cunoastem decat sufleteste.Intotdeauna vei gasi un sprijin aici.
Montytaiana,ce frumos ai scris!!!De multe ori nu mai stim sa ne bucuram de lucruri simple,ca acolo unde exista armonie,este si Dumnezeu!!!
Maryb,multumim si tie si ne rugam sa vina un prunc sanatos si la voi.Cred ca se pregateste,din moment ce toate analizele sunt bune,Doamne ajuta!!!
Alinushca,ai dreptate,a cam stagnat lista,capitolul trecut nu am avut nici un dar,dar capitolul acesta trebuie sa apara!!!Sa facem toate ce ne-a spus Sandaa,sa citim 40 de zile Paraclisul Maicii Domnului.
Sper ca nu am uitat pe nimeni,oricum trimitem cate un pupic la toate fetele,ca tare ne era dor de voi,vorba lui Livsy,acum cat sunt si eu in vacanta sa profit si sa vorbesc la greu cu voi!!!Doamne ajuta!!!
Livsy spune:
Buna tuturor!
Cleopatra, Slava Domnului ca ne-ai putut scrie cateva cuvinte, mi-a fost atat de dor de tine! Sa stii ca ne rugam mult pentru tine, sa treaca aceasta incercare si sa fiti sanatosi cu totii, ca mare e puterea Lui Dumnezeu! Primeste cele mai bune ganduri si fii sigura ca esti tot timpul in inimile noastre! Doamne ajuta! 

Multumesc din suflet, fetelor care mi-au adresat cuvinte frumoase si mi-au spus ca le place ce scriu, Sandaa si Cris, eu zic ca ceeace scriem nu spunem de la noi, ci de la Lumina pe care o invitam in noi atunci cand sufletul nostru inseteaza dupa Dumnezeu... prin urmare va sunt recunoscatoare si in acelasi timp stiu ca nu e cazul sa ma inganf... M-am gandit astazi la cuvintele Domnului Isus: "Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu va aduce multa roada. Caci despartiti de Mine nu puteti face nimic" (este din Evanghelia dupa Ioan). Va imbratisez cu multa dragoste si cu bucurie astept sa ne scrieti mai mult. Si sa ne aduceti Vesti! 

Sandaa, iti multumim din suflet pentru ce ne-ai adus de la Manastiri, trebuie sa mai citesc o data ce ne-ai povestit, ca sa aprofundez. Sunt Lucruri minunate!! Saru'mana mult de tot!!! 

Montytaiana, ce frumos ai scris si cata dreptate ai! Sa dea Dumnezu sa ne aducem aminte de aceste lucruri cand avem nevoie si mai bine ar fi sa ni le amintim mereu! Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Darurile Lui minunate in fiecare clipa! Asteptam o Veste minunata de la tine cat mai curand! 

Alinushca, ne "promisesesi" ceva (glumesc... si totusi!)... Asteptam... :-) Sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca Visul cel Frumos cat mai curand! 

Maryb, multumesc, multi pupici si de la mine. Asteptam Vestile cele Bune in continuare ;-) (stiti voi cam la ce ma refer) ;-) Dar mai bine sa-L lasam pe Dumnezeu sa lucreze, ca are El grija de noi toate!

Alinata, ma bucur din inima ca te simti bine aici - si crede-ma ca stiu cum e. Sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca curand Visul cel Frumos! 

Anidaz, cand poti sa ne spui cum a fost la rugaciune. Sa dea Dumnzeu numai bine si sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand! 

Virginia, pentru astazi numai atat, doar o interventie?! :-) Glumesc... ne bucuram foarte mult pentru aceea si chiar daca esti in vacanta... te intelegem ca mai sunt si alte treburi. Sanatate multa si asteptam vestile bune de la voi in continuare! 

Am luat la rand toate fetele care au scris de curand, asta insa nu inseamna ca le-am uitat pe cele care intra mai rar, le asteptam sa ne spuna ce mai fac si asteptam Vesti Bune... Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate cu Bucurie in inimi, cu Credinta si sa fim sanatoase si El ne va implini Visul la momentul ales de El.... asa e cel mai bine, cred!
TUTUROR!
Cleo, de cate ori fac acest semnulet ma gandesc la tine
e un semnulet tare dragut!

Cu multa dragoste,
Ana care isi doreste din tot sufletul un 
sukisuki spune:
AINIGRIV iti multumesc din suflet pt incurajari!!! sa inteleg ca acum esti graviduta? felicitari sin tot sufletul si sa ai un bebe sanatos si frumos !!!! si fie ca bunul DUMNEZEU sa ne ajute pe toate fetele!!!
anidaz bine ai venit , ca si mine esti noua pe forum si acum am aflat si eu de rugaciunea de la oara 21!!!! sa te ajute DUMNEZEU si sper ca data viitoare sa fim si noi cu burticutze si toate fetele din listuta cleopatrei!!! te pupik!!!
DUMNEZEU sa o ocroteasca pe cleo , sa fie bine si totul sa decurga asa cum trebuie , sa fie sanatoasa si ea si bebici

va pupp mult pe toate 

sukisuki spune:
maryb imi pare bine pt tine si imi pare rau pt ce s a intimplat....DUMNEZEU SA TE AJUTE !!
fetelor sinteti toate minunate si va multumesc ca existati!!! nu pot sa va mentionez pe toate pt ca dupa cum vedeti sint cam noua pe aici si ink nu
v am invatat dar promit ca o sa va invat pe toate !!!!
va pooooooooooop!!!! si astept vesti bune ,daaaaaaaa?
maryb spune:
sukisuki, multumesc frumos pentru gandurile tale bune.
dragele mele, va doresc un week-end minunat.
maryb
gadaleane spune:
Doamne ajuta!
Am vazut de mult acest subiect dar nu am indraznit sa va scriu pana acum. Tuturor ne este greu, dar bunul Dumnezeu stie la fiecare dintre noi cand ne este randuit sa ne bucuram de darul cel mai pretios pe care-l poate avea o familie. Ma alatur si eu listutei(daca ma primiti)si incerc sa fac ceea ce faceti si voi. Cela care sunteti din Bucuresti mergeti la Biserica Sf Spiridon(Splaiul Independendentei) unde se afla icoana facatoare de minuni al acestui Sfant(se poate vb cu preotul de acolo Ioan care va sfatuieste ce sa faceti- rugaciuni si acatiste folositoare). Si eu am fost in vara lui 2007 acolo si m-am umplut de credinta si multa speranta.
Sa nu ne pierdem credinta in Dumnezeu si Maica Domnului .
" Fie mie dupa cuvantul Tau
Aspiranta la