Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)
Raspunsuri - Pagina 13
Livsy spune:
Scuze, Virginia, nu vazusem ce ai scris tu despre vise... sper ca nu se bate cap in cap informatia. Eu in general am crezut in vise cand mi s-a parut ca e ceva de crezut... E adevarat ca am crezut si in cele in care n-ar fi trebuit, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu invatam sa le distingem... Eu cred ca in vis putem primi unele informatii de la Lumina... precum si din zonele mai putin luminoase. Important este sa ne rugam Lui Dumnezeu ca sa stim ce sa facem cu acele informatii si sa stim de unde vin. Asta e parerea mea... nu stiu, sincer, daca e pacat si pana acum nu mi-am pus problema. Am sa ma mai gandesc! E ceva ce ma preocupa, sincer...

ainigriv spune:
Bine ai venit,Anidaz!!!Fie ca Dumnezeu sa-ti auda rugaciunea alaturi de noi,sa-ti dea liniste si rabdare si cel mai frumos Dar,cand va fi voia sa.Pe lista te trece Cleo,iar rugaciunea se face la ora 21,daca poti,daca nu la orice ora poti tu sa citesti un acatist,un paraclis,orice,pomenind toate fetele care sunt pe listuta si asteapta un bebe.De obicei se sta in genunchi si aprinzi si o lumanare.Doamne ajuta,sa gasesti multa liniste si bucurie sufleteasca alaturi de noi.
ainigriv spune:
Heheh,Livsy,avem telepatie,scriem in acelasi timp!!!Nu stiu pisoi,chiar nu stiu sa interpretez,asa ca nu-ti face probleme,cu cat mai multe pareri,cu atat mai bine.Intr-adevar sunt persoane inaintate in credinta care primesc multe informatii,dar eu nu sunt in stare deocamdata sa disting binele de rau,asa ca nu le iau in seama.Zic,doar,sa se faca voia Domnului,ca pana la urma are El o cale de a ne indruma acolo unde trebuie sa ajungem,mai usor sau mai greu.Eu de ex.m-am intors la credinta in urma extrauterinei,cand am vazut cum m-a salvat,deci eram o puturoasa,dar altfel credeam cu tot sufletul in Dumnezeu si toate puterile ceresti!!!
Daaa,sa ne rugam sa fie bine toate fetele noastre,cu bebei si fara bebei,pana ne vor da un semn de viata!!!Doamne ajuta!!!
Livsy spune:

Asta este pentru Cleopatra.
Si o mica rugaciune pe care o am aici:
Sfinte Antoane, tu ai iubit-o pe Sf. Fecioara Maria, Mama lui Isus, si ai invocat-o cu incredere in fiecare zi. Cu tine si noi dorim sa o rugam cu umilinta si sa ne incredintam intreaga noastra viata grijii sale materne.
Pentru Cleopatra si pentru noi toate, desigur!

anidaz spune:
O sa-mi scriu fetele pe o lista chiar acum si din seara asta ma alatur voua.
Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!
anidaz spune:
Gata mi-am facut lista.Acum cu Dumnezeu inainte!
Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!
Livsy spune:
Iata-ma, din nou. N-apuca bine sa spuna cineva doua vorbe, ca trebuie sa zic si eu zece... ca deh!! unii au "gura" mai mare :-)) (eu probabil am degetele mai rapide) :-)
Anidaz, iti multumim! Spor la rugaciune, eu zic ca o sa te simti excelent! Am vazut putin mai devreme ca mi-ai multumit pentru ce ti-am scris dimineata, nu ai pentru ce, oricum, CU PLACERE!!! Sa iti ajute bunul Dumnezeu in tot ce faci si sa ne dai o Veste Buna cat de curand, dupa Voia Lui! Doamne ajuta! 

Da, Virginia, am observat si eu ce telepatie avem.... stii, in mai multe randuri, si nu doar noi, mi s-a intamplat cateodata cate ceva de nici n-am povestit, ca ar fi fost prea lunga povestea, poate... Oricum, lucruri frumoase... Ma refer la grupuletul nostru, nu la alte telepatii pe care le avem fiecare cu cei pe care-i cunoastem personal, ca sa zic asa. Doamne ajuta, mai sunt cateva zile de vacanta si trebuie sa profitam, sa ne scrii cat mai mult, acuma cat ai mai mult timp! Asteptam... :-) (glumesc... si nu chiar!) Sanatate multa sa dea Dumnzeu si multa bucurie in suflete! 

Georgia, vin si cu citatul varianta cum il am eu (Acatistul Maicii Domnului - Grabnica Ajutatoare), Icosul 11: <<Bucura-te ceeace ii cercetezi pe alesii Lui Dumnezeu in somnul de noapte si in vedenii>> Sanatate multa, sa reusesti ceeace iti doresti si daca o sa poti poate ne scrii mai des! Doamne ajuta! 

Va imbratisez pe TOATE TOATE cu multa dragoste 
Ana care isi doreste din tot sufletul un 
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Fetele mele dragi,de cand nu v-am mai scris ma lupt cu o raceala puternica primita de la sotul meu,m-am simtit foarte rau ,acum ma simt putin mai bine dar mai am sa ma lupt putin sa ma scap de ea cu ajutorul Lui Dumnezeu.Cand imi mai revin putin va scriu mai multe acum nu mai pot,imi pare foarte rau.
In fiecare zi m-am gandit si m-am rugat la Dumnezeu si toate puterile ceresti pentru mine si pentru voi,asa din pat cum am reusit.
O sa revin cat de curand,sper sa scap de aceasta raceala mare, nu ma las invinsa.
Va iubesc mult si va doresc multa sanatate,credinta si lumina!Dumnezeu sa ne aiba in grija Lui si sa ne ajute la toate!

sandaa spune:
Buna seara! Ma bucur ca va intalnesc din nou.
Bun venit noilor fete! Va doresc sa va impliniti visul frumos cat mai repede sa va dea Dumnezeu un copil sanatos.
V-am promis ca o sa scriu dupa ce vin din pelerinej. Am fost 3 zile la cateva manastiri prin tara si a fost foarte frumos. Am fost la manastirea Rimeti jud Alba unde am dat listuta noastra cu toate fetele. Ne pomeneste pana in 30 aprilie, si o maicuta mi-a zis sa citim in aceste zile Paraclisul Maicii Domnului sa spun la toti de pe lista. Ar fi bine sa citim macar 40 de zile. Am trecut si la Manastirea Prislop acolo am si dormit duminica noaptea. Am fost la mormantul Parintelui Arsenie Boca de unde va trimit o binecuvantare. Asa ne-a zis parintele de la manastire sa ducem binecuvantare de la Parintele Arsenie la cei care ii cunoastem. Am fost apoi (luni)la Sambata de sus si de acolo am plecat in Moldova la cateva manastiri. Am dat listuta si la Manastirea Neamt din Moldova.
A fost foarte frumos, multa liniste sufleteasca, am fost impresionata de rugaciunile si slujbele care se fac de cata credinta au unii oameni. La unele manastiri se face slujba ziua si noaptea deci aproape tot timpul. Ma bucur ca am putut sa merg chiar daca a fost obositor eu m-am simtit foarte bine.
Ainigriv felicitari pentru fetita. Am citit ca o sa ai o fetita, ma bucur pt tine toate puterile ceresti sa fie cu tine.
Cleo iti doresc sa te faci cat mai repede bine Dumnezeu vegheaza asupra ta si o sa fie bine, te asteptam sa scrii des asa cum scrii tu de obicei si ne incurajezi.
Livsy scrii foarte frumos Dumnezeu sa te aiba in paza lui.
Va pup pe toate, va iubesc dragele mele si sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne implineasca dorinta inimii noastre.
Dumnezeu sa va ajute la fiecare atat la gravidute cat si noua celor ce asteptam un copilas.
criss_2081 spune:
Doamne ajuta!
Virginia ce bucurie mare, are mami o fetita!!!!
Sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!
Cleo, ce obraznica si raceala asta cum a indraznit sa vina ea la tine, lasa ca vin eu la ea si sa vezi ce mama de bataie ii dau
, sa plece de la gemenuti
Cami ne gandim la tine, sa primesti vesti bune dupa laparoscopie
Livsy esti o bombonica, imi place tare mult ce frumos scrii.
sandaa multumim din suflet pentru pomelnice, sa primesti cand mai curand rasplata
pentru stradania ta. La Rimeti este maicuta o prietena, ce frumos ca ai ajuns acolo! o sa ma apuc sa citesc si eu Paraclisul din seara asta.
Anidaz si Alinata bine ati venit langa noi.
Marryan, maryb, georgia, mmc_nd, hera 
Doamne ajuta-ne!