Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinata spune:

Buna fetelor. Ma numesc Alina si sunt si eu aspiranta...la un bebe...e ceea ce imi doresc cel mai mult.Ma primiti si pe mine?

Dumnezeu sa ne ajute sa ne vedem visul imlinit cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilica75 spune:

buna fetelor.am reusit si eu sa pun pomelnicul nostru ptr 40 de zile la manastirea Bogdana....eu sint din radauti din jud suceava...si sper sa ajung si la putna la manastire ...
eu am fost pe la multi preoti in acesti 4 ani de cind asteptam minunea si toti ne-au indemnat la cit mai multa rugaciune si credinta...dar citeodata este asa de greu ....spre exemplu acum mi-au venit uritii si sint intr-o stare super naspa.....
sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa ne asculte ruga si sa ne daruiasca cel mai frumos dar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

As vrea sa va spun si eu ceva frumos, ca vad ca e cam liniste pe aici. BUN VENIT fetelor noi, e o minune ca atat de multe dintre noi dorim acelasi lucru si il asteptam pe aceeasi cale, a Credintei.

Lilica, MULTUMIM pentru ca ai dat listuta noastra la Manastire, sa iti rasplateasca Dumnezeu! E mare lucru! Nu fi suparata ca au venit "uratii", au si ei rolul lor. Intotdeauna e bine sa ne schimbam perspectiva cand ceva nu se intampla asa cum ne dorim. Am sa-ti dau un exemplu din viata mea, ca poate e mai graitor asa: anul trecut am facut o laparoscopie (a propos, imi pare TARE RAU ca am facut-o...) fiindca in urma unei HSG mi s-a spus ca am trompele uterine nepermeabile.... si deci sanse... intelegi tu... de a ramane insarcinata. Fara sa fiu intrebata si fara sa mi se explice ce si cum, cu prilejul acestei laparoscopii mi s-a facut si drilling ovarian "ca asa se face" - stimuleaza ovulatia timp de 6 luni.... Nu stiu daca are legatura cu asta sau nu, incet-incet, dupa laparoscopie, ciclul s-a lungit de la 30 de zile la in jur de 40, ceeace sincer ma ingrijoreaza. M-as bucura enorm sa revin la normal si sa-mi vina la timp... deci eu zic sa te bucuri cand iti vine, chiar daca asta inseamna ca inca nu e bebe, stie Dumnezeu ce face. Stiu ca atunci cand iti vine inseamna ca nu-ti mai poti face sperante in luna respectiva... insa nu stim niciodata cand ne e rezervat sa vina la noi Bucuria... Sigur, vorbesc cam ca din carti, totusi sper sa iti fie de folos si sa te inseninezi. Dumnezeu are un plan si ne iubeste pe toti la fel. Chiar ne iubeste! Roaga-te mult (valabil si pentru mine !!!) si o sa vezi cum revine speranta.

Sa ne ajute Dumnezeu sa ducem ceeace ne da El si sa ne puna Bucurie in suflete... ma gandesc uneori oare cum rabdau Sfintii care au murit in chinuri acele torturi fara sa se indoiasca??? Nu vreau sa spun ca ne comparam cu ei, tocmai, ca nu ne comparam.... Diseara am sa va scriu ceva frumos - despre Sfantul Haralambie, care se sarbatoreste duminica, pe 10 februarie.

O zi tare frumoasa va doresc!
Cu drag,

Ana care de-abia asteapta un

Asteptam cu nerabdare vesti bune de la Aditi si Cleo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Bine ai venit,Alinata!!!Sigur ca te primim cu bucurie,ca nu-i putin lucru sa vedem cat mai multe fete cu credinta ca numai Dumnezeu este cel care poate da un Suflet in dar.Multa rabdare si credinta alaturi de noi pana la indeplinirea celui mai frumos vis!!!

Multumim,Lilica,bunatatea si credinta ta vor fi rasplatite cu un minunat dar in pantece,dar numai atunci cand va hotari Dumnezeu.Acum am inteles de-abia ca minunat este planul lui Dumnezeu daca stim sa avem rabdare si sa-l asteptam.

Mama,Cleo,ce faci,speram ca esti bine si tu si puiutii tai???!!!Ne rugam la Maicuta Domnului sa va aiba in paza si sa ne dati un semn cand puteti.Pupici.

Multi pupici si pentru celelalte fete de care ne este tare dor.

Mergi la inceput

Am uitat sa va trimit ceva fumos,ascultati pentru linistea sufletului.Ce telepatie avem,Livsy!!!Pupici.

http://audio.neogen.ro/user/osho62/npafdu6pxzy2ejpgrm5fiiaixlgkot3b/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi2005 spune:

buna la toata lumea imi pare rau ca nu am mai trecut pe aici.Vreau sa va urez la toate fetele si cele gravidute si cele aspirante multa sanatate si Doamne ajuta.
am uitat, numele meu de botez este Ionela o zi frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BUNA FETELE!

AM REVENIT SI EU....acum sunt la bucuresti unde v-am spus ca vin pt control iar doctorul a binevoit sa ma interneze maine miercuri ca joi sa imi faca o laparoscopie.....eu sper si imi doresc ca totul sa decurga bine....sa va rugati pt mine miercuri seara si joi....va voi scrie amanunte despre aceasta operatie....

am inteles livsy ca tu ai facut si ca nu ai fost prea incantata....dar ti-ai revenit repede? daca poti sa-mi rasp acum intr-o ora ar fi ok....sa pot citi ca apoi plec de la net....

eu am vb cu cineva si a zis ca totul a fost ok....ca iti revii repede si ca abia se vad gauricile....

va pup pe toate....aaaaaa si apropo....am daty si eu listuta noastra la manastirea pasarea de langa bucuresti.....

va salut pe cele noi....si sa nu uitati sa va rugati si maine post!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

tot eu sunt!
vad ca nu ati avut timp sa imi raspundeti.....
asta este
vb dupa operatie
si am uitat sa va multumesc daca v-ati rugat pt nasul meu....dar a si murit intre timp!
dumnezeu sa-l ierte!
va pup pe toate!
sa ne auzim cu bine!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Cami, imi pare EXTREM de rau ca nu ti-am putut raspunde la timp :-( :-( :-( poate asa a vrut Dumnezeu, poate e mai bine asa. Ne rugam pentru tine, fii sigura, o sa fie bine, sa stii ca din cate stiu si eu (nu asa de multe, e drept, in cazul unui diagnostic ca al tau laparoscopia este singura solutie - si buna!) O sa fie bine, sa fii linistita si increzatoare! Este o operatie usoara. Daca vezi aceste randuri inainte de a te interna si vrei sa vorbim lasa-mi te rog un mesaj privat cu numarul tau de mobil si te sun... nu-am alta idee care sa mi se para mai buna. Capul sus, va fi bine!

Mergi la inceput

Cami,Doamne ajuta,mergi cu incredere in Dumnezeu,ca noi o sa ne rugam si va fi bine!!!Dumnezeu sa-l odihneasca pe nasul tau.Multumim pentru pomelnic si sa-ti rasplateasca Dumnezeu tot efortul cu sanatate si un bebe frumos cand va fi timpul!!!

Am promis ca va dam de veste cum venim de la eco,ei bine suntem"Samburica",adica prima fetitza,cum a zis Cleo!!!Doamne ajuta ca suntem bine,in rest nu prea conteaza...eu sunt foarte fericita,sa semene cu sotul meu!!!Dezvoltare normala,"am facut cu manutza stanga,am cascat putin si nu stiu de ce ma deranjeaza lumea asta"???

Ma rog la Dumnezeu sa va dea cat mai repede aceasta minune,ca nici eu nu speram fara ajutorul Lui,deci cu incredere mergem inainte,ca fara bunul Dumnezeu nu putem face nimic.Pupici multi!!!

Mergi la inceput