Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Cleo, ce frumos mi-ai scris! Iti multumesc din suflet!!! Dumnezeu sa rasplateasca bunatatii tale - si stiu ca asa e, ca bunatatea e rasplata in sine pentru cel bun! Primeste si de la mine cele mai frumoase si bune ganduri, pentru tine si iubitii tai copilasi si te asteptam in continuare cu vesti superbe ca cele pe care ni le-ai dat pana acum!

A! Foarte frumoasa prima pagina, cum au zis si fetele! Eu am vazut-o ieri si am fost super-incantata, vad ca se verifica, toata lumea apreciaza... mie mi-a placut ca initial n-am vazut ca gravidutele sunt trecute mai jos, separat, si mi-am cautat numele la nr. 42, unde eram eu inainte :-) Si acolo am vazut numele Oanei, pe care am rugat-o sa ne mai scrie si poate ca nu a citit, dar pentru mine a fost frumos ca am vazut numele ei ... Apoi mi-am gasit numele meu la nr 33, 3 e numarul meu norocos :-) asa ca iara m-am bucurat. Sper ca la toate sa ne poarte noroc noile noastre "numere" si sa ne ajute Dumnezeu sa ne mutam in partea cu gravidutele la timpul potrivit!

Marryan, ne-ai scris tare-tare frumos!!! Sunt convinsa ca ai petrecut clipe minunate impreuna cu finutul tau si veti mai avea de acum incolo bucurii tot atat de mari! Sa dea Dumnezeu sa ne aduci vestea ca vei fi Mamica in curand! Iti multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat cand ai scris tuturor fetelor, esti minunata!

Virginia, azi am inceput cautarile... stii tu ce caut :-) Pana una alta multumesc pentru trimitere (Biserica de la spit Polizu - si chiar cred ca voi putea trece curand sa vad aceata Biserica, sincer nu o cunosteam inainte). Astazi am cumparat in sfarsit candela pe care mi-o doream de mult, de la Biserica unde merg de obicei, mai precis spus de la Craciun incoace, o Biserica superba cu Hramul Sfantului Fanurie si al Sfintei Paraschiva. Ma bucur tare mult cand ne scrii, atat de frumos, Credinta ta este un model pentru noi! Sa va ajute Dumnezeu cu multe binecuvantari in continuare, sa ne aduci numai vesti frumoase si bune!

Da, Camelia, cu ajutorul Lui Dumnezeu am tinut post si astazi (eu una...). Iti multumim ca ne dai indemnuri si incurajari, sunt foarte binevenite (pentru mine una... ca sa nu vorbesc si in numele altora). Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru tot ce faci pentru tine si pentru noi toate, ma refer la listutele date la Biserica, la post, la rugaciune si la ce ne scrii... la tot.

Mmc_nd, ma bucur ca ne-ai mai scris, poate reusesti sa ne scrii mai des. Sa iti ajute Dumnezeu in tot ce faci si sa te bucuri curand de Marea Bucurie atat de asteptata!

Adela, acum am vazut ca ne-ai scris!!! Ce nume frumos ati ales! Sa iti dea Dumnzeu nastere usoara si multa sanatate si sa va bucurati impreuna de toate Darurile Lui! Dumnezeu sa va aiba in paza, pe tine, pe pruncul tau si pe noi toate!

TUTUROR
Va multumesc ca existati!
Multe, multe imbratisari, cu multa dragoste,

Ana care de-abia asteapta un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Pupici de seara,fetelor!!!Citeam pe nerasuflate ce mai fac surioarele mele dragi,insa ma tot gandesc ce face Aditi,ca nu da nici un semn de viata.Sper ca se simte bine,a iesit din spital si in curand va intra pe forum.Sa ne rugam Maicutei Domnului sa o aiba in paza!!!

Marryan,ce frumos scrii,esti minunata,iar pentru faptul ca ai un finut,Dumnezeu te va binecuvanta cu un bebelas in pantece,ca e mare lucru sa botezi!!!

Camelia,nu am facut mare lucru,totul este cu ajutorul lui Dumnezeu care ne primeste cu bratele deschise,numai sa vrem sa mergem spre el.Cu adevarat este mare lucru sa se roage multi preoti pentru noi,ca toti au Har si Dumnezeu ne va binecuvanta pe toate cu prunci sanatosi!!!

Bun venit,Gabi,sa-ti auda Dumnezeu rugaciunile si sa rodeasca pantecele cu un prunc sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Virginiace bucurie ca te-ai spovedit si impartasit,Dumnezeu sa te apere in continuare,si sa fiti bine in continuare...Multumim ca ai lasat listuta la minastire...Dumnezeu a facut o Minune ca ne-am intalnit toate aici...

Si eu ma gindesc la Aditi....sa dea Dumnezeu sa ne dea vesti bine...

Livsyfelicitari ca ai tinut azi post,la inceout e mai greu,mai vin si ispite dar cu ajutorul lui Dumnezeu vei trece peste...Multumesc pentru gindurile tale frumoase,sint ca o mingiere pentru sufletul meu...
Fetelor cand tinem post e foarte important si postul trupesc...

Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toate,si sa va auda rugaciunile...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_xy spune:

Buna seara fetelor! Si un week-end placut va doresc la toate! Am reusit si eu sa ma rog impreuna cu voi, zilele astea, la ora 21 sau mai devreme pentru ca atunci merg la culcare. Dimineata ma trezesc la 4 in aceasta perioada deoarece sunt in sesiune si la 7 mai trebuie sa plec si spre servici. De asemenea am reusit sa postesc miercuri si vineri, sunt vreo cativa ani de cand respect in masura in care reusesc, aceste doua zile de post. Acum tare as vrea sa postesc si lunea, dar sa vorbesc mai intai cu un preot, cum spunea cineva, sa fie cu binecuvantare. Intr-una din zilele astea o sa va povestesc mai multe despre mine. Eu am incercat in seara asta sa urc pe un site ceva ce ascult mereu cu mare drag si imi face si foarte bine, nu stiu daca a mai fost postat, oricum daca reusiti sa descarcati si vreti sa mai urc pe site, spuneti-mi. Va doresc la toate multa sanatate, pace si liniste sufleteasca si implinirea tuturor dorintelor. Si mai presus de toate implinirea dorintei de a fi Mama, de copii frumosi si sanatosi. Cu drag, Irina. http://www.badongo.com/file/7596170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna dragele mele!
Am fost cam ocupata in ultimul timp si am intrat mai rar pe forum dar m-am rugat impreuna cu voi. Am citit ce ati scris si va multumesc ca sunteti aici, suntem impreuna sa ne rugam.
Doresc bun venit noilor fete ma bucur cand ni se mai alatura cineva si va doresc sa deveniti cat mai repede mamici asa cum ne dorim toate.
Va admir pt credinta pe care o aveti, eu cateodata sunt trista desi stiu ca e pacat dar suntem oameni si cred ca Dumnezeu ne va ierta si ne va da puterea sa mergem mai departe.
Eu voi merge zilele viitoare la cateva manastiri in tara impreuna cu cateva colege si o sa ma rog pt noi toate. As vrea sa va intreb cam cat ar trebui sa punem la un pomelnic pt 40 de zile. Eu am dat de cateva ori listuta noastra la maslu dar nu am scris cate zile sa ne pomeneasca. Am inteles din ce ati scris ca voi ati dat pt 40 de zile si as vrea sa pun si eu la cateva manastiri listuta noastra. As vrea sa va mai intreb, voi ati pus in lista separat gravidutele? Eu le puneam primele pe lista apoi urmam noi in ordinea scrisa de Cleo. Acum m-am gandit ca ar fi bine sa fac 2 liste.
O sa plecam dumunica dimineata, cand o sa ma intorc o sa va povestesc cum a fost.
Va doresc multa sanatate la toate, gravidutelor sarcina usoara sa fie cuminti si sa se ingrijeasca. Va pup si Dumnezeu, Maicuta Domnului si toti sfintii sa fie cu voi tot timpul. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Sandaa,eu dau o singura lista,intai gravidutele cu pruncii lor,asa scriu la fiecare numele cu pruncul sau,apoi celelalte fete.Bani dai cat ai si in functie de asta iti spune cit e pomenit acatistul sau intrebi cat costa pentru 40 de zile.Fiecare manastire are o suma modica,sa zicem 3000 lei vechi pe zi.

Am reusit cu ajutorul bunului Dumnezeu sa ajungem si azi la Sf. Liturghie si ne-am simtit tare bine!!!"Samburel"e tare cuminte de o saptamana,probabil i-a priit postul,ca nu prea mai simt nici un fluturas,sau am fost eu mai ocupata si nu am bagat de seama.Oricum se apropie ecografia si de-abia astept sa vedem ce facem.

Va pupam pe toate,Maica Domnului sa va aiba in paza!!!Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Doamne Ajuta fetele!

si la noi ati fost pomenite toate azi cu voce tare in timpul Sfintei Liturghii si de azi inainte la fiecare sarbatoare cu ajutorul lui Dumnezeu asa va fi....

draga Sanda eu cand am dat la manastirea sihastria din moldova am dat 50 lei noi 500.000 lei pt 40 de zile pentru toate 82 fete sau cate eram atunci....da cel mai bine este sa intrebi pt ca noi suntem si multe si trebuie sa se stie de ce ne rugam asa de multe odata....

eu am explicat persoanei care mi-a dus pomelnicul pt a-i explica parintelui de acolo.....
de asemenea am facut 2 listute...una cu aspirante.....pentru rugaciuni de bebici....iar alta pentru sanatatea gravidutelor si mamicilor si viitorilor bebici...
dar fiecare face cum vrea....

fetelor sper sa ne auzim cat de curand ca plec la bucuresti la control....si voi merge si pana la fundeni ca am inteles ca nasul meu de cununie e grav bolnav ....cu inima....pomeniti-l si pe el va rog mult maine....il cheama VESPASIAN....

multumesc mult si scuza-ti-ma daca am lungit-o prea tare
va pup pe toate
sa fim sanatoase!
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunf spune:

sunt si eu o aspiranta la un copilas...as vrea sa fiu si eu trecuta pe lista aspirantelor...daca se poate...

Mergi la inceput

Bine ai venit,Stunf!!!Ce bucurie cand tot mai multe fete au credinta ca Dumnezeu este cel care aduce un sufletel curat in pantece .Fie ca Maicuta Domnului sa auda rugaciunile tale alaturi de noi si mijloceasca un prunc sanatos in pantecele tale.Sa ne spui prenumele complet si Cleo te va trece in listuta.

Pupici tuturor la inceput de spatamana,vom vorbi mai mult pentru ca suntem in vacanta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

va pupic
in curand o sa am net
si o sa vb mai mult

Mergi la inceput