Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)
Raspunsuri - Pagina 9
cami_antonia spune:
Buna fetele!
seara cand vin acasa este o placere sa citesc mesajele de la voi....ma linistesc profund....
Cleo ma bucur sa aud ca ai 2 gemeni si ca sunt bine....Dumnezeu va avea grija si de ei si de tine sa fiti sanatosi....ma bucur sa aud ca te rogi si pentru noi ..... sa devenim si noi gravidute si fericite asa ca si tine.....caci nici o durere trupeasca nu depaseste cred eu dragostea pentru copilul sau copiii tai.....asa ca starile de lesin le vei uita cu desavarsire cand ii vei avea pe amandoi in brate....te pup mult si ai grija de tine si de cei doi....multumim si ca ai schimbat prima pagina....arata bine.....e mult mai ok asa.....
in rest astept sa merg iar luni la medic sa vad cum stau cu ovulatia....va voi povesti imediat ce voi sosi daca mai astept sau ma bag la o laparoscopie.....
va pup si o seara cu rugaciune curata si in tihna....
DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
BUNA FETELE!
Tot eu sunt....gata cu rugaciunea pe seara asta....am citit Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana............
Va pup si somn usor!
Doamne Ajuta!
florelacri spune:
buna fetelor...imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum de cateva zile dar am avut cateva treburi de rezolvat...dar m-am rugat...
baby-r7 felicitarile mele, sa iti de-a Dumnezeu un copil sanatos si o sarcina usoara...
cleopatra70 imi pare bine ca te simti mai bine,din cate am citit te-ai simtit rau...bine ca copilasii tai iti dau puterea de a indura...sti ca ai acum un scop in viata...asa eram si eu cand am fost gravida...dar speranta nu mi-o pierd...
am vazut ca avem aspirante noi...sa va ajute Bunul Dumnezeu si Fecioara Maria sa aveti si voi parte de o minune ceresca...Doamne Ajuta
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange
montytaiana spune:
buna dragele mele
mi-a fost dor de voi si sper ca nici voi sa nu ma fi uitat
asa cum cred ca v-am mai scris am mari probleme cu netul, de fapt de vreo luna nu mai am de loc, dar am remediat problema in 10 zile o sa am de la alta firma, am schimbat contr,
dar sa stiti ca nu am uitat care este motivul pentru care ne-am adunat la acest sub si ma rog zilnic pt no
ainigriv spune:
Doamne ajuta,fetelor!!!
Cleo,mari minunatii ne povestesti tu!!!Slava Domnului ca sunt bine bebelusii tai scumpi,cresc,se joaca si primesc toata iubirea ta si a bunului Dumnezeu.Nici nu se putea altfel,decat o minunatie de copii,cu asa o mamica.Sa fie sanatosi si sa va bucure in fiecare zi cu zambetul lor.Prima pagina este plina de bucurie si in curand va fi plina de bebelusi,asa cum ai facut-o si tu,iar noi cu credinta si sanatate ii vom aduce pe lume spre slava lui Dumnezeu.
Noi am resuit azi dimineata sa ajungem la manastire la Cozia,Slava Domnului,pentru Sf.spovedanie si Sf.Impartasanie si multumim Maicutei Domnului ca ne-a ajutat sa ne mai curatim de pacate,ca maine e sarbatoare mare!!!Aveam cam 40 de zile de la Craciun si trec iar 40 de zile pana incepe postul Sf.Paste.Am intrebat si cat ar fi o pomenire pe un an,1 milion,asa ca dam si noi cat putem,ca-i mai usor asa.Eu am reusit sa dau si pomelnicul nostru,o sa fim pomenite in fiecare zi pana pe 6 martie,sa ne ajute Dumnezeu,sa ne acopere,sa ne tina sanatoase si sa dezlege pantecele fiecareia dintre noi,ca mare minune este lucrarea lui Dumnezeu.
Va doresc si voua multa liniste sufleteasca,iubire si pace pentru sarbatoarea de maine si fie ca in toate ziele sa fie Maicuta Domnului langa noi!!!Doamne ajuta!!!
mmc_nd spune:
Doamne, ajuta fetelor si multumesc din suflet pentru toate rugaciunile voastre si vorbele frumoase.
Cleo, sa te intareasca Bunul Dumnezeu si pe restul sarcinii, care este o mare bucurie si pentru mine, mai ales cand ne povestesti cum se joaca copilashii tai in burtica.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, voi duce acatistul nostru azi la Schitul Darvari.
cami_antonia spune:
Virginia
sa-ti fie de bine cu spoveditul si impartasitul.....si sa ai grija de tine si bebe.....ma bucur ca ai reusit sa dai si listuta noastra....cu cat suntem mai multe si ne rugam .....cu cat sunt mai multi preoti care se roaga cu noi.....cu atat mai bine.....
Doamne Ajuta!
p.s. Sper ca ati reusit sa tineti si astazi post!
Va pup!
marryan spune:
buna dragele mele,
Nu am intrat de citeva zile din lipsa de timp si uite ca avem fete noi care au aceeasi dorinta ca si a noastra de a avea un bb. Daniela suki, lilica si gabi eu va doresc bine ati venit la noi in grupulet si fie ca Dumenzeu sa va ajute prin credinta sa obtineti darul cel mai de pret. Doamne Ajuta!
Cleo imi pare rau ca nu te ai simtit din dar nu te intrista ca doar gemanutii iubiti sunt acum cei mai importanti si prin credinta ta puternica te va intari bunul Dumnezeu si vei duce pina la capat sarcina, nu a mai ramas tare mult. Doamne Ajuta si multa sanatate! Felicitari pentru listuta nostra ai reusit sa o faci fr frumoasa!
cami iti multumesc tare mult pentru efortul care lai facut pentru noi si ai dat pomelnicul ca sa ne citeasca preotul, si eu il dau ori de cite ori ma aflu in peajma unei biserici, chiar daca o fac de mai multe ori pe saptamina doar Dumnezeu ne vede intentia si rugaciunile sunt si mai puternice atunci. Eu m-am gindit ca sa incep din seara asta sa citesc iarasi acatistul SF Iaochim si Ana timp de 40 de zile si voi pleca mai des la icoana facatoare de minune care se afla la noi la catedrala, sper ca Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne inatareasca in drumul nostru si sa ne ajute cu binecuvintarea pintecelor neroditoare si sa ne dea dezlegarea si rodirea dupa voia LUI. Doamne Ajuta!
baby_r felicitari pentru baietel, imi imaginezi marea ta fericire din suflet, sa dea Dumnezeu sa fie bine pe tot parcursul sarcinii si sa ai o sarcina usoara!
ainigriv harnicuta tare esti si fr activa, se vede energia care ti-o emana acel simburel din burtika, sa fiti sanatosi amindoi. O sarcina usoara incontinuare iti doresc si cit mai multa fericire!
Eu cind am fost la maternitate si mi-am vazut finutul am avut un sentiment greu de descris, in jurul meu erau tinerele mamici cu bebei de 2-3 zile in brate o bogatie suprema nustiu cum sa descriu in cuvinte ceea ce am simtit. Cind miam luat finutul in brate si iam vazut privirea care nici macar nu ma vedea si doar rotea ochisorii dupa voce de alint si zimbetul care il avea pe fetisoara lui micuta ma topit. E ceva sublim ceva frumos sa poti sa fii mama. Acum imi doresc si mai mult sa traiesc acest sentiment frumos! Doamne Ajuta!
Va pup pe toate fetele fara sa dau nume ca sa nu se supere cineva, va iubesc pe toate imi sunteti dragi si va pastrezi aproape de inima mea.
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s 
karelina spune:
Va pup dragele mele pe toate
.Va urez fetelor noi bine ati venit in grupuletul nostru v-am trecut si eu pe listuta mea si ma rog pentru voi in fiecare seara
.
Eu zilele astea am avut mult de lucru (am avut aproximativ 150 de musafiri) dar m-am gandit la voi si de- abia am asteptat sa va citesc.
Draga ma bucur ca te simti mai bine sa dea Dumnezeu sa treci cat mai usor cu aceasta sarcina.
Fetelor sa va rugati cat de mult puteti si sa aveti curatire sufleteasca pentru ca sunt convinsa ca Dumnezeu la toate ne va asculta rugaciunile si pana la urma vom fi toate fericite cu voia lui Dumnezeu.

adela achim spune:
Buna fetele mele dragi...
Ma bucur mult sa vad ca ni se alatura noi fete,le urez bun venit si sa se roage impreuna cu noi,asa rugaciunea are mai mare putere.Sa va binecuvinteze Dumnezeu cu prunci sanatosi si mincaciosi...
Cleo iti multumesc pentru gindurile tale frumoase,care sint ca un balsam pentru sufletul meu...Dumnezeu si Maicuta Lui sa va ocroteasca pe tine si pe pruncii tai...Ma bucur ca esti mai bine,stai cumintica si fa tratamentul,si va fi bine,Dumnezeu va avea grija de voi...si ce poate fi mai frumos decat sa-ti vezi pruncii pe monitorul ecografului....mai ai si tu un pic,Doamne ajuta sa fie bine!
Si eu sint proaspat vaccinata,m-a durut putin mina dar deja a trecut...
Marryan sa-ti traiasca finutul,ma rog ca in curind sa fii si tu in locul fetelor din maternitate,ai rabdare,sigur va fi bine,e bine ca te rogi in continuare,Dumnezeu iti va auzi rugaciunea,doar ca uneori noi ne cam pierdem rabdarea...
Ai dreptate eu voi fi prima mamicuta,nici nu-mi vine sa cred,ma rog la Bunul Dumnezeu sa-mi dea un prunc sanatos,si sa fim bine amindoi...
Camiiti multumim pentru ca ai dus listuta noastra la biserica,Dumnezeu sa te rasplateasca cu un prunc sanatos...asteptam vesti de la tine...Si mie mi-a placut mult numele Antonia,doar ca n-a fost sa fie,Dumnezeu sa-ti daruiasca fetita mult dorita...
Foarte bine le sfatuiesti pe fete ca sa posteasca,pentru cine poate e foarte bine,si eu am tinut multe posturi,uneori am avut multe ispite dar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut peste...
Cleoti-am ramas datoare cu un raspuns...Stefan va fi numele pruncului nostru,am vrut sa fie un nume crestin si romanesc...Tu la ce nume te-ai gindit?
Nu-mi vine sa cred ca mai e putin pina la marea intalnire...Doamne ajuta sa fie bine,am deja emotii...Am inceput sa facem pregatiri,am cumparat lenjeria de patut,urmeaza patutul sa vina si apoi restul...
Ma bucur ca am reusit si eu sa ma spovedesc,mai greu e cu impartasitul,pentru ca peste noapte beau multa apa....sper sa ma ajute Dumnezeu sa ma pot abtine,dar e tare greu...
Va
pe toate,pe toate,si va multumesc pentru sustinere....
Doamne ajuta!
ADELA