parinti iresponsabili sau doar naivi?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Daca nu le ai cu medicina de ce pui diagnostice?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

nu eu pun diagnostice. Si atunci cand am fost cu fata la spital, doctorul asa mi'a explicat, ca la un om care nu stie medicina. Ce are si de ce are. Asa am tradus. Vina mea. Si ma repet, nu e frumos tocmai tu, ca moderator, sa te agati de orice vb de a mea pt a ataca. Ma refer la limbajul meu "civilizat". M'am explicat destul. Nu stiam ca este o crima sa am alte pareri.

„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Tu nu ai alte pareri pe care i le spui mamei in fata, tu acuzi si reclami pe la spate dupa ce te-a dat afara.
Si probabil ca e si o problema de comunicare in engleza, e destul de greu sa-mi inchipui un doctor in anglia spunind: "the girl has a teared/broken ass because her mummy made her angry". Nope, not likely,
A
(PS fisura anala e destul de comuna la copiii de virsta respectiva si n-are lagatura cu banana sau salamul pe care l-a mincat copilul ci cu un anumit tip de digerare a proteinelor mari)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Le'ai facut varza
Fata nu a fost operata din cauza nervilor , si in plus problema alimentatiei era la baiat, nu la fata. Dar asta sa fie singura noastra problema. Cat despre reclamatul pe la spate, iti recomand cu caldura sa recitesti primul meu post unde am specificat de "insistente". Adica tot ce am avut de spus am spus prima oara mamei. Ca trebuia sau nu sa ma bag, asta este alta poveste. Iar te arunci la afirmatii gratuite.
Hai, ca mi'a facut placere sa stau la discutii, mai ales asa calme, cu un moderator. Dar m'am explicat destul. Puteti continua si fara mine.

„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Fata a trebuit operata (!!!!) din cauza unei constipatii cronice. De sfatul medicului si de insistentele mele nu a luat niciodata seama. II spuneam sa le faca supa, sau sa ma lase pe mine sa gatesc, sa nu mai gateasca o perioada orez, sa nu ii mai dea banane... o tinea tot pe a ei...

BIne... e cuvantul meu impotriva cuvantului lor, ok. Insa operatia fetei? Faptul ca e bolnava de nervi?

Nu i'am spus niciodata mamei "asa e mai bine, cum stiu eu" (ca doar nu am inebunit, ea are totusi 4 copii)... Daca asta inseamna sa judeci pe cineva, atunci da, o judec. Si am mai spus, au plecat, nu am facut nimic si nici nu am ce face.

Tu le faci amesteci. Exista un singur numitor comun.
In toate postarile referitoare la caz te tot plingi de ce faceau copiii (plingeau, erau constipati, nu mincau, te trezeau noaptea) sau mama (nu gatea supica, uita o doza la medicament, dadea apa cu zahar,te-a dat afara).

Tot ce stim in fapt despre ce faceai tu ca bona este faptul nu gateai, o lasai pe fata sa plinga 3 ore singura in camera, dadeai o multime de sfaturi si i-ai reclamat (asta cind familia iti oferise casa, masa si salariu)

A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc mult pentru postari! Daca vreodata, in clipele cind astia mici mai au putin si demoleaza casa in timp ce eu invat la 6 materii odata in paralel cu serviciul, voi simti nevoia sa angajez o bona, ma voi opri din tot ceea ce fac, voi iesi afara (unde btw, acum da cu grindina in noi), voi trage citeva guri de aer rece (ma rog, acum, ca e iarna) si voi intra inapoi in balamuc, mai linistita ca mi-ai alungat si ultimele eventuale ginduri de a cauta o bona, stiind ca se poate ajunge la ce s-a ajuns in cazul tau.
Numai bine! Si o floricica de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sussy spune:

quote:
Originally posted by Andrada

in schimb ce ai facut tu sa o lasi pe fetitza sa plinga 3 ore da (si te cam lasi greu consiliata). 3 ore e o vesnicie, n-ar fi rezistat nici Hitler...

LOL dar de unde stii ? ai fost babysitter'ul lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Cum mai, Ancuta, nu gateai? Lasai fata sa plinga 3 ore singura in camera? Dadeai sfaturi si pt ca nu-au fost ascultate, ai reclamat acea familie care te platea?
Stii ce cred eu? Ca ai nevoie de consiliere, sa vezi un psiholog, e clar ca "ai nevoie de ajutor" ! Sa decida autoritatile competente daca esti in stare sa ai grija de copii, eventual sa decida daca mai poti vreodata sa te angajezi ca bona si de ce nu, daca o sa fi capabila sa ai grija singura de copiii tai (cand va fi cazul)!

Ei? Cum suna? Exagerat, nu? La fel de exagerat este si ceea ce ai facut tu, sa ceri "ajutor" si "consiliere" pt acea mama.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Sussy

quote:

in schimb ce ai facut tu sa o lasi pe fetitza sa plinga 3 ore da (si te cam lasi greu consiliata). 3 ore e o vesnicie, n-ar fi rezistat nici Hitler...

Super tare!

Devine din ce in ce mai interesant .
Sussy, tu ce ne povestesti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by Sussy

quote:

asta-i tare de tot.

E, acum sincer nu-mi mai pare rau ca am renuntat la job ca sa stau cu bebe . Acu' daca apelam la bona si mai voma bebe sau facea kk-uta verde de la ras, sigur eram reclamata la Protectia copilului sau mai stii reclama faptul ca mi-am gasit niste sectante pe net (DC) si o sa-i fie teama ca ma iau dupa ele in ingrijirea copilului.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput