Tel mobil Diana Cocei - ma puteti ajuta, va rog?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Elly bafta multa, sa ne spui ce ai rezolvat cu programarea si analizele!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Kora
Multumesc- va voi tine la curent.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manyak spune:

buna fetelor,
sunt Diana din Calarasi,(sunt noua pe forum), va rog mult ajutati-ma cu nr.de tel.mobil al doamnei dr.Cocei Diana. Va multumesc!
(adresa e-mail: manyak871@yahoo.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARY-ADY spune:

FETELORRR

VREAU SI EU NR DE TELEFON, SI DACA IL AVETI SI PE AL DOCTORULUI MARINESCU
VREAU SA SUN SI EU SA MA PROGRAMEZ, PT INCEPUT SA IMI CITEASCA O ECOGRAFIE LA SANI APOI PT BEBE , VREAU SI EU
VA ROG SA IMI ZICETI SI MIE CUM E CU PROGRAMARILE , E ADEVARAT CA SUNI ACUM SI POTI MERGE LA MEDIC SI PESTE O LUNA? AM INTELES CA ARE MULTE PROGRAMARI
AA SA NU UIT , INCA O RUGAMINTE , CUM SUNT TARIFELE ? EU MERG FARA TRIMITERE SI NICI ASIGURARE NU AM. DECI , CE STITI DE TARIFE ?
CRED CA V-AM ZAPACIT CU ATATEA INTREBARI .. DAR MAI AM UNA CE CREDETI ESTE MAI BINE SA MERG LA CABINETUL PARTICULAR SAU LA SPITAL?
MULTUMESC

Mergi la inceput

FETELORRR

VREAU SI EU NR DE TELEFON, SI DACA IL AVETI SI PE AL DOCTORULUI MARINESCU
VREAU SA SUN SI EU SA MA PROGRAMEZ, PT INCEPUT SA IMI CITEASCA O ECOGRAFIE LA SANI APOI PT BEBE , VREAU SI EU
VA ROG SA IMI ZICETI SI MIE CUM E CU PROGRAMARILE , E ADEVARAT CA SUNI ACUM SI POTI MERGE LA MEDIC SI PESTE O LUNA? AM INTELES CA ARE MULTE PROGRAMARI
AA SA NU UIT , INCA O RUGAMINTE , CUM SUNT TARIFELE ? EU MERG FARA TRIMITERE SI NICI ASIGURARE NU AM. DECI , CE STITI DE TARIFE ?
CRED CA V-AM ZAPACIT CU ATATEA INTREBARI .. DAR MAI AM UNA CE CREDETI ESTE MAI BINE SA MERG LA CABINETUL PARTICULAR SAU LA SPITAL?
MULTUMESC

Mergi la inceput

Mary
Poti incerca sa-ti faci programare la cabinet 2243127 - rogi sa-ti faca o programare pt citirea analizelor (spui ca ai mai fost si ti-a dat niste analize de facut- o sa te programeze mai devreme pt interpretarea analizelor)

sau la spital 3161277/73 - la fel spui pt interpretare analize.

Chiar daca il suni pe tel lui nu face programari daca nu te cunoaste - iti spune sa suni la cabinet.

Bafta.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

MULTUMESC ELLY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Va rog mult, poate sa imi trimita si mie pe PM cineva numarul de mobil al dr Cocei? Mi-ati face un enorm serviciu, pentru ca vad ca la Marinescu Center e greu sa te programezi (pentru mai...)
Multumesc mult mult mult

Mergi la inceput

pisumic- ti l-am trimis pe PM

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robertha spune:

Buna fetelor,
Am trimitere pentr dr. Laura Dracea, dar din pacate se pare ca orarul dansei este complet. La nr. de mobil pe care il am nu raspunde, iar de la clinica am fost informata f. politicos ca nu se mai fac programari. Dupa indelungi dezbateri si referinte de ici si colo am optat pt. dr. Diana Cocei. Va rog dati-mi si mie nr. de mobil al dansei. Vreau sa imi fac o programare cat mai repede la dansa. Va multumesc anticipat si aper ca in curand sa fim pe forumul celor cu burtici.

Mergi la inceput