Tel mobil Diana Cocei - ma puteti ajuta, va rog?
Raspunsuri - Pagina 5
marynik spune:
Buna fetelor ,
Stiti cumva daca dr Cocei mai este si in alta parte in afara de Clinica Marinescu ?
Am sunat acolo si din pacate o programare dureaza aproape 2 luni
La Dacia Medical dansa nu mai ofera consultatii , merge acolo doar pt fiv uri
Am cumva o alta varianta sa ajung la dansa mai repede ???
Voi unde mergeti pt consultatii ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
cristiama spune:
O mai puteti gasi pe Diana Cocei la Cabinet Nord Medica tel: 223.19.06. Sa suni intre 16-17.30, cam atunci e cineva care te poate programa. Eu m-am programt cam peste 2 spatamani.
Eu zic sa mergi mai intai acolo, dupa te cheama ea unde are program.
Dupa ce eram adepta clinicilor private, am ajuns din motive de program doctorita sa merg mai mult la Giulesti.
Dupa ce esti pacienta ei te trateaza f bine!
Si spun asta dupa o lunga si neplacuta experienta cu alti doctori.
amalia28spin spune:
Buna fetelor!
Cele care mergeti la dr. Cocei stiti daca face si fiv cu ovule donate? Eu am 28 de ani si am menopauza precoce si asta ar fi unica solutie. Am fost la medsana si acolo nu se fac (cica este interziza o astfel de procedura). A facut cineva asa ceva sau a auzit cineva ca dr. Cocei ar face asa ceva?
gabigirodi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristiama Buna fetelor, Pana acum mergem la dr. Cocei la Dacia Medical Center, nu-s ce se intampla acolo, ca nu ma mai pot programez la dansa. Problema e ca tb sa ma apuc de stimulare, care imi face destul de rau si nu m-as apuca daca nu pot sa fac inseminare luna asta. Asa ca daca aveti nr dansei de tel va rog mult sa mi-l dati si mie. cristiama |
dati-mi si mie nr. de telefon(mobil) al doamnei dr. Diana Cocei. Va rog frumos. Urmeaza sa fac laparoscopie si trebuie sa vorbesc cu dansa.
Va multumesc!
03yub spune:
[quote]citat din mesajul lui elly_me
Si am fost si sunt pacienta dr.cocei- este o dulcica si o draguta.
M-am programat la Cab.Marinescu si am inceput cu ea analizele si toate investigatiile; dar acum ma duc la dr.M pt ca trebuie sa fac o histeroscopie si laparo in feb.
Este adeva
Cu toate pacientele se poarta la fel- nu face diferenta (parerea mea- eu asa am simtit).
Eu am fost in dec. si am facut HSG exact cand a nascut Andreea MArin- si pot spune ca si-a tratat toate pacientele la fel.
Eu ma pun in locul lui si nu cred ca as rezista sa alerge toate pacientele dupa mine, cred ca as fi un sac de nervi - cred ca are o rabdare de fier.
Omul acesta sta la serviciu in fiecare zi de la 7-8 dimineata pa la 11-12 noaptea; desi are o familie care il asteapta acasa (sotie, 2 copii si un nepot).
Daca ar fi fost sotul meu- cred ca ar fi dormit pe pres.![]()
Niciuna dintre noi nu este obligata sa-l astepte pe Marinescu (eu am asteptat dupa alti doctori "de cartier" mult mai mult).
Eu cred ca este un dr. bun si are rezultate (are o echipa de dr. ff buna).
Eu incerc sa fiu rabdatoare punandu-ma in locul lui.
Dar daca nu reusesc anul acesta sa
cred ca imi voi schimba parerea.![]()
![]()

Elly
Buna,
ajutati-ma si pe mine va rog cu un nr de telefon, al dr Cocei sau al dr Marinescu.
Am facut o IA la constanta, fara rezultat insa, iar medicul meu mi la recomandat pe dr Marinescu ca fiind cel mai bun, dar foarte greu sa obtii o programare, iar eu sunt in criza de timp.
Multumesc anticipat
ANITA75 spune:
03 yub, d-na dr. Cocei face si analiza spermogramei?cu cit timp inainte ar trebui sa fac o programare?si cit costa daca sti 
elly_me spune:
Sotului i-a facut spermograma la cab.Marinescu si i-a dat rezultatul - pe loc- in max 1 ora.
Pret 100 ron.
Pt. programare la cab.Marinescu - tel 224.31.27(Str. Av. Zorileanu nr 44, sector 1, Bucuresti)
Nu stiu cand te programeaza- eu am obtinut ff repede programare- max2 sapt.
Daca vreti mobilul Dianei - va rog sa-mi dati PM ( poate face ea programari la alt cabinet mai repede).

Elly
Astept, astept si iar astept .....