Tel mobil Diana Cocei - ma puteti ajuta, va rog?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandina97 spune:

Draga mea nu-ti anula programarea pt ca este o dr extraordinara de buna ! pe sotul meu l-a rezolvat intr-o luna de zile si acum sunt insarcinata in 15 saptamani!ai incredere in ea este ff buna pe ceea ce face!pacat ca nu urmareste si pe mai departe sarcina!!!

Bafta si astept vesti bune cu cea mai mare incredere!

quote:
Originally posted by iubu77

021-224.31.27

Ideea este ca ea vroia la marinescu.. Eu i-am facut la Cocei ca asa m-a obligat de acolo.. Intre timp a renuntat sa mai mearga la Marinescu si merge la Predoi Silviu..
Acuma ea are programare si la Cocei dar cred ca o voi anula. Este pt 20 februarie parca.daca nu o mai vrea ea si ai nevoie sa-mi trimitzi PM si ti-o cedez.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor eu saptamana viitoare trebuie sa ma programez pt histeroscopie operatorie si laparo. la Marinescu.

Am mari emotii si mi-e putinel teama; dar sper sa fie ok.
Parca nu as vrea sa aflu prea multe detalii - inainte sa fac HSG am citit ff multe si m-am dus cam speriata - si, de fapt, a fost fff usor.

Daca o sa fie ok si-mi "aranjeaza" uterul voi incepe monitorizarile cu Diana C.

Si poate - poate ma vad si eu .

Sper si eu.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor eu astazi m-am programat pt vineri 8 februarie la Giulesti la Dr Marinescu pt o histeroscopie operatorie
Poate sa-mi dea cineva mai multe amanunte despre aceasta interventie?
Stie cineva cam cat se da la Profesor si la anestezist?
Puteti sa-mi lasati mesaj pe PM.......daca a fost cineva in situatia mea....trebuie sa fac o rezectie pt un polip endocavitar
Va multumesc si pupici multi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

elly_me vei gace histroscopie de diagnostic?Eu tot asa am auzit ca la prof. Marinescu prima data se face histeroscopie de diagnostic si daca se descopera ceva iti face altadata ,o alta histeroscopie pt "reparatii".Tie cum ti s-a spus?Ma pregatesc si eu pt histeroscopie primavara aceasta si tare mult as vrea sa nu fie cazul sa o fac de doua ori,chiar daca se va gasi ceva de "reparat'Ai intrebat daca iti va face anestezie generala sau locala?Multa bafta!
gabri_ele am si pt tine aceeasi intrebare.Ti s-a spus ca iti face anestezie generala sau locala?Ca de multe ori la Giulesti nu se face deloc anestezie,sau cel mult locala.....Multa bafta!"Atentii" se dau din cate am auzit,dar si daca nu se dau la fel esti tratata.Asta zic din auzite ca eu inca nu am ajuns la Giulesti.Polipul endocavitar cum ti s-a descoperit???

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora - cred ca imi va face histeroscopie operatorie (cel putin asa am inteles).

In dec.am facut HSG si atunci mi-a spus ca nu am nicio problema la trompe - dar uterul "arata mai ciudat"

Asa ca mi-a spus sa vin in feb. sa-mi faca histeroscopie+laparos. (amandoua odata) pt a taia "niste cornite" de la uter, sa-l intoarca nu stiu cum (pt ca este retrovers) si sa-i mai taie nu stiu ce a vazut el pe acolo.

Doar atat am inteles- mi se facuse rau cand am auzit.

M-am chinuit 2 ani sa fac o HSG si nu-mi facea nimeni deoarece am vsh mare, aslo mare si fibrinogen mare.
Sper sa nu mai am probleme acum - nu cred ca mai conteaza aceste analize.

Saptamana viitoare trebuie sa ma programez pt histeroscopie + laparo.

Elly

Mergi la inceput

Elly multumesc pt raspuns si multa bafta sa ai la lapro si la histero!!!!Ti-ai facut toate analizele?Vsh mare stiu ca inseamna ca ai infectie in organism,poate fi infectie chiar si de la dantura de exemplu,dar daca ai vsh mare trebuie sa te investighezi,sa afli unde e infectia si sa o tratezi.Ce valoare are vsh-ul tau?Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Nu am intrebat de anestezie, asa am presupus eu
Dar sper sa fie anestezie generala ca totusi este histeroscopie operatorie
Deja am emotii, gandindu-ma ca poate nu voi primi decat o anestezie locala....
A mai trecut cineva prin asa cela la Giuly?
As vrea mai multe informatii despre aceasta daca se poate
Pupici!

Mergi la inceput

Nu mi-am refaut analizele luna aceasta - in decembrie aveam vsh-ul 29 la 1h si 56 la 2h - parca.
De tratat m-am tratat in ultimii ani cu de toate (am luat toate antibioticele posibile).

Pana sapt trecuta am facut moldamine- in decembrie penicilina, in vara-gentamicina, augmentin, zinnat, ....

De toate.
Sapt. viit. mi le refac.

Nu stiu de unde poate proveni infectia- la dantura nu am nimik (nu am avut nicio carie niciodata).

Nu stiu ce sa mai investighez- poate e la uter ceva; dar voi afla sapt viitoare.

Elly

Mergi la inceput

elly dar pt ce ai luat atatea feluri de antibiotice daca nu stii ce infectie ai,ca nu inteleg?Multa bafta si sanatate!
gabri_ela la Giulesti au facut multe fete histeroscopie pe viu,fara nici un fel de anestezie....cumplit,sau cu anestezie locala,ceea ce e ceva mai suportabil ziceau fetele.Eu vreau sa fac numai cu anestezie generala,daca nu se va putea...am s-o fac in alta parte.Intreaba dinainte.Bafta multa!

P.S. Fetelor suntem in afara subiectului,ar trebui sa ne mutam la HSG si histeroscopie sa nu suparam moderatorii.Ce ziceti?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora mi-au dat antibiotice deoarece in vara am facut si pneumonie si au spus ca sa impuste 2 iepuri dintr-o lovitura (si pneum. si infectia).
De pneumonie am scapat dar de infectie nu- o am de ff mult timp.

Probabil am vreun streptococ care a devenit imun la orice tratament.

Saptamana aceasta imi refac analizele - sa vad dupa 7 moldamine ce s-a-ntamplat.

Maine ar trebui sa-mi vina si trebuie sa-mi fac programare pt histeroscopie+laparo.

Sunt ff stresata si putin deprimata.
Mi-am cam pierdut rabdarea.

O sa trec eu si peste etapa aceasta - sper sa nu-mi mai gaseasca ceva pe acolo.
Caci m-am saturat.

Elly

Mergi la inceput