Tel mobil Diana Cocei - ma puteti ajuta, va rog?
Raspunsuri - Pagina 2
elly_me spune:
KoraPop, maria215ro
v-am trimis eu nr.de tel. al Dianei
HSG-Giulesti.
M-am dus in ziua cu pricina la ora 7.00 mi-am facut internarea la PRTER (la INTERNARI) cu trimitere de la dr. de fam.+adev.de salariat.
M-a trimis la et 1 la FERTILITATE sa puna o stampilutza o tanti pe trimitere (pt a confirma ca am programare la HSG).
Dupa ce mi-a facut internarea m-am dus sa ma schimb la garderoba.
Am urcat la etajul 1 la D-na Viorica ("sefa de la et.1"), mi-a luat dosarelul cu analize si m-a trimis intr-o rezerva.
Apoi a venit sa ma anunte sa ma duc la HSG - adica la radiologie (la subsol).
Cam asa se procedeaza de obicei.
La mine a fost mai complicat pt a trebuit sa-mi refaca niste analize, sa vina Dr.M sa se uite pe ele si sa ma cnsulte si abia apoi mi-a dat OK-ul pt HSG.
Procedura in sine mi s-a parut super usoara (dar jenanta).
Te pune pe o masa de iti baga un furtunel prin care iti introduce subst de contrast (te doare putinelll- dar spui si se opreste).
Iti face "poza", o developeaza si gata.
Te duci cu ea la dr.tau sa o interpreteze si sa-ti faca externarea.
Eu si alte fete (nu este o regula) am sangerat dupa ce mi-a facut HSG; sa-ti iei niste tampoane la tine.
Bafte fetelor.
Sa nu va stresati.
PS - Eu seara am luat un nurofen forte si dimineata la fel.
Va sfatuiesc sa luati si voi un antinflamator.

Elly
http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png
KoraPop spune:
Multumesc mult fetelor care mi-au trimis nr. d-nei dr. Cocei!!!!
Elly sau altineva stiti cumva daca dr. de familie e din alt oras,nu din Bucuresti,e nevoie sa stampileze cei de la CAS Bucuresti trimiterea de la medicul de familie sau nu e cazul????Multumesc mult!
Kora
CARPE DIEM!
elly_me spune:
Kora- eu nu cred ca trebuie sa te duci la CAS Buc pt nicio stampila.
Cand am fost internata erau multe fete din afara Bucurestiului si nu le-am auzit ca ar fi fost la CAS.
Cand m-am internat in dec. si aveam trimitere de la med de fam. m-a trimis la et 1- FERTILITATE sa-mi puna o stampiluta pt confirmare ca eram programata pt HSG.
Cand m-am dus cu o luna inainte mi-a dat Marinescu bilete trimitere sa nu ma mai duc la dr.mea de fam. si nu m-a mai trimis la nici-un etaj pt stampila.
(poti sa te duci cu bil.de trim. de la dr.de fam. sau de la dr.ginec direct de la Giul. + adev de salariat)
Oricum pe trimitere se uita doar tanti de la Internari si nu cred ca pe stampila dr. scris orasul (in principiu NU ar trebui sa scrie orasul).
Cred ca ar fi bine sa dai un tel la Giulesti -INTERNARI si sa intrebi direct.
Sau mai asteapta sa-ti raspunda si alte fete - sa nu le dai idei.![]()
![]()

Elly
http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png
KoraPop spune:
Elly multumesc!
Cel mai sigur am sa o intreb pe dr. Cocei cum sa procedez.
Kora
CARPE DIEM!
cristiama spune:
Scuze fetelor, nu am net in weekend!!!
Sa inteleg ca acum s-a rez cu tel doctoritei Cocei, da? Kora esti OK?
Eu o sa fac maine o inseminare. Poate o sa fie chiar dubla, fac si o ecografie maine sa vad.
Si acum despre dr. Marinescu: are prea multe paciente, saracu sta de la 7 pana la 11 la spital, etc.
Fetelor voi vreti sa va consulte cineva care e de 14-15 ore in consultatii, ca eu nu as avea incredere? Ar trebui sa-si ia un numar de paciente pe care sa-l poata duce.
In strainatate ginecologii nu fas de toate, specilistii pe infertilitate nu urmaresc sarcina si nu asista la nasteri! Si in mod cert nu-s manageri de spital.
PS: azi am fost la giulesti la monitorizare la Cocei. Programare 8.30, am iesit din laborator la 8.35 ca ajunsesem mai repede.
La Marinescu erau cel putin 15 fete la coada. ghiciti cine face monitorizarile? Ati ghicit din prima dr. Cocei!
KoraPop spune:
Ok Cristiama,am inteles.Cum se poarta dr. Cocei la Giulesti?E la fel de draguta si amabila ca si la privat?Ca eu am auzit ca la Giuly nici dansa nu are timp si te cam repede....
Kora
CARPE DIEM!
cristiama spune:
Cu mine s-a purtat frumos si la Giulesti, adica m-a programta la prima ora, m-a luat imediat. Cred insa ca deja ne cunoaste, ne-a tot vazut, pe mine si pe sot pe holuri, am mai facut 4 inseminari cu ea la privat.
Dar erau mai multe persoane care o asteptau, e destul de hartuita si ea acolo.
sunt tare impresionata de fetele din tara care vin in bucuresti doar pt monitorizare! Cu sot cu tot.
Jos palaria fetelor, si eu care comentez ca fac 1 ora pe drum!
Azi nici macar nu am intarziat la servici.
gabri-ela spune:
Stie cineva dintre voi cum se procedeaza pt o histeroscopie operatorie la doctorul Marinescu?
Eu sunt pacienta d-nei Cocei dar am vrb aseara cu ea si am inteles ca ea nu face histeroscopii
Mi l-a recomandat pe Marinescu, dar stiu ca este tare ocupat si am inteles ca nici nu s-a deschis sala de operatii de la Giulesti
Stiti ce doctori mai fac histeroscopii operatorii la Giulesti?
Dar in alta parte unde as mai putea face?
Aceasta procedura necesita si anestezie generala.......
Cristiamamulta bafta maine si sa iasa cu ochisori
Pupici

cristiama spune:
fetelor,
Am intrebat-o pe doctorita Cocei de histeroscopii, nu se fac inca la Giulesti , de la jumatea lui februarie. Face doar Dr. Marinescu, printre altele.
Am facu ieri inseminarea.
I-am spus ca vreau vitro si a zis sa mai repet HCG, si dupa discutam. Asta desi castiga de vre-o 20 de ori mai mult!
Mi-a placut ca nu se arunca la bani si ca o intereseaza si sansele mele, care se pare ca sunt destul de bune la inseminare.
Sa vad cu ce vesti vin in vre-o 14 zile.