Tel mobil Diana Cocei - ma puteti ajuta, va rog?

Tel mobil Diana Cocei - ma puteti ajuta, va rog? | Autor: cristiama

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Pana acum mergem la dr. Cocei la Dacia Medical Center, nu-s ce se intampla acolo, ca nu ma mai pot programez la dansa.

Problema e ca tb sa ma apuc de stimulare, care imi face destul de rau si nu m-as apuca daca nu pot sa fac inseminare luna asta.

Asa ca daca aveti nr dansei de tel va rog mult sa mi-l dati si mie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ti l-am trimis pe PM

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna
Cum este Dna Doctor Cocei? Ca am facut si eu o programare pt cineva la Marinescu Center la ea.. si nu stiu daca sa pastrez programarea..
Ca noi am vrut la Marinescu dar ne-a obligat sa facem la doamna Cocei.

Este ok? Cu rezultate? pe infertilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

buna fetelor,

Va multumesc mult pentru nr. de telefon. Am primit TREI mesaje cu numarul! L-a impresionat pe sot solidaritatea feminina.

Ca ne-am dus sambata la Giulesti sa o cauta, si nu era.
Dar luni dupa ce am sunat o gramada si avea tel inchis mi-a raspuns si a fost f amabila, si am o programare pt sambata la ea!

si acum raspuns pt Iubu: Cocei este mana dreapta a cam tuturor doctorilor de la giulesti pe infetilitate. Cand a fost in concediu de maternitate Marinescu nu a facut vitro!

Eu am umblat pe la multi doctori, mi se pare f buna, stie f multe in domeniul ei si eu am avut reusite, respectiv primele 2 inseminari facute cu ea au fost cu succes. Partial ca am pierdut sarcinile. Dar am mai facut inseminari si cu alti doctori, vestiti, fara rezultat.

Da-mi si mie, te rog tel de la Marinescu Center.
PS: mie Marinescu mi se pare catastrofal pt orice! Nu are timp, stai cate 4-6 ore sa-l astepti pe hol, iar cand am facut chiuretaj ca pierdusem sarcina eu am stat 4h in spital cu totul si era o pacienta a lui care statuse nemancata si nebauta de la 7 dimineata si a chiuretat-o la 11 noaptea. Ii trebuia o injectie de anticoagulare, sau nu stiu ce si nu i-o facuse!
Chestia cu pomul laudat, eu m-as feri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

021-224.31.27

Ideea este ca ea vroia la marinescu.. Eu i-am facut la Cocei ca asa m-a obligat de acolo.. Intre timp a renuntat sa mai mearga la Marinescu si merge la Predoi Silviu..
Acuma ea are programare si la Cocei dar cred ca o voi anula. Este pt 20 februarie parca.daca nu o mai vrea ea si ai nevoie sa-mi trimitzi PM si ti-o cedez.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Multumesc Iubu,

Eu deja ma vad cu doctorita Cocei sambata, asa ca rez pt februarie e mult prea indepartata.

Nasa mea a facut trei inseminari su Silviu Predoi si ea avea trompele atrofiate. Ideea e ca nu avea cum sa ramana insarcinata. si cica o tinea pe holuri cu orele ca nu cotiza destul. A ramas la primul vitro la giulesti, cu alt doctor evident, si acum are un bebe dragalas.

Auzisem si eu ca acum e la Medlife si ma batea gandul sa merg la el!
A, si mai merge si o colega si a pus-o sa repete toate analizele!!
Si histerosalpinografia, desi ea a mai avut o sarcina natural si e evident ca are trompele bune.
Analiza e f dureroasa, costa mult la privat, da 3,5 mil pe ea si e complet INUTILA.

Numa de rau zic de doctori, da daca de vre-o 4 ani numa pe la ei umblu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna seara fetelor!!
Sunt si eu o pacienta a doamnei doctor Cocei si trebuie sa fac o histeroscopie operatorie pt extirparea unui polip endometrial
Doamna doctor este foarte buna in ceea ce face si un om deosebit
Stiti cumva daca s-a deschis sala de operatii de la Giulesti?
Trebuie sa-mi fac si eu o programare la inceputul lui februarie pt ca nu as mai vrea sa mai pierd inca o luna
Cristiama poti te rog sa o intrebi pe doamna doctor sambata cand mergi la ea daca incepand cu luna februarie incepe sa faca histeroscopii. Te rog mult.
As vrea sa scap de aceasta operatie ca sa incep din martie, daca se poate, sa fac inseminarea.Parca nu mai am rabdare, ca din decembrie tot astept sa se deschida aceasta sala
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetelor...si eu sunt o pacienta a d-nei dr diana cocei, am o parere foarte buna , este amabila, vb frumos si un medic bun, o recomand cu placere.Eu am facut 2 IA dar nereusite din pacate, o sa mai incerc din nou in februarie poate duble.NU m-a pus sa fac analize inutile, numai strictul necesar si nu am mai repetat nimic. MULT SUCCES.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Si am fost si sunt pacienta dr.cocei- este o dulcica si o draguta.

M-am programat la Cab.Marinescu si am inceput cu ea analizele si toate investigatiile; dar acum ma duc la dr.M pt ca trebuie sa fac o histeroscopie si laparo in feb.

Este adevarat ca la Marinescu astepti mult dar trebuie sa ne gandim ca are ff multe paciente si incearca sa le ajute pe toate- eco, nasteri, operatii, inseminari, FIV ...

Cu toate pacientele se poarta la fel- nu face diferenta (parerea mea- eu asa am simtit).
Eu am fost in dec. si am facut HSG exact cand a nascut Andreea MArin- si pot spune ca si-a tratat toate pacientele la fel.

Eu ma pun in locul lui si nu cred ca as rezista sa alerge toate pacientele dupa mine, cred ca as fi un sac de nervi - cred ca are o rabdare de fier.

Omul acesta sta la serviciu in fiecare zi de la 7-8 dimineata pa la 11-12 noaptea; desi are o familie care il asteapta acasa (sotie, 2 copii si un nepot).

Daca ar fi fost sotul meu- cred ca ar fi dormit pe pres.

Niciuna dintre noi nu este obligata sa-l astepte pe Marinescu (eu am asteptat dupa alti doctori "de cartier" mult mai mult).
Eu cred ca este un dr. bun si are rezultate (are o echipa de dr. ff buna).

Eu incerc sa fiu rabdatoare punandu-ma in locul lui.

Dar daca nu reusesc anul acesta sa cred ca imi voi schimba parerea.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Elly me, spune-mi si mie te rog, cum se procedeaza la Giulesti pt HSG? Trebuie sa o fac pe 31.01 si nu prea stiu cum se procedeaza(unde te prezinti, unde te internezi), adica tot demersul. Multumesc anticipat
As mai avea o rugaminte la voi.Vreau si eu nr dr Cocei, pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Va rog dati-mi si mie nr de mobil al d-nei dr. Cocei.Eu voi face FIV3 cu dansa si dr. Marinescu,dar deocamdata va trebui sa fac histeroscopie.Multumesc!
p.s.Cristiama ti-am trimis un PM rugandu-te sa imi dai si mie nr de mobil al d-nei dr. Cocei,dar vad ca nu mi-ai raspuns....asa cum tie ti-au sarit fetele in ajutor dansu-ti nr ar fi trebuit sa ajuti si tu la randul tau....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput