Durerea unei pierderi de sarcina (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

toricelli asta e viata,mai buna la unii, mai rea la altii, nu avem ce face si mie inca imi este fff greu sa trec peste perioada asta,dar ma lupt cu toate fortele mele si sunt sigura ca voi reusi pana la urma...

yubi imi pare rau ca trebuie si tu sa treci prin aceeasi perioada, pot sa iti spun ca mie mi-a iesit testul pozitiv dupa pierderea copilului, dar poate la tine e vb de un bb...eu nu am avut norocul sa fie vb de o minune

michelle distractie placuta la bal, ma bucur ca socrii tai te mai ajuta sa iesi din stresul acesta

fetelor eu sunt in perioada de ovulatie dupa spusele testelor de ovulatie, sper sa fie adevarat, ca sotu deja nu mai face fata
il ruinez total...

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Idaira, ramane sa vedem ce se intampla Marti
Problema cu endometru e veche la mine, cand am ramas gravi cu gemanutii aveam in Z 15 endometrul de 7 mm
O sa vedem marti daca e ceva de facut

Oana eu iti doresc ca marti sa fie totul in regula si dr sa va dea unda verde.Sa ne tii la curent! Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Michelle, ce frumos ca mergi la bal!!!!! Normal ca vei fi cea mai frumoasa de acolo, nici nu ma gandesc altfel. De abia astept sa vad poze, sunt innebunita dupa rochiile lungi, de seara, din pacate nu am purtat pana acum decat la nunta sora-mii si la a mea. Ma gandeam sa imi pun la botez , dar sa nu fiu prea deplasata…Aici este o oferta atat de mare de rochii de seara, zici ca americancele numai in baluri o tin. Imi place mult sa le admir in magazine.Eu sunt bine, multumesc de intrebare, ma pregatesc sufleteste pentru perioada care va urma, citesc tot felul de carti, azi mi-e frica de nastere, maine nu, si tot asa. Noroc ca am de scris pentru teza finala ptr master, ca altfel as sta toata ziua si m-as gandi numai la nastere. Asa macar mai am timpul ocupat.

Oana_oana26, si eu am avut probleme cu endometrul si am luat Maca. E buna, doar sa ai grija, pentru ca da pofta de mancare sit e cam ingrasi. Dar nici un efort nu e prea mare, nu? Oricum, sa stii ca eu am facut monitorizare in 2006 3 luni la rand si de fiecare data endometrul era prea subtire. Am urmat niste tratamente., s-a ingrosat, dar insarcinata nu am ramas. Dupa aceea nu ma mai facut nimic, si am ramas insarcinata vara trecuta fara tratament si fara sa stiu cum e endometrul…Deci nu te descuraja.

Yubi, mie mi-a iesit primul test pozitiv in z 26.

Florelacri, spor la prestat, tin pumnii sa fie cu noroc!

Teo, casa de piatra!!!!Sa fiti fericiti si sa va intelegeti cat mai bine! Dar mai ales, sa aveti parte de copii sanatosi!

Toriceli, imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva. Sper ca alaturi de noi sa iti revii mai repede si sa gasesti puterea de a incerca din nou. Stiu cum e cu lumera din jur, si pe mine ma agasa sa aud mereu acelasi lucru, dar oamenii se simt datori sa is idea cu parerea si pana cand nu trec prin ceea ce ai trecut tu, nu pot intelege durerea. Nu ai de unde sa stii ca data viitoare va fi bine, trebuie doar sa speri si sa gandesti pozitiv. Eu cand am ramas insarcinata anul trecut am intrat in panica. Deja ma gandeam ca se va intampla la fel. Dar m-am rugat mult si dupa o perioada in care am stat ca si cum aveam sabia deasupra capului am hotarat sa incetez sis a ma gandesc ca totul va fi bine. Si asa am facut si sa stii ca a functionat. Am inceput sa ma mai linistesc si sa nu mai mai gandesc numai la lucruri negative. Eu am avut sarcina oprita in evolutie la sfarsitul lui 2005 si nu am gasit nici o cauza. Am facut multe analize si investigatii, toate au iesit perfect. Mi-a trebuit ceva timp sa raman din nou insarcinata, dar eu cred ca la mine a contat si stresul. De abia cdna m-am linistit dupa o perioada incarcata, s-a intamplat minunea.

Mav, ma bucur ca Sebi nu are strabism. Haios Sebi, cum radea de voi ca va era rau…Copiii sunt mai curajosi deact noi.

Monicajung, tin pumnii luni la scoala, sa nu te supere nimeni cu intrebarile.

Miha74, sper sa primesti o veste cat mai buna luni dimineata!

Laura, sa va traiasca Thea Maria!!!! E o scumpete, sa va bucurati de ea! Ce nume frumos i-ati ales, imi place tare.

Cristina 26, it multumesc mult pentru felicitare de CRaciun. Am primit-o cand ne-am intors in America si m-am bucurat tare.

Mirela, cum te simti?

Dana, am fost acum o saptamana la film, nu am ales unul violent, sau vreo drama, dar totusi a avut la un moment dat o muzica mai puternica, sa il vezi pe bebe ce a inceput sa se miste in burtica. Cred ca nu i-a placut foarte tare. Sunt curioasa daca si al tau a recationat cumva. Am zis ca de acum merg decat la comedii.

Flavia, un pentru tine si baietii tai.

Fetelor, eu azi am fost mare bucatareasa, am facut supa de pui cu galuste si pui cu cartofi la cuptor. Hmmm, a iesit o minunatie, ca la mama acasa. Maine e liber la noi si ma bucur ca o sa stau acasa.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna!

Andreea 26+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza! va pup pe toate in graba!

michelle, credeam ca am fost destul de clara, testul era negativ, oricum 99,99% ar fi fost imposibil sa fie pozitiv, dar eu tot am incercat... ca mi se parea ceva schimbat la mine...
ma bucur ca vei merge la bal, sper sa te simti minunat, sigur vei fi foarte frumoasa (tu esti frumoasa si fara sa fii aranjata pt bal)! abia astept pozele!
miha, ce ne tii in suspans! ia si tu utrogestan, ca nu poate decat sa te ajute: daca esti gravi (asa cum se pare), fixeaza sarcina, iar daca nu, o sa-ti vina uratii mai repede....
andreea16, ce ma bucur ca ne-ai mai scris si ca esti bine!
flavia, tu n-ai mai intrat... sunteti ok? sper ca lovitura la capusor nu v-a mai dat si alte probleme... sa nu te superi pe mine ca am facut haz de necaz si v-am povestit despre patania noastra, cand si-a taiat sebi buzica... dar mi-am adus aminte cum era tot pliiin de sange, din cap pana-n picioare... si eu, cu mainile pe el, pana la cot... pana la urma a trecut si a fost bine, chiar daca sebi a ramas cu semne (un dintisor putin spart si unul stramb), sperietura a fost foarte mare, de aceea ziceam ca te inteleg, stiu si eu cum e...

scuze, nu pot sa va scriu mai mult, tre' sa fug, ma asteapta si munca si tre' sa-l duc si pe seb la dr, ca iar tuseste si stranuta si am vazut ca are gatul umflat si rosu (si n-are decat doua sapt. de la tratamentul cu antib. injectabil)....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

andreea16 sa speram ca a iesit ceva, mersi oricum... si eu am facut mancare tot in cuptor si mi-a iesit super bunaaaaa

mav imi pare rau pentru sebi, insanatosire grabnica!

m-am trezit cu o durere de burta azi de dimineata, nu mai stiu in ce pozitie sa stau in pat...ma doare, nu stiu de la ce.... sigur nu e vb de bb inca...va pe toate

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata dragi fete,

In primul rand va doresc sa aveti o saptamana usoara, ferita de neplaceri, cat mai multe teste pozitive si multa incredere in D-zeu.

ANDREEA este incredibil sa-ti spun....ca ieri in timpul filmului s-a miscat tot timpul. Incepuse sa ma doara si spatele, si jos la ovare. Filmul a fost foarte frumos. Dar astia au dat sonorul ala ca ma luase durerea de cap. e posibil oare sa fi simtit haosul ala? Stiu ca e cam greu la aceasta varsta de sarcina sa auda zgomote exterioare, dar crede-ma ca sala aia era bomba atomica. Ajunsesem acasa ca eram terminata din toate punctele de vedere. Pe la 19,00 m-am asezat in pat si am adormit bustean pana la 21,00 cand nu reuseam sa deschid ochii. Evident ca pe urma...la 2,00 noaptea priveam cat de frumos e tavanul.

YUBI se zice ca dupa ce s-a produs intalnirea dintre spermatozoid si ovocit......cam in 7-10 zile are loc nidarea. Adica cam atunci ajunge zigotul, blastocitul ce-o fi.....in uter.Si oricum...pana se nideaza....oricum se fac schimbari majore inc orpul tau....se trimit informatii la ovare ca gata s-a terminat cu ovulat,etc si acum prioritatea este hranirea noii vieti.....uterul tau deja se pregateste pentru ca s aprimeasca noua viata. Deci nu-i exculs ca pe tine sa te doara burta tocmai de asta. Pe mine ma durea burta cu mult inaintea zilei de venire a menstruatiei. Deci, menstruatia trebuie sa-mi vina in ziua a 28-a....si am facut testul exact in ziua aia. Tu stai linisita si incearca sa nu dai prea multa importanta la asta.....eu cand banuiam ceva......incercam pe cat posibil sa nu ma gandesc la asta.....imi aduc aminte ca in ziua a 27-a a CM facusem de noapte......si a fost o noapte de cosmar.....pacientii care nu stateau bine....multi care sunau fara un motiv anume....si ca sa puna capac la toate......spre dimineata la turul de control....am gasit pe unul intr-o balta de sange.....isi smulsese branula.....nu-ti spun ce era in capul meu atunci!! Si am rugat pe D-zeu: sper d-ne asta sa fie ultima noapte de munca pentru ceva timp. si asa a fost.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza fete dragi!

M-am intors de la Medlife, unde am facut iar dozare de BHCG...m-am enervat si pe acolo un pic, pt ca nu e gata cel care l-am facut sambata si am primit promisiuni ca vor fi gata amandoua astazi dupa ora 14.00. Deci astazi voi stii sigur daca sunt paranoia sau gravida...pentru ca mie rau tot imi este

yubi - sa dea DD s afie cu ochisori. La mine nu s-a pozitivat testul nici acum, desi sunt in ziua 2 a de intarziere. Este o fata la odiseea de septembrie octombrie careia i s-a pozitivat testul in Z24...deci se poate....

andreea16 -

idaira- am mai citit si u un pic pe net...si intr-adevar endometru ar fi bun, dar mai zice in eco " linie de vacuitate prezenta"...cum am intrat printre programari si a fost o draguta ca m-a primit, nu am mai stat sa intreb vrute si nevrute...M-am programt si la medic, dar astept astazi ora 14.00. Cred ca BHGC-ul e cel mai sigur, nu?

oana_oana26 - ma bucur ca ai pus raceala la punct. Te asteptm cu vesti foarte buuuuuneeeee

Va pup si sa aveti o zi excelenta,
MIha

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

florelacri-imi pare rau ca ai dureri de burta nu stiu sa iti spun de la ce poate fi,daca vrei sa fii mai linsitita suna-l pe doctor si intreba.-l.Sper sa nu te mai doara si totul sa fie bine!
Mav-imi pare rau ca Sebi este din nou bolnavior,of prin cate treci.Ai mare grija de tine!
Andreea16-bine ai revenit.Te cred ca te gandesti la nastere dar bine ca esti ocupata ca sa nu fii cu gandul numai acolo sa nu te sperii si mai mai mult decat esti!felicitari pentru bunatatiöle gatite,pai in curand vei fii mamica deci trebuie sa fii pregatita si in legatura cu gatitul.Ai grija de tine!

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Miha74-te astept dupa ora 14.00 cu vesti foarte bune!
Idaira-cum te simti?

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup, multumim de urari, a fost taaare frumos. ma scuzati ca nu va povestesc acum, ma omor cu programarea la dr., cu analizele... ca bebe a cam coborat de vineri, e foarte jos, mi-e o frica, sper sa nu se nasca tocmai saptamana asta ca sotul e plecat! nu mai am timp sa schimb si in 35 de saptamani, fac asta maine.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput