Durerea unei pierderi de sarcina (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by miha74

Eu am dormit dupa amiaza....asa ca acum sunt in formaaaaa

TEO- Sa fie intr-un ceas bun...si ce urez eu de obicei: CASA DE RAHAT...sa nu isi bage nimeni nasul in ea
toriceli- imi pare rau pentru pierderea suferita...da-i inainte cu acele analize ca faci foarte bine, si poate cand mergi la doctor iti da ceva cu progesteron sa iti regleze ciclul (la mine asa s-a intamplat) desi cele 3,4 zile + sau - nu cred ca sunt esentiale. Tu iubeste-te cu sotu' la fiecare 2 zile

monica- offfffffff, m-a durut sufletul, cand am vazut ce scrii....e groaznic, dar vad ca esti TARE si reusesti sa ridici fruntea sus. BRAVO TIE. fata curajoasa

oana_oana26 - Bafta maine, cine stie...poate nu e chiar asa de grav...nu ma pricep la dimensiuni...

Apropos de dimensiuni, la eco a mea de astazi zice ca endometru este 8,95 mmm, oare e de bine? Alinushca ajuta-ma....ca vad ca tu vrei sa dai la medicina

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miha74

Eu am dormit dupa amiaza....asa ca acum sunt in formaaaaa

TEO- Sa fie intr-un ceas bun...si ce urez eu de obicei: CASA DE RAHAT...sa nu isi bage nimeni nasul in ea
toriceli- imi pare rau pentru pierderea suferita...da-i inainte cu acele analize ca faci foarte bine, si poate cand mergi la doctor iti da ceva cu progesteron sa iti regleze ciclul (la mine asa s-a intamplat) desi cele 3,4 zile + sau - nu cred ca sunt esentiale. Tu iubeste-te cu sotu' la fiecare 2 zile

monica- offfffffff, m-a durut sufletul, cand am vazut ce scrii....e groaznic, dar vad ca esti TARE si reusesti sa ridici fruntea sus. BRAVO TIE. fata curajoasa

oana_oana26 - Bafta maine, cine stie...poate nu e chiar asa de grav...nu ma pricep la dimensiuni...

Apropos de dimensiuni, la eco a mea de astazi zice ca endometru este 8,95 mmm, oare e de bine? Alinushca ajuta-ma....ca vad ca tu vrei sa dai la medicina

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Imi dai vesti bune . O sa ii ridic aspectul la fileu doctoritei. Am obsevat ca in general nu reactioneaza cand constata ca cilcul este neregulat. Constata si gata . Care sunt consecintele , ce se intimpla , e cazul sau nu sa faci ceva .Nimic.Multumesc pentru incurajari. Numai bine si tie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Michelle81

Toriceli-imi pare foarte rau ca ai ajuns si tu aici...iti doresc multa putere si sa se intampla cat mai repede minunea!Stiu ca doare dar nu avem ce face(oricat am vrea) cu aceasta durere cred ca vom trai toata viata din pacate...

Sufletel scump te asteptam

Banuiam undeva in sine mea ca nu va disparea ! Sper doar , ca in timp, sa ma obisnuiesc sa convietuiesc cu ea. Mult noroc si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Michelle ti-am zis ca m-ai facut curioasa cu balul Detaliaza un pic, ce fel de eveniment e,unde se tine... de poze,nu mai vb,VREAU sa le vad...

Miha74 se spune ca endometrul e pregatit sa sustina o sarcina atunci cind ajunge la dimensiuni de peste 9.Asa ca ,stai bine...poate vine bb...gandeste pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata, buna ziua sau buna seara,

Ma gandeam...oare am felicitat-o pe CRISTINA pentru minunatia de printesa? Hmm.. Oricum CRISTINA sa va traiasca printesa, pozele sunt minunate. Mor dupa poza de toamna...cand Ingrid sta cu manuta la barbie...ce mai e facuta sa fie fotomodel. Si-mi mai place scaunelul ala de printesa, rosu. Ti-am spus ca e printesa.

Ce vreme urata e la noi.....nu vad copacii din fata la cata ceata este....si o umezeala.....dupa-amiaza ma duc la film: American gangster. Cu Denzel Washington.....stiu...nu se scrie asa.....dar nu-mi aduc aminte cum.....abia astept...

Duminca frumoasa!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Am ajuns in sfarsit acasa si am intrat sa va spun noutatile
Deci, Z 13 endometru 6 si un pic (mm), folicul 14 mm
Marti facem echo din nou, poate poate
Cu raceala e deja mai bine
Sa aveti o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Oana-oana26-ma bucur ca e totul bine.iti tin pumnii pentru luna aceasta!
Idaira-vad ca ma tot intrebi de bal,nu am vrut sa dau detalii sa nu fiu in afara subiectului si sa se supere fetele pe mine dar acum daca m-ai intrebat de doua ori am sa iti spun.Balul este pe 2 februarie si se tine la o mare reprezentanta Porsche de aici,este foarte frumos.rezervare ne-au facut socrii ca sa mai iesim sa ne mai destindem si noi si mai ales pentru ca soacra stia ca imi doresc enorm sa dansez,iar mie cum nu imi place deloc in discoteca s-au gandit sa ne trimita la un ball.Mai multe nu stiu nici,am sa vad acolo cum av fii.Rochia ma face sa arat ca o printesa,nu am vrut sa o mai dau jos,acum sa vedem daca mi-o poate scurta croitoreasa maine pentru ca e mai complicata,sper sa se poata!Sotul mi.a cumparat de toate pentru seara de ball(pudra de corp cu sclipici de la Dior,machiaj nou,accesorii,papuci pentru rochie,bolero pentru rochie si de toate ca deja mi.era cumva ca ma alinta asa),mi-a spus ca voi fi cea mai frumoasa de acolo(na e sotul meu nici nu putea spune altfel).Am sa pun bineinteles poze(inca nu ma pricep dar ma veti ajuta voi),acum sa vedem daca imi poate scurta rochia maine,ce sa ii fac daca sunt atat de micuta insa MICUTA DA FINUTA.Mersi ca ai intrebat de mine.Tu cum te mai simti?

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

oana_oana26 ...pt endometru e buna Maca de la Innovatics, eu dupa 3 luni de tratam ajunsesem de la 6 la 8 mm in z 9 a CM.Merita incercat! Dr ce ti-a mai zis!!

Michelle se vede ca esti o persoana iubita atit de sot cit si de socri, ca de ai tai nu mai zic...esti o norocoasa,ma bucur!
Cu siguranta ai sa fii cea mai frumoasa de la bal ...sa nu ne uiti cu pozele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Idaira, ramane sa vedem ce se intampla Marti
Problema cu endometru e veche la mine, cand am ramas gravi cu gemanutii aveam in Z 15 endometrul de 7 mm
O sa vedem marti daca e ceva de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

fetele.Eu de vreo 2-3 zile am o durere surda,dar sacaitoare de burta .A aparut cam la 7 zile DPO ,nu cred ca e simptom de sarcina pt. ca mi se pare prea devreme.La celelalte 2 sarcini am avut dureri de burta ,dar cam cand ar fi trebuit sa-mi vina ciclul.Nici nu prea pot sa-i zic durere ,este mai mult ca o apasare,parca as avea o greutate pe burta.Voi ati patit asa ceva?Voua cand v-a iesit primul test pozitiv?http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput