Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 18
Gabi_K spune:
Iepu, e bebelina de care ziceai ca a fost infiata? Cat timp are?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
katik spune:
neatza inginerele!
multa cafea va roooog ca nu mai pot: azi -noapte m-*am tot plimbat printre ei: krisztina vroia apa, si-a golit sticla si mai vroia pe la 3
. la 4.30 l-a apucat pe robi miriiala, a mincat ieri cartofi si cred ca de la aia l-a durut burtika un pic. nu a mai vrut sa se culce la loc pina nu si-a mincat laptikul. ok, la 5 m-am culcat la loc apoi la 6.45 m-am trezit ca a plecat bogdan la servici si a trebuit sa fac micul dejun. m-am culcat la loc dar la 8 krisztina s-a trezit si n-a mai vrut sa se culce la loc

acum dorm pe mine
, stau cu o galeata de cafea in fata![]()
otilia, ciudat sistem acolo la voi! 

anca, deci, ai unde sa-ti intri in mina!![]()
![]()
![]()
![]()
sa aveti o saptamina usoara! eu ma duc la bucatarie sa hranesc copiii! apoi trebuie sa fac prinzul, intre timp vin astia de la rds sa ne puna cablul de tv in casa, pina la usa e tras deja. deci, dupa, urmeaza program de curatenie![]()
![]()
![]()
iepumic spune:
Gabi, da, ea este!
Katik, ei...mi-as face eu mana dar n-am loc de altii! Doamne...deja ma ingrozesc ca am vazut ce se poate intampla: care cum vine are alte pareri despre cum sa ai grija de bebe iar soacra mea este de-a dreptul enervant de "rasfatanta" (na, ca am inventat un nou termen), o sa am rau de tot de furca cu ea!!!!! Si sigur voi avea nevoie de ajutorul ei.
. Tot pe mama mea ma pot baza...ea nu e deloc genul ala "lilu-lilu, pupam non-stop copilu;".
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
nma spune:
anca mi-am activat mess-ul. de obicei sunt pe invizibil.
fug sa trimit copiii afara apoi revin
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
nma spune:
gata au plecat.
eu la cafea renunt caci am baut ieri portie dubla si aseara toata lumea dormea iar eu ma uitam pe pereti.
andra continua sa se trezeasca de multe ori, plus ca de la 7 nu mai doarme nici ea nici alex. poate o sa dorm putin la pranz cu ei.
oti chiar ai noroc ca e fata rezistenta in conditiile acestea. eu am bona tocmai pt ca alex se imbolnavea des si nu puteam sa lipsesc mereu ca sa stau cu el.
kati de ce trebuie sa te trezesti tu si sa pregatesti micul dejun? pai daca te-ai trezit toata noaptea e normal sa profiti si sa dormi cat dorm copiii. al meu sot a inteles si isi pregateste singur tot. azi a facut galagie cand si-a luat hainele, dar il iert
. oricum nu dormeam caci manca andra.
anca vreu si eu poze cu bebelina. unde le gasesc?
legat de sfaturi o sa vezi cate o sa primesti cand o sa ai bb
. pe mine si acum ma mai streseaza, dar eu tot ca mine fac.
mie nu imi apare adresa ta. din pacate la mine isi mai baga si alex nasul in calculator si mai inchide si ce nu trebuie. deci trebuie sa mai insisti. cel mai sigur e cu un mail.
pupici tuturor
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult, adica de vineri, dar am avut numai alergatura weekendul asta!
Am o colega polnava si m-am dus sambata sa o ajut pe acasa cu ceva si sa am un pic grija de ea ca pe aici printre straini mai facem si chestii din astea ca nu stii nicodata cand poti fi in locul celuilalt...
Vad ca au fost o gramada de bolnaviori pe aici, le urez sa se insanatosasca repede!
Otilia chiar ca mi se pare nebunie sa ii scoti afara pe orice fel de timp afara fdar si sa nu ii lasi sa doarma la paranz fiind cunoscut efectul somnului de pranz asupra copilului in sensul bun al cuvantului. Ciudat, foarte ciudat sistem!
Anca ma bucur ca mi-ai asucltat sfatul si poate in martie cand ma duc acasa o sa am si eu parte de o baie pe cinste ca aici in campus nu avem decat dus! Asta este bine macar ca este super curat!
Va pup pe toate si va urez o zi buna!
katik spune:
anca, tactica cea mai buna este: sa zica, nu-i intrerupi si faci cum crezi tu ca e bine!!!!![]()
![]()
la mine a mers de minune cu ambii copii. oricum, ajutor n-am avut din nici o parte decit asa, rar de tot, in rest ne-am descurcat f bine, zic io!![]()
nico, pai ma trezesc oricum ca trebe sa treaca peste mine, el doarme la perete, eu la margine
, plus ca daca il las pe el la micul dejun, atita troncane ca trezeste si pe cine nu trebuie![]()
eu mai beau o cafea cu zaharina, am mai dat jos 1kg, am ajuns la 5, merge mai greu dar incetisor e numa' bine!![]()
Otiliav spune:
Telenovela noastra cu gradinita continua cum nu se putea mai rau. Azi au fost copii la picnic, la ora 4 m-au sunat sa vin sa o iau ca doarme dar are febra 39
. Tocmai ce venisem de la o sedinta care a durat toata ziua si faceam planuri sa nu mai merg si maine la aceeasi sedinta dar sa lucrez la celalalt proiect la care sunt deja in intarziere.
Si evident ca am rugat educatoarea de dimineata sa nu o scoata afara iar cea care m-a sunat si mi-a predat-o mi-a spus ca nu trebuia sa o aduc daca am considerat ca nu-i refacuta 100%. Nu stiu cum vom continua tot asa, parca in ciuda imi fac, e unfel de vezi-ti de copil pana se insanatoseste bine de tot ca daca nu avem noi grija sa-ti demostram ca nu l-ai adus chiar insanatosit la gradinita.
Acum deja doarme desi a mai dormit 2 ore, e clar ca boleste saraca.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
katik spune:
neatza inginerele!poftiti la cafea:
otilia,cum se simte ana? acum vei sta acasa?ingrozitor sistemul ala de la voi.ma apuca nervii de cite ori citesc postarea ta cu programul de la gradi![]()
claudia, voi ce faceti? parca nu te-am vazut de o vreme pe aici?
anca, ai mai fost pe la interviuri?
fetelor, va pup pe toate, sa aveti o zi buna, trebuie sa fug ca a inceput iuresul
. revin cit de repede pot ca mai am de scris![]()
katik spune:
fetele inginerele, daca aveti putin timp, poate inca nu stiti povestea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96703
emma merge astazi la un control dupa ce a recidivat din nou boala nemiloasa. acum se va decide mai departe incotro.
daca aveti timp, doua secunde astazi pt o rugaciune pt mitza mica, sa ne gindim la ea si la d-l profesor, care poate are totusi o solutie pt ea!sa fie totul bine, pt ca o merita. deja ne-a dat o lectie de viata prin curajul cu care s-a luptat pina acum cu o boala perfida.
eu am cunoscut-o , este o fetita extraordinara!!!!
pt emma!!!