Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 19
nma spune:
`neata!
multumesc de cafea kati. am citit putin din poveste. nu stau prea roz cu timpul ca zi am ex. sper ca DD sa o ajute sa se faca bine. o sa ma rog si eu pt ea.
otilia imi pare rau ca ana e iar bolnavioara. nu poti totusi sa apelezi la o bona (vecina, cunostinta) atunci cand ea e bolnavioara?
eu m-am hotarat aseara sa nu ma intorc la serviciu decat dupa ce face andra 1 an. initial asi fi vrut sa stau cu ea 6 luni. o sa ne fie mai greu cu banii, dar prefer sa ma ocup eu de ea. dupa ce scap de master o sa renunt si la bona. de multe ori ma enerveaza. asi fi vrut sa se ocupe mai mult de copiii. ieri mi-a confirmat ca ea sta cu copiii (in general, nu cu ai mei) pt bani.
deci voi sat cu puiutii mei si printre picaturi voi face si proiecte. eu sunt optimista si sper sa ma descurc bine.
gata fug la invatat.
va pup
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
Pisicuta spune:
Neata, fetele!
Iaca, dau si eu o cafa
virtuala, ca pe cea naturela nu o suport! 
Dupa cum cred c-ati banuit, eu am fo' sapt. trecuta in concediu medical, din motive de gripa! Fetele mele, asa de rau mi-a foooost de-am zis ca am sa si mor si-alta nu! Am rupt patul in tot acest timp, caci la verticala n-am putut sta nici sa ma picuri cu ceara! Si frisoane, febra, transpiratii, greata, voma ... vaaai de steaua si de zilele mele. Bietii copii nu stiau ce se intampla si ba plangeau, ba se distrau cand ma vedeau asa fleoasca
. Norocul meu a fost ca pe ei i-am pus repede pe picioare si c-un antibiotic, un antitermic si-un sirop de tuse i-am facut boboc, dar cu mine n-am mai avut baftalaul asta. Oricum, acuma-s mai bine si, daca facem abstractie de tusea magareasca cu care-am ramas suvenir si cele 4 kile minus, sunt chiar o prezenta agreabila!
Voi ce ati mai facut????
Iepurica, felicitari pentru ingerasul nasilor tai, sa le traiasca si sa fie sanatosi cu totii, ca sa se bucure ani multi si fericiti unii de altii!
Katik, tie ce-ti mai fac puiutii??? Am vazut ca-ti cam fac nopti albe ...Cat despre Ema, Dumnezeu s-o ajute, s-o calauzeasca si sa-i dea puterea de-a merge mai departe, peste orice obstacole!

Ma rog pentru ea si pentru parintii ei sa le dea putere si multa sanatate!
Pe toate celalalte va sarut dulce 

si promit ca dupa ce citesc cu atentie ce s-a mai scris pe aici
, am sa va raspund fiecareia in parte!
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
katik spune:
nico, bafta la ex!!!!!spor la invatat!
sunt sigura ca te-ai descurca de minune si fara bona!!!! bona este buna in situatii de urgenta(raceli cind esti deja la serviciu).
katik spune:
dorina, bine ai revenit cu forte proaspete!
doamne-ajuta ca ti-a trecut! si ca sunt si copilutzii bine! banuiam ca nu sunteti in regula cind am vazut ca n-ai mai intrat![]()
multam, ai mei sunt bine, in vacanta, deci ne distram in trio![]()
mai am nopti cu activitate, am avut si azi-noapte la trei dar asta este, crestem mari(si atunci o sa avem alte motive de insomnii
).
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Otilia imi pare asa de rau sa aud ca sunt asa de lipsiti de suflet, tact si nu stiu cate altele ar mai fi de adaugat... Si daca stam si ne gandim noi muncim pentru sutul in fund spre inainte al taril;or lor si ei nu sunt capabili nici macar sa te ajute sa muncesti linistit. Cred ca asa sta mereu cu frica in san ca primesc telefon ca are febra sau ca nu stiu ce s-a mai intamplat. Poate ar fi mai bine sa vina mama ta pentru vreo luna - doua sa te ajute sa o pui cum trebuie pe picioare si apoi mai vezi. Vine si primavara tototdata si o sa fie mai simplu. Eu pe Roxy am decis sa nu o las tot feb la gradinita ca circula si microbii si trebuie sa se si refaca bine. Va urez sanatatea, ca asta este cea mai importanta!
Pisi - bine ai revenit si si tie sanatate maxima!
Kati ma rog si eu alaturi de tine si de celelalte fete pentru ingeras! Sper sa o ajute Dumnezeu sa se faca bine si sa-i de-a putere sa lupte!
Nico -succes la examen!
Va pup fetelor si sa fiti sanatoase ca asta este cel mai important!
Pisicuta spune:
Am mai cetit si-am revenit!
Nico, iti spun si eu BAFTA maxima la examen si sa treci peste el cu brio! Cat despre boneee, numai de bine! Am si eu o fata care, desi nu mi-a confirmat ca vine sa stea cu ai mici doar pentru bani, ma uit la ea cat este de impasibila si lasa-ma sa te las, ca de multe ori ma intreb cum de se suporta asa! Toata ziulica-si face unghiile, parul, se uita la "nora pentru mama" si-mi hraneste pruncii. Dar atata timp cat ei o iubesc si n-au a se plange, nici eu nu carai.
Kati, merci pentru uraturile de "bun venit" si sper sa nu mai lipsesc cat de curand din motive de boala, ca mi-a ajuns pana peste cap!
Felicitari pentru -5 kg si tare-as vrea sa stiu care-ti este tinta finala??? La cate kg vrei sa ajungi???
Mona, sa-ti traiasca bunicuta si sa ajunga cat mai multi stra-stra-nepoti sa cunoasca! Si eu am o matusa (sora bunicii mele) care acuma asteapta sa i se nasca primul stra-stra-nepot! Asa ca ... se poate! 
No' v-am pupat pe toatelea!

(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Otiliav spune:
Noi suntem acasa cu febra si muci, de abia maine dimineata am obtinut o programare la doctor.
Acum ca ne-ai reamintit de Ema, micile mele necazuri mi se par infime. Azi mai are si sotul examen si cred ca mai mult ca sigur ca nu-l va lua
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Pisicuta spune:
Deci, am incurcat borcanele!
Raspunsul pentru Mona trebuia postat la alt topic.

Aici aveam sa-i spun ceva minunatei Otilia, care se chinuie cu febrele micutei Ana! Desi stiu ca-i tare frustrant sa-i vezi tot raciti, tusind, cu febra si cu mucisorii tatas, din pacate asta este modul firesc prin care micutele lor organisme isi creaza imunitate si anticorpi. Asa ca, rabdare si grija multa! Asta este, suntem puse in fata unui rau necesar. Eu ii doresc muuuulta sanatate micutei tale si tie multa putere sa o poti ajuta sa treca cu brio peste toate bolejnitele astea!
Inca o data, v-am pupat!

(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
katik spune:
asa este otilia, problemele noastre sunt minore, toate se repara, chiar daca cu antibiotic si multe nopti nedormite!
sa dea DD multa sanatate la toti copiii!restul toate se rezolva!
bafta sotului la ex!!!! vino cu vesti bune!
dorina, pai eu as vrea sa mai dau vreo 2 kg jos, sa ajung sub 60(adica 59) si sa ramin cam pe acolo(daca o fi mai putin, n-o fi bai
). deja ma simt mai bine, am mai multa energie parca, nu ma doare spatele asa des, picioarele nici atit. pe scurt, e bine. m-am obisnuit sa maninc mai atent, nu mi-e pofta nici de piine, nici de dulciuri, ceea ce e tare bine!
Pisicuta spune:
Kati, draga mea,
te inteleg perfect ca si eu am zis ca nu mai am viata sa ma vad iarasi la 50 kg, dupa ce ajunsesem la 65 kg dupa fiecare sarcina. Si hai, ca prima data am mai dat cum am mai dat jos, dar a doua oara nu m-am gandit ca voi mai reusi asa de lesnea, mai ales ca ramasesem cu o pofta nebuna de dulciuri, de numa-numa! Parca nici la tigari n-am renuntat cu atata greutate ca la dulciuri! Ma rog, bine c-am scapat si am revenit la vechile metehne, ca nu ma mai suportam asa "ursuletul pofticios"!Asa ca, bafta maxima in continuare!
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!