Ingineri fosti, viitori...(18)
Raspunsuri - Pagina 17
Otiliav spune:
Neata!
Azi vin cu vesti bune, Ana a inceput sa faca febra de marti seara dar am reusit s-o pun pe picioare si sa mearga la gradinita miercuri si joi. Dar din pacate joi au scos-o afara, afara a nins a plouat cu gheata, brrr, iar ea a stat pana avea pantalonii uzi si strampii si noaptea la 2 a inceput sa faca febra puternic. Ieri am stat acasa cu ea si a bolit toata ziua, era rosie ca un rac si nu s-a dat jos din pat pana la ora 4 cand a trebuit sa plecam sa luam hainutele ei saptamanale de la gradinita inainte sa se inchida gradinita ca sa le spal in we. Am fost cu ea asa repede la magazin sa iau un pui si pe seara a inceput sa pape ciorbita de pui cu rosii si sa-si revina. Acum e aproape fresh, iar trebuie sa iesim sa ducem niste casete la biblioteca.
Ca sa vedeti ce inseamna dat planuri peste cap, s-a imbolnavit tocmai cand aveam o sedinta si o prezentare la servici cu prietena mea. Din fericire le-am rezolvat joi desi am intarziat la servici ca trebuia sa-i mai dau o doza de medicament.
Si tot joi seara teambuilding la bowling si acceptasem invitatia de ceva vreme asa ca m-am prezentat iar ea a stat cu o prietena. A fost tare bine ca nu mai iesisem de vreo 5 luni cu colegii dar am stat mereu cu gandul la ea desi o lasasem fara febra. Presimteam ca va incepe partea cea mai nasoala.
Si uite asa am lipsit o zi de la servici pe nepusa masa, se mai intampla
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
iepumic spune:
Oti, chiar ma gandeam la tine ieri ca au aratat astia la stiri de prin Norvegia nu stiu ce furtuni si vapoare scufundate.
Da' fiintele alea de la gradinita - ca altfel nu pot sa ma exprim - lasa copiii asa in plata Domnului pana se imbolnavesc? Ma enervez numai cand ma gandesc!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Anca, programul lor este fixat de multi ani. Dupa masa de pranz ies toti afara cu educatoarele, altfel i-ar apuca somnul si nu au loc de dormit pentru copii. Si afara stau pana pe la 15.30. Nu sta nici o educatoare inauntru pentru un copil atata vreme cat este nevoie de ea afara. Si nici copilul nu ar sta singur inauntru.
Acum e chiar frig, as fi vrut sa o scot putin la aer dar prea bate vantul si nu vreau sa-i revina raceala.
Aseara ploua cu gheata, de fapt era zapada granule, imi pare rau ca nu am facut poze ca de dimineata nu mai era, probabil a plouat peste noapte.
nma spune:
otilia pe ploaie si ninsoare scot copiii afara sau nu am inteles eu bine? pai in cazul acesta mai bine ti copilul acasa toata iarna. bine ca a scapat de febra.
anca asteptam un mail de la tine.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
poze
Otiliav spune:
Nico, pai normal ca si pe ploaie si ninsoare. De aceea au costumele de ski pe ei. Asa se calesc, dar uite ca daca a fost mai frig a racit. A fost sigur raceala ca nu am luat-o si eu.
Misha, am vazut ca s-au iscat valuri printre fetele nemtoaice in legatura cu diplomele si "amarat de emigrant"
. Sotul tau este neamt, scuze daca ai spus si nu am retinut. E asa greu sa-ti gasesti job in Germania?
iepumic spune:
Oti, pai si daca afara e uraganul Katrina, ei tot scot copiii afara????????????????????
nico, hai ca-i haios...si eu asteptam un mail de la tine! Sa stii ca ti-am dat ADD in lista de Messenger dar nu erai online atunci...
.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
Gabi_K spune:
Am avut si eu o prietena in Norvegia intr-un sat mic, si mi-a povestit acelasi lucru despre gradi. Deci la ei e normal sa iasa copiii indiferent de vreme.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
katik spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si daca afara ploua cu galeata sau e viscol, tot afara ii tin?????? io nu pot sa cred
nu sunt normali, pe bune!!!! s-or fi calind ei dar nici chiar asa![]()
pai nu stiu sa-i ocupe citeva ore ca sa nu-i apuce somnul??????
la noi la gradi nu apuca educatoarele sa faca tot ceea ce trebuie ca nu mai e timp, trebuie si mincat si dormit![]()
Otiliav spune:
Daca ploua tare sunt imbracati in costumele de ploaie. Daca e frig sau zapada sunt imbracati in costumele de ski. Insa partea nasoala este ca vremea e schimbatoare asa cum s-a si intamplat joi, ei probabil au iesit in costume de ski si a inceput ploaia iar costumele de ski nu rezista la ploaie foarte mult. Si uite asa s-a udat pentru ca sunt convinsa ca astia mici se joaca in continuare nu le pasa ca s-a schimbat vremea si dureaza pana ii vad educatoarele ca au ajuns sa fie uzi. Pentru ca ei au si adaposturi pe afara, dar la ei este cum se nimereste, sunt copii si nu se gandesc sa se bage sub un acoperis daca ploua rau. Iar aceste doua costume le iau in ultimul hal, pline de noroi si nisip si cizmele la fel, scutur la nisip pana nu mai pot dupa care le bag la masina de spalat. Pe sub costumase poate avea hainele normale cu care o duc eu la gradinita sau un costumas de lana care sunt mai indicate pe sub costumul de ski.
Alta faza este ca ei au un uscator de rufe si eu nu stiu exact in fiecare zi daca s-a udat sau cat de mult ca pot sa fie deja uscate hainele. De fapt eu am primit acasa hainele cu care am dus-o ca erau ude, costumul cu care a fost afara peste haine l-au pus ele la uscat.
Katik, au doar dimineata activitati artistice. Dupa amiaza program afara si am impresia ca asa va fi si la scoala, dupa amiaza fac sport, mult sport, invatat mai putin ca strica la ten
. E logic ca nu mai au nimic educativ dupa amiza pentru ca ei nu dorm deci nu s-ar mai putea concentra la ceva. Si nici eu acasa nu pot face nimic cu ea ca o iau obosita si trebuie sa doarma la 7-8. Intre timp facem cumparaturi, ii dau sa manance si uite asa trece timpul.
Nico, pai cum s-o tin acasa, cine sa stea cu ea. Zic mersi ca am un copil destul de rezistent.
iepumic spune:
Neata, dragele mele.
Am uitat sa va povestesc ca sambata seara am fost la bebelina mica si ne=am imprietenit
. Este mignona si are niste ochi migdalati si mari de te hipnotizeaza, are foarte multa personalitate si este foarte expresiva. 

Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007