Dubai destinatie de minivacanta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Hahaah...am vazut nu demult cateva imagini din Dubai la tv...printre care si imaginea cu atlantis...si m-am gandit:ui la astia au pus hotelul din Bahamas ca fiind din Dubai ...
Deci asa....Atlatisul din Bahamas l-am vizitat chiar anul asta...si a fost extraordinar....banuiesc ca si cel din Dubai e la fel.....offfff,numai bani sa ai !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mey, am crezut ca partea cu bahamasul...e la reclama... ca sunt la fel si e doar link

http://www.travonline.com/hotel.aspx?hid=4598&did=520 aici ai si preturile de cazare, daca te intereseaza ca pe mine.... si hiltonul m-i se parea scump acuma e parfum

acuma vor sa construiasca un turn de 1 km inaltime, iar apoi unul mai inalt .

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

So,dupa ce am colindat Dubaiul in lung si lat...virtual...la vanatoare de hoteluri....m-am oprit asupra doua hoteluri apartamente:
Unul e in Deira,langa tower clok!!!
Celalalt e langa Mall Emirate !!

Fetele din Dubai...imi da-ti un sfat, ce zona sa aleg...care e mai buna ???? Plss !!! Mersic mult !!!!!

Mergi la inceput

Pai cred ca poti sa-l alegi pe oricare,

Emirates mall e mai in centru, Deira este mai la margine , si presupun ca este mai ieftin. oricum se ajunge relativ usor dintr-o parte in alta (depinde de noroc)

Dar de ce nu pe langa Jumeirah beach?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Dar de ce nu pe langa Jumeirah beach?

------------------------
Alergic at stupidity.

Ptr ca sunt prea scumpe....si vrem sa stam 10 zile nu doar 2-3.....prefer sa cheltui banii around

Deci Emirates mall e mai in centru,hmmm...chiar habar n-aveam care ar fii centrul Dubaiului...cu toate ca ma tot uit pe harta lui...! Ok, mersi mult...pana maine mai am timp de cautari...maine facem rezervarile si la avion si la hotel...sper!

Mergi la inceput

Daca traficul e decent se ajunge repede dintr-o parte in alta, dar cum mereu se construieste si rasare cate o autotrada noua.... mai apar probeme.

sa ne spui si noua cand vii la dubai city? o sa vizitati si alte emirate?

pearl ce program aveti pt maine, Dubai sau home?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Annie chiar voiam sa-ti dau un semn de viata azi..ca ne cujetam cu sotzu sa merem la gradina zoologica maine. Ce zici, va bagati si voi?

Pearl

Mergi la inceput

Pearl s-a aflam programul, am aflat e liber dar e nervos

Cat despre Atlantis, deschiderea oficiala a fost aseara si am auzit ca focurile de artificii, au fost mai ceva ca cele de la deschiderea Jocurilor oficiale de la Beijing.. eu nu leam vazut dar am vazut altele

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Fetelor, mi-ati dat de lucru. Ma duc acum la Dubai Mall, sa vad si eu rechinii . Sper sa gasim intrarea.
Pearl, din ce emirat esti? La Zoo daca amanati intalneala pe vinerea urmatoare vin si eu, daca nu mai incolo ca-mi vin parintii pe 3 decembrie...si o sa dorm si eu fara griji.
Week-end frumos!

Dandun

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Am vazut si eu acum la tv secvente de la inaugurarea Atlantisului...cred ca a fost ceva fantastic...!!!

Noi venim in februarie,tocmai sa prindem ultimele zile din global village !!!! Pe sotior nu l-am convins cu hotelurile pe care le-am gasit....asa ca mai cautam... !!

Mergi la inceput