Dubai destinatie de minivacanta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

quote:
Originally posted by Annie80

Hop si moi!
Luna, scuze ca intreb ...dar unde este in Fujairah plaja, unde sa te poti scalda in voie si amenajata? in zona la Marina

la Aqua Meridien sau Rotana

pe public nici o sansa mai ales de mergi vineri - ne-am dus odata la picnic acolo ce crezi ca am putut manca?
am mancat ca mi-e era foame si ce crezi cine m-a deranjat (desi eram si cu sotu si cu copilu) nu arabii

Cu rabdare si perseverenta limita e cerul

dar Meridien nu e in fujairah
Stiu cine tea deranjat la masa...mustele nu ?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Annie80
cerul

dar Meridien nu e in fujairah

[/quote]

dar de ce avem masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ideea de baza

Dubai
merita de strans banii in pusculita - caci inca se construieste intens deci timp e
din surse sigure stiu ca - tot aici (nu Dubai,dar Ras al Khaimah)va fi statia de imbarcare pentru Luna - deci la un moment dat - imi voi vinde tot - si emigrez exact acolo unde imi doresc - si normal de nu imi place ma intorc - caci cumpar bilet dus- intors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

A mai fost cineva prin Dubai ???? Nu mai povesteste nimeni ??? Pe la ce hoteluri a-ti fost ????? etc ...

Mergi la inceput

fetele care stati mai demult prin Dubai.... un dentist bun, care e si roman, stiti pe unde ar avea cabinet,?

Luxe, Dubaiul este in continua schimbare, sper sa merg maine sa ma plimb printr-un mall ceva, sa schimb aerul

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Hop si eu...am fost vinerea trecuta la praspat deschisul Dubai Mall...si bine ca ne-am dus mai de dimineata ca spre seara a fost un adevarat blocaj in trafin in zona respectiva.
Ei cine n-a fost sa se duca sa vada acvariul, care e foarte mare si plin de tot felul de pestishori (inclusiv niste rechini...) si are si un tunel prin care se poate trece contra taxei de 15 dhs. Pt 55 dhs se poate vedea si discovery world...adica o sala cu acvarii cu diversi pesti, crabi, foci, pinguini..etc.
Alta atractie e patinoarul care cica are marimea standard olimpica..ehhh..poate cu ocazia asta vine si Plushenko pe la noi.
In orice caz au fost multi parinti cu copiii lor si erau super incantati!

Pearl

Mergi la inceput

In februarie am aterizat la voi fetelor....de-abia astept !!!

Mergi la inceput

Luxe, vii in vizita? sau cu job? Unde? Dubai sau alte emirate?

Asa ar mai fii Atlantisul...proaspat deschis si incediat , cred ca l-au reparat, sau e in reparatii dar cica nu afecteaza vizitatorii ....Este pe palm Island Jumeirah.

meh dar la cat de repede au facul palm-urile la dubai, la fujairah abia se misca ..

Global vilage...am vazut ceva la Emirates news, arata super, Cat o fi deschis? sau e deschis non-stop?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Ehhh...eu vin in vizita,in vacanta ; Am vrea sa stam vreo 10 zile..crezi ca e prea mult ???
E adevarat ca exista un hotel subacvatic ??? Atlantisul ce este ???

Mergi la inceput

10 zile mult ...???? nu m-i se pare depinde de bugetul vostru, sunt destule de vazut

De hotel subacvatic nu am auzit, stiu de un restaurant in burj Al Arab , subacvatic

Atlantisul e copie dupa "atlantis" uite pun un link www.atlantisthepalm.com/default.aspx?cid=znthtrck_se1" target="_blank">Atlantis - The Palm, Dubai

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput